Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się zdenerwowałam, zadzwoniła do mnie znajoma koleżanka że w Szczecinie we wtorek są warsztaty Bezpieczny Maluch, ona była na poprzedniej edycji i mówiła że rewelacja. Chciałam się zapisać ale nie ma już miejsc.
Jakbym miała Facebooka to bym może się wcześniej dowiedziała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 20:18
-
Ola_Ola wrote:Hoope wrote:
A może znaczenie przy przeciekaniu pieluch ma płeć? Czy to, że jest siusiak coś zmienia?
Siusiak musi być w dół
O żesz, nie wiedziałam, że jeszcze to muszę układaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 21:14
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
kattalinna wrote:Też bym chciała takie zdjęcie ale poczekam na zdjęcia po tej stronie brzucha
A propos zdjęć, robocie sobie może sesję brzuszkową?
Ja chciałabym zrobić sobie taką sesję, ale zobaczę jak wyjdzie. Podobają mi się wyłącznie sesje plenerowe, ale przyroda w marcu wygląda dość ponuro, dopiero w kwietniu widać wiosnę, a trudno powiedzieć jak będę się czuła w tak zaawansowanej ciąży i czy będę wyglądała w sposób nadający się do uwiecznienia
W najbliższym czasie powinnam zrobić rozeznanie kto mógłby mi taką sesję zrobić.
A Ty planujesz sesję ciążową? Masz jakiegoś sprawdzonego fotografa?
-
nick nieaktualny
-
Pawojaszka, fejsbuk pokazuje reklamy dopasowane tematycznie do stron, które się przegląda, także tego... Sprawdzałaś oferty banków?
Mała Matylda, marzy mi się taka sesja ale... Nie mam fotografa, przeglądam różne oferty i kilka mi się podoba ale żadnych konkretów. Trochę przerażają mnie cenyszczególnie, że chciałabym też sesję noworodkową więc robi się z tego ok. 1000 - mam wątpliwości
no i mąż uważa, że to głupia nowomoda i nie chce w tym brać udziału. Ale myślę intensywnie.
-
kattalinna wrote:Też bym chciała takie zdjęcie ale poczekam na zdjęcia po tej stronie brzucha
A propos zdjęć, robocie sobie może sesję brzuszkową?
Ja mam męża fotografaNie zrobi mi całej sesji, a tylko parę, konkretnych zdjęć, żeby było na pamiątkę
Chce zrobić Małej album wklejany, czyli wszystko od samego początku ciąży (2kreski na teście,
USG itd), przez jej przebieg, aż do rozwiązania (metryczka, opaska ze szpitala, itd). No i później aktualne zdjęcia Małej z życia już na świecieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 23:05
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Ja sesji brzuszkowej nie planuje (ewentualnie poproszę kogoś ze znajomych o zrobienie ładnego zdjecia), ale noworodkowa już bym chciała bardziej profesjonalna :p
Właśnie nie wiem jak to jest z tymi reklamami bo ostatnio mi wyskoczyła reklama sztucznych penisow...haha -
Jakbyście mieszkały bliżej to ja bym Wam zrobiła fotki. Ale teraz nie ma opcji, żeby się z brzuchem gdzieś ładować, działalność zawieszona.
Choć przyznam, że na sesję porodową mam ogromną ochotę. Zrobić, nie rodzić, żeby nie byłoStrasznie mnie korci taki fotoreportaż. Tylko nie mam komu, buuu...
Np. Katy w różowych penisach albo Pawojoszka w banku spermy z próbkami
O widzisz Kamcia, przypomniałaś mi, porównałam córkę i fiflaka, synek jednak i dłuższy i cięższy jest na tym samym etapie ciąży. Jednak te 4 kilogramy nie muszą być wyssane z palca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 00:06
kattalinna, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Feeva, szczęściaro! Te sesje top zazwyczaj od 5 do 15 zdjęć więc szału nie ma z ilością, dlatego mnie to stopuje... A jak na złość nie mam tu nikogo kto się zajmuje fotografią. Rozumiem oczywiście, że płaci się nie tylko za 5 sztuk ale za całą włożoną pracę, ale jak porównuję ceny z innych regionów Polski to włosy dęba stają. I myślę tu o dużych miastach, nie o jakiś biednych zakątkach. Muszę myślećeć intensywnie bo już ostatni dzwonek na jakąś rezerwację. Może jednak zrobię baby shower, nieważne, że impreza będzie beznadziejna bo się nikt nie będzie znał, ale w ramach prezentu zażyczę sobie podwójna sesje - niech się laski zrzucają
Chyba, że Hoope jednak przyjedzie na Mazowsze, nawet mogę podjechać gdzieś na trasęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 23:51