X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Patk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj ja pierwsza się melduję. Piękny śnieg u nas wreszcie!!! Hurra

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maz sie smieje ze przejechał 20 km do pracy a tam biało!
    u nas nic a nic sniegu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też nie, aż przez okno wyjrzałam sprawdzić ,do nas zima to w tym roku chyba nie dotrze.
    Ja mam swój własny bank spermy w domu po co bym miała się za innymi ogladac? A jaki wydajny.

kattalinna lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sesji brzuszkowej nie robiłam profesjonalnej nigdy z pierwszych dwóch ciąż to nawet jednego zdjęcia z brzuszkiem nie mam czego potem żałowałam i w trzeciej sama sobie zrobiłam parę fotek żeby mieć na pamiątkę . Fajnie się takie sesję ogląda i jest to fajna pamiątka tylko faceci tego nie rozumieją zwłaszcza jak im się powie ile to kosztuje. Ale chyba warto . Weź wymyśl jakaś okazję i powiedz że to na prezent ,imieniny ,urodziny walentynki ,dzień kobiet trochę tego teraz będzie,w ostateczności powiedz że sama sobie kupisz jak on dziecku żałuje to też czasem działa. W ostatecznej ostateczności zrób scenę i zagrożenie rozwodem zawsze potem mizesz zgonic na hormony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 09:19

cf409fc7e7.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś wg belly mam 100dniowke :)

kattalinna, Katka., Fatalita lubią tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do sesji w zeszłej ciąży robiła mi koleżanka amatorsko ale całkiem ładnie jej wyszło ;). Teraz tez chce mi zrobić :P ponoć ma milion pomysłów tylko ze mnie modelka kiepska :P. Sesje noworodkowa już miałam profesjonalną,fakt kosztuje to trochę ale warto :). Pamiątka super.

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;)

A u mnie jak wiosna, pieknie swieci sloneczko, az chce sie zyc, nawet ja sie dzis wyspalam.
    Ja planuje sesje noworodkowa, u nas jest moda na te sesje brzuszkowe, chyba kazda robi, ale ja jakos niespecjalnie chyba bym sie czula, jednak na taka sesje z malym sie zdecyduje.

Dzisiaj ide odwiedzic kolezanke, ktora tydzien temu urodzila. Nie moge sie juz doczekac :D

Kamcia, moj wazy o 120g wiecej, a dzieli nas mala roznica, bo ja bylam w 25tc. Czuje ze urodze kolosa z dlugimi nogami.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S.
    Piotruś w tym czasie 740, Patryk 748 :) córka urodziła się 3560, synek 3320, No Patryczek raczej nie będzie odbiegał od mojej normy :) leb za to wielki, ale to tez nasze standardy :D

J.S lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, haha no gryzak mógłby z tego być:p

Kurczę, faktycznie sporo taka sesja, ale pamiatka na cale zycie :p

Mój poranek znowu dzisiaj umilal pies..normalnie mam ochotę mu nogi z tylka powyrywac..najpierw pobudka o 6, potem o 8...

Przypadkowo trafiłam na ta stronę, prześliczne mają ubranka tylko boję się kupować z całkiem nie sprawdzonego źródła..Może któraś z Was coś zamawiala od nich? https://bibaby.pl

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, czyli istnieje duza szansa, ze moj moze wazyc nawet 4 kg, ale chyba w takich przypadkach wykonuja cc? Ja przeczuwam ze moze byc duzy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 10:46

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy wrote:

Mój poranek znowu dzisiaj umilal pies..normalnie mam ochotę mu nogi z tylka powyrywac..najpierw pobudka o 6, potem o 8...

Ja mam kota. Koty są raczej samowystarczalne i samodzielne. Też zastanawiam się nad sesja brzuszka, tylko jakoś nie mam inspiracji na motyw przewodni

Katy lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S wrote:
    Kamcia, czyli istnieje duza szansa, ze moj moze wazyc nawet 4 kg, ale chyba w takich przypadkach wykonuja cc? Ja przeczuwam ze moze byc duzy.
    usg tez ma swój zakres błędu na końcowce to nawet +/- 500g :D córka miała być 3-kilowa :D syna dobrze pomierzyli
    więc z tym cc z powodu wagi różnie bywa

ale twój może byc długi i chudy :D
    na pomiar usg składają się co najmniej trzy składowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 11:13

J.S lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u was śnieg i zima
    az tego co czytam, to mnie zaleje...Warta przekracza poziomy ale i moja mała Obra

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy wrote:

Przypadkowo trafiłam na ta stronę, prześliczne mają ubranka tylko boję się kupować z całkiem nie sprawdzonego źródła..Może któraś z Was coś zamawiala od nich? https://bibaby.pl

Nie znam tej strony. W internecie nie ma za wiele informacji. Ich konto na allegro to https://allegro.pl/uzytkownik/willena-pl?order=m z tego co wyczytalam. Ja polecam sklep pinokio :)
    kamciaelcia wrote:
    u was śnieg i zima
    az tego co czytam, to mnie zaleje...Warta przekracza poziomy ale i moja mała Obra

Tez w Polsce mieszkam w poblizu Obry,ale na tyle daleko, ze jej woda mi nie straszna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 11:15

Katy lubi tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lukrecja wrote:
    Ja mam kota. Koty są raczej samowystarczalne i samodzielne. Też zastanawiam się nad sesja brzuszka, tylko jakoś nie mam inspiracji na motyw przewodni

Szczerze to już kilka razy zalowalam, że mi się psa zachciało, a nie kota..Co prawda inaczej sobie wyobrażałam życie z psem bo suczka, która jest u mojej mamy od początku nie sprawiała problemów, a ten to jakis dramat :/ Liczę na to, że z wiekiem się troche ogarnie...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas sypie na całego, ledwo na uczelnię dojechałam...lubię taką zimę, ale jak nie muszę jechać autem w takich warunkach :/

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy wrote:
    Szczerze to już kilka razy zalowalam, że mi się psa zachciało, a nie kota..Co prawda inaczej sobie wyobrażałam życie z psem bo suczka, która jest u mojej mamy od początku nie sprawiała problemów, a ten to jakis dramat :/ Liczę na to, że z wiekiem się troche ogarnie...
    Mój kot jest nieco autystyczny i nie chce się przytulać...czasem mam wrażenie że wręcz mu przeszkadzam w odpoczynku :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatkowa
    u mnie Obra ma ujscie do Warty :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lukrecja
    mój jeszcze za te niechciane-przytulanie, głaskanie-nawet ugryzie ;)

ale my mamy kota-od poczatku znajomości-bo w bloku na 3.pietrze psa nie widze ;) jestem zbyt wygodna

Lukrecja lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ola_Ola Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na sesji brzuszkowej, a potem noworodkowej z kuponu, nie żałuje, pamiątka na całe życie.
    Chyba powyżej 4kg to wskazanie do cc. No i dzieci mam cukrzycowych są większe. Moja kuzynka miała cukrzycę, mała jak się urodziła ważyła 4,5kg, rodziła sn,(zemdlała podczas porodu) bo genialny lekarz z Żelaznej tak dobrze zmierzył jej dziecko, pomilił się o ponad kg... Ja omijam ten szpital szerokim łukiem. A poza tym koszt położnej, jakaś paranoja.
    A w Warszawie pochmurno...

f2wl3e5evc7d67pj.png
    ex2bgu1rurd98nmh.png
‹‹ 587 588 589 590 591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