Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem jednak trochę za inną fotografią jakościową ale nie umiem być obiektywna. Podobnie w kwestii zwierzaków.
Jednym i drugim zajmuję się nieco bardziej niż amatorsko, mam emocjonalny stosunek.
Mimo wszystko, w tych obu usługach, cena nie jest bez znaczenia
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Moja siostra (24 lata rocznikowo) najchętniej by zazywala miliony leków na wszystko..Raz już przedobrzyla bo zazywala równocześnie dwa leki, które w połączeniu powodowały krwawienia z nosa i jeszcze coś, już nie pamiętam co :p Dobrze, że mój tata znał się troche na tym i jej uświadomił że
A w temacie zwierzaków jeszcze to miałam kiedyś kotke, przyblakala się do nas i została (niestety auto ja potracilo niedługo po tym jak się okocila, to była moja mała tragedia z dziecinstwa), która była przekochana, jak jeszcze nie mieliśmy kuwety dla niej to dawała znać jak chciała na pole wyjść...A mój pies ma rok i 3 miesiące także młody jest jeszcze, spacerów ma tak naprawdę kilka w tygodniu tylko bo mamy podwórko, na które chodzi się najczęściej załatwiać :p -
Dzień dobry dziewczyny
U mnie rano pachnialo wiosna, ptaszki cwierkaly, a teraz jest potwornie zimno i prószy śnieg
Fermina, też lubię się bawić ze swoim dzieciątkiem w pukanie i odpukiwanieteż ją glaszcze jak się wypchnie, przez co wypycha się jeszcze mocniej. Mam wrażenie, że tatusia też czuje, bo tak to jest spokojna, a jak mąż rękę na brzuchu położy to zaczyna się seria kopniakow, wiercenie i głaskanie raczka/nóżka w tym miejscu gdzie trzyma rękę
słodkie to jest
Ja miałam kiedyś kota i psa, jak byłam mała, byli to najlepsi przyjaciele na świecie
Teraz mama ma kota 8letniego i pieska rocznego, nie lubią się jakoś mocno (pies kota tak, ale bez wzajemności znacznej), ale się tolerują. Może jakby były w podobnym wieku to by chętniej się bawiły, ale kot moich rodziców jest spasiony i leniwy i nie chce mu się latać za psem
Fermina, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Widzę że poruszacie temat różnych supli na wszystko, a ja mam wrażenie że podobne jest z kosmetykami - to tyłka cycków ud ... nic tylko człowiek od rana do wieczora siedziałby w łazience i wklepywał te wszystkie specyfiki... jakieś istne szaleństwo.
Co do miłości do zwierząt to ja jestem zakochana w moim starym psie i oto on
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b34d17757212.jpgKaty, Wowka, Cola87, Feeva, Mała Matylda, malwka08, Fatalita, Hoope, Katka. lubią tę wiadomość
-
Patk, jak mu dobrze z oczu patrzy
A to moj staruszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0109fca516df.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 17:27
Feeva, Patk, Katy, Mała Matylda, malwka08, Fatalita, Hoope, Witch15, Cola87, Katka. lubią tę wiadomość
-
Śliczne psinki
Uwielbiam husky!!
Mi się marzy labrador, ale to już jak będę miała swój dom z ogrodemTeściowie maja biszkopta Nelkę i jestem w niej zakochana. Ona we mnie też
a teraz jak jestem w ciąży to już w ogóle. Jak jesteśmy w odwiedzinach to nie odstępuje mnie na krok, ciągle się tuli, wącha, liże mnie
A to łobuziak moich rodziców, traktuje go jak własnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 17:35
Wowka, Patk, kattalinna, pawojoszka, Katy, Mała Matylda, malwka08, Fatalita, Hoope, Cola87, Katka. lubią tę wiadomość
-
Ja ubóstwiam wszystkie psitki, i w ogóle jak sobie pomyślę że mój ma już 11 lat to mam gule w gardle. Że też te duże tak krótko żyją.
WOWKA Twój przecież też zimnolubny. Mój to najchętniej by pod śniegiem spał. A jak dzisiaj padało to pysk ciągle w górze, oczy z tej rozkoszy zamknięte i delektował się zimą... do czasu aż zaczął padać deszczWowka lubi tę wiadomość
-
Kattalinna tylko że ja się z nim obnoszę już w tedy kiedy ciąża jest tylko spożywcza. Bo w czwartym tygodniu to raczej jeszcze nie brzuch ciążowy .
