Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak człowieka nie ma kilka dni na forum, to potem nie ogarnia, tyle czytania
Wiem, że kilka dni temu był poruszany temat nawilżaczy, doszliśmy do wniosku, że potrzebujemy, bo w sypialni nie wyrabiamy-takie suche powietrze. Przeszukałam kilka stron i nie mogę znaleźć tych co polecałyście, ma któraś sprawdzony i przede wszystkim cichy nawilżacz? Polećcie jeszcze raz
Znalazłam łóżeczko, jestem zakochana w nim, chyba się zdecydujemy https://woodies.pl/produkt/lozeczko-star-cot/#reviews
Jeśli chodzi o róż, to w umiarkowanym stopniu dla mnie jest ok, ale mój mąż nie znosi nic w tym kolorze. -
Feeva wrote:Hoope, dobrze że druga córka zaczęła przypominać tatę, bo mąż mógłby zacząć coś podejrzewać
No tak jakoś niezręcznie wyszło... za to syn brata mojego TZ nie jest w ogóle podobny do ojca i nie jesteśmy pewni, czy to jego dziecko❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyMòj chlopak jest blondynem, ja z kolei mam ciemne wlosy. Oczy ma niebieskie, ja duze i brazowe. Wolalabym, zeby synek byl podobny do mnie
Moj chlopak w dziecinstwie wygladal jak Kevin Sam w domu.
U mnie w domu wszyscy oczekiwali, ze moj brat urodzi sie czarny i kudlaty. Wyszedl lysy, blondynek
-
Hoope znam ten ból moja córka urodziła się jako trzecia więc wyczekana w końcu dziewczynka a ona czysta teściowa a teściowej nie trawie jak nikogo innego, na szczęście teraz jest bardziej podobna do męża i ma taki typ urody że nawet jak rano wstaje potargana to i tak wygląda ślicznie gdzieś te włoski jej się same układają. Ja mam za to tak straszne włosy że choćbym je godzinę układała to i tak żyją własnym zyciem. U nas też nie ma po kim dziedziczyć ciemnych włosów bo ja blond moja mama i tata tak samo, mąż włosy ma że nie blond ale też nie czarne a ona czarna się urodzila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 15:38
-
My się śmialiśmy z moim ,bo tam wszystkie dzieci w okolicy rude się rodziły ,że może jakiś obrotny listonosz bo nie ważne jaki kolor włosów mieli rodzice dziecko rude. Jak szłam rodzić to się śmiał że jak nam się rude urodzi to się ze mną policzy a ona czarna jeszcze karnację ciemna po mężu miała. Śmiałam się z niego że nie chciał rudego to ma czarne
-
No i właśnie brat TZ czarny, żona ciemna (farbowana blondynka) a syn siwy jak ja w dzieciństwie
Ale przysięgam, to nie moje dziecko!
Btw. strasznie, ale to strasznie nie podobają mi się blondyni. Chyba dlatego, że sama jestem blondynką. Facet musi mieć czarne włosy, ciemną karnację i te piękne rzęsy o których piszecie. I włosy na klacie. I malutki, zgrabny tyłeczek.
Jestem zboczeńcem
Powiedziałam to głośno, mój syn będzie blondynemZapytam na usg czy widać włoski
Niech chociaż będzie podobny do siostry, będę przeszczęśliwa.
Pawojoszka pal licho wygląd teściowej, ale charakter! Dramat!❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Pawajoszka, Katka gratuluję udanych wizyt
Kamcia żyrandol super
my też po wizycie. Młody waży już 777g!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd601eca6390.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 15:49
Feeva, kattalinna, Hoope, Mała Matylda, Wowka, Sela, malwka08, kamciaelcia, Kropka88, Katka., amygdala, Katy lubią tę wiadomość
-
Hoope wrote:No i właśnie brat TZ czarny, żona ciemna (farbowana blondynka) a syn siwy jak ja w dzieciństwie
Ale przysięgam, to nie moje dziecko!
