Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Eee w labolatorium? Ale lipa. U mnie, a robiłam prywatnie, lekarz pobrał materiał na wymaz i sama zaniosłam do labolatorium.
Patyk w fiolce. Można nawet samej kupić i iść z tym do gina na wizytę.
Próbki pobierają w szpitalu z labolatorium mikrobioligicznym, zatem nie w każdym. Trzeba podzwonić, popytać. A i tak między 35-37 tygodniem będziesz musiała powtórzyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 20:06
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Mi badanie na czystosc pochwy będzie gin robił na następnej wizycie, tylko materiał będę musiała sama oddać do swojego laba
Będę wtedy jakoś w 31tc.
Śliczne mordki
Moje dziecię też nie lubi usg, zawsze mordke chowa
-
Kurczę, tyle piszecie, że aż muszę nadrabiać
a zazwyczaj nie miałam problemu by być na bieżąco.
Śliczne ubranka i żyrandol. To wszystko już się takie realne robi
J.s. Ja jeszcze też nie miałam robionego jakby co. Ani nawet gin nie wspominał.
Mam nadzieję, że zrobi to na wizycie. U poprzedniego tak miałam, na wizycie pobierał i sam bujał się z tym do lab.
My wracając byliśmy w biedronce po mój zapas wody i mleka na zgagę i pierwszy raz babka w kolejce chciała mnie przepuścić
Dopiero co się martwiłam, że brzucha nie widać,a tu proszęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 21:29
kamciaelcia, Mała Matylda, Feeva, Katy, pawojoszka, Kropka88, kattalinna lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
kattalinna wrote:Hop hop, jest tu kto?
Po godzinie "już prawie zasypiam" postanowiłam wstać i zeżreć kanapkę z czosnkiem. Nie wiem doprawdy jak ten mój stary dba o umierającą żonę, bo jak zawsze czosnku i cebuli w tym domu zapasy, tak teraz zjadłam ostatni ząbek. Popilam gorącą herbatą z imbirem i z sokiem malinowym z lipą. Rozważałam obcięcie sobie bolącej głowy ale zdecydowałam zagryźć apapem i rutinoscorbinem (ile tego można w ciąży???).
Nie umiem chorować. Nawet nie umiem być przeziębiona. Bo prawdziwą chorobę czy ból to ogarnę. Ale katar z bólem zatok i lekkim bólem gardła - masakra.
Przynajmniej młoda fika sobie niczego nie świadoma. Taką mam nadzieję...
Myślałaś o płukaniu nosa i zatok?
Moja córa walczy dzielnie z katarem od czwartku, wczoraj nabyliśmy zestaw do płukania fixsin i po dwóch płukaniach niesamowity efekt, dziś już prawie po katarze! A ile gluta wyleciało zielonego... Byliśmy w szoku gdzie to się w niej zmieściło.
Przy następnym katarze na pewno spróbuję na sobie.Matylda
-
na dwa punkty to dobry wynik
szkoda że niektórzy lekarze nie kierują na trzy, bo specyfika ciąży i metabolizmu cukrów na tym polega, ze po godzinie liczy sie wynik...np ciężarna mierzy cukier 1h po posiłku a niecięzarna 2 h po posiłku
ta 1h tylko w ciązymalwka08, Patk lubią tę wiadomość
-
My juz tez po
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5f4e9f752f4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0da7f51766eb.jpg
Wszystko u nas w porządkuWaga 660g
Dominique1995, kamciaelcia, Fatalita, Mała Matylda, J.S, malwka08, Cola87, Katka., Hoope, Kropka88, kattalinna, Sela, Wowka, Katy, Feeva lubią tę wiadomość