My mamy psa nie możemy mieć kota bo M ma alergię. Jak chcecie zobaczyć jak dorosły facet płacze to wystarczy posadzić mu kota na kolanach. Mamy border coli inaczej pasterski pies bardzo inteligentny i niemożliwie uparty pies . Jak sobie coś wymyśli to będzie tak robił i nic mu nie przeszkodzi. Jest za to niesamowicie łagodny Patryk robi z nim co chce łącznie z ciaganiem za uszy,wkładaniem palcu w oko lub nos i grzebaniem w psiej miscekattalinna lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka, dla mnie zgrozą jest apetizer dla dzieci.
Kattalinna, oj odpoczęłam. Będę o tym czasie myślała podczas bezsennych nocy z Małym.
Super mordy.Mojemu niedźwiedziowi też zdarza się chodzić z zaspą na głowie, bo zasnął w śniegu. Już pisałam kiedyś, że u mnie trzy psy i trzy koty, żeby była równowaga. Mąż jest psiarzem, ja - kociarą i wszyscy zadowoleni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 18:38
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Mój pies maltretuje koty i to dosłownie.. Mamy dwa koty, ale siedzące na polu i jak pies wychodzi to naprawdę im współczuję bo potrafi targac je za ucho po parę metrów..jak widzę coś takiego to oczywiście reaguje, ale mało to daje
Jak mam być szczera to dalej sobie nie wyobrażam połączenia nieogarnietego psa z małym dzieckiem, ale pocieszam się, że w maju powinno być na tyle ciepło, że pies w większości będzie na polu;) -
Widocznie mam wyjątkowe szczęście, psy i koty żyją w pełnej symbiozie, miziają się o siebie na powitanie, jedzą z jednej miski i czasem razem śpią. Ale od małego wszystkie są wychowywane z innymi rodzajami zwierząt. W sezonie mamy najazd gości z psami i też są zawsze akceptowane w pełni przez nasze, tylko zwierzaki za płotem są obszczekiwane.
Ja się trochę boję co będzie z reakcją naszego ogromnego szczeniaka na dziecko. Obawiam się zazdrości, bo on kocha mojego Męża miłością absolutną i tego, że nie będzie zdawał sobie sprawy ze swojej siły w stosunku do dziecka (chociaż ma praktykę z kundelkiem-jamniczkiem i kotami jeszcze im krzywdy nie zrobił, w sezonie żadnemu dziecku też nie). Dbamy o psiaka, od listopada dwa razy w tygodniu jeździ na szkolenie, żeby go bardziej ułożyć i, co do zasady, prędzej na śmierć zaliże, niż przejawi agresję, ale wiadomo - niczego nie można być pewnym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 19:35
-
Mój pies też w wielkiej przyjaźni z kotem rodziców. szczególnie z jednym. Także wydaje mi się to dość częste. Chociaż myślę że to zasługa mądrych psów zazwyczaj. Bo kot to kot- i król jest tylko jeden
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 19:35
Fermina lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja po wczorajszej imprezie wracam do ładu. Niestety jako jedna z niewielu trzeźwych musiałam mieć rękę na pulsie,a było co robić.
Jutro na 16.00 wreszcie lecimy pooglądać małą
Co do zwierzątek mamy dwa kociaki, są przecudne, przekochane i w ogóle nie wyobrażam sobie bez nich życia. Mam nadzieję, że dzieciątko zaakceptują bez problemu. Póki co śpią na foteliku przygotowanym dla dziecka - to ich ulubiona miejscówka od dwóch tygodnikattalinna, Feeva, Katka. lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
No proszę, nie sądziłam, że tu tyle kociar jest
Po tym jak łatwo ja sama przeszłam od nienawiści do miłości do sierściuchów to uważam, że wszyscy lubią koty, tylko nie którzy tego nie wiedzą bo ich jeszcze nie poznali. A jak słyszę opinie, że koty są głupie (bo nie da się wytresować) to śmiać mi się chce
Bardzo się cieszę, że moje dziecko będzie się wychowywać ze zwierzakiem i to w dodatku takim wyjątkowym. Początki będą pewnie najtrudniejsze dla mnie, żeby jakoś podzielić między wszystkie moje "dzieci" -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d888df1c961.jpg
A tu nasza 15 letnia sunia ❤ zachowuje sie jak szczeniak i jest najkochansza istotka na swieciePatk, Wowka, kattalinna, pawojoszka, Cola87, Feeva, malwka08, Hoope, Katy, Katka. lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, biore udział w super projekcie, którego partnerem jest Oriflame, ale nie jest to praca konsultantki. Mozna świetnie zarobic, od 50 do nawet 2000zl. Sa tez super prezenty od firmy. Wystarczy zaangażowanie i dwie godziny wolnego czasu
Zainteresowane osoby zapraszam na mojego fb Chabiniak Roksana
https://www.facebook.com/roksana.lewicka.7