Btw. strasznie, ale to strasznie nie podobają mi się blondyni. Chyba dlatego, że sama jestem blondynką. Facet musi mieć czarne włosy, ciemną karnację i te piękne rzęsy o których piszecie. I włosy na klacie. I malutki, zgrabny tyłeczek.
Jestem zboczeńcem
Powiedziałam to głośno, mój syn będzie blondynemZapytam na usg czy widać włoski
Niech chociaż będzie podobny do siostry, będę przeszczęśliwa.
Pawojoszka pal licho wygląd teściowej, ale charakter! Dramat!
Mój maz ma czarne włosy na klacie, pod pępkiem, długa brodę na drwala (uwielbiam ją choć kiedyś go błagałam żeby nie zapuszczał), czarne rzęsy, brwi, a tyleczka mu zawsze zazdroscilammój ze skórką pomarańczową, a jego gładki, jedrny, zgrabny. Gdzie sprawiedliwość?!
Blondynow też nie lubię. Kiedyś za dzieciaka mi się strasznie podobali, a teraz tylko bruneci
Boże, jak mi się spać chce... Kiedy ja ostatnio wstałam o 5:30...
Cola gratuluję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 15:56
-
A tfu, Hoope! Włosy na klacie?! Dla mnie musi być gładziutki adonis, bo mi się niedobrze robi, poza tym się zgodzę.
Cola gratulacje!
Hihi mi na prenatalnym lekarka powiedziała, że Mały ma nieco odstajace uszka. Do teraz widzę pytający wzrok Męża, bo w obu rodzinach wszyscy mają uszy jak przyklejone. Wot zagwozdka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 15:57
-
Zawsze mówiłam, że wyjdę za bruneta o orzechowych oczach, a mam ciemnego blondyna z jasnymi oczami
w dodatku brodatego i młodszego, a obie te cechy były niedopuszczalne
włosy na klacie niekoniecznie - znaczy tam kilka może być ale sweter to już zdecydowanie nie
Wali ode mnie czosnkiem i pocę się na każdym milimetrze ciała. Jak to nie przegoni tego paskudztwa to już wiem. Mówiłam, że siedzę w grubej czapce? Normalnie tak aseksualnie to chyba jeszcze nigdy nie wyglądałamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 16:10
-
Nie no sweter to nie
Mój ma parę tylko na klacie, także mam za co pociągać, ale bez przesady
T. ma włosy ciemny brąz i niebieskie oczy
wręcz niebiesko-zolte bo ma takie śmieszne wzorki na tęczowce
Hoope nie wydaje mje sięmój jest tylko mój
Kattalinna domyślam się jak musi u Ciebie w chałupie dawaćAle grunt, że bakterie wyżera z Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 16:28
-
Jesteśmy już po:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eee032a0b44d.jpg
Mała ma już 931 gram, cały czas zasłaniała rączką buźkęefwka83, Feeva, Wowka, malwka08, kamciaelcia, J.S, Kropka88, kattalinna, Sela, Fermina, Mała Matylda, Katka., Cola87, amygdala, Hoope, Katy lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Kattalinna ja nienawidzę czosnku a już najbardziej jak wali tym odemnie bo nawet odwrócić nosa od tego się nie da.
Cola gratuluję jak ja wam wszystkim zazdroszczę tych ślicznych zdjęć no ale przecież nie pójdę prywatnie żeby sobie zdjęcie zrobić a ten mój lekarz to masakra jakaś. Dziś mi robił USG nawet dłużej niż ostatnio ale w totalnym milczeniu ,no nic ani słowa ,tyle co widziałam to że mała była ułożona główka w dół choć to dopiero 25 tyg. to jeszcze może się parę razy przekręcić,waży 855 gram. Na szczęście z wagą nie ma tragedii bo mam 6 kg na plusie tak że nie jest źle ale miesiące największego przyrostu mam dopiero przed sobą. Obejrzał mój wypis ze szpitala i stwierdził że to lekka nietolerancja cukru i wystarczy dieta i mam o siebie dbać cokolwiek miał na mysliWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 16:43
Hoope lubi tę wiadomość