Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A zresztą jeśli rozpatrujemy podobieństwa, to będzie chudziutki, ale niestety nie po mamie
ja jestem raczej niska i normalna z wagi (przynajmniej przed ciaza), a mój mąż ma 2m wzrostu i jest bardzo szczupły. Ale raki mi się podobał i nadal podoba. Był za to najchudszym noworodkiem, jakiego widziałam na zdjęciu
ja jako dziecko tez bylam filigranowa. Spodziewamy się blond włosów i niebieskich oczu bo obydwoje mamy, na usg widzieliśmy że syn ma mój mały nos, A za to duże usta mojego męża
-
Ale urocze te buźki na zdjęciach! Moja malutka unika na usg zdjęcia buźki, może następnym razem.
Nawilżacz powietrza też mamy i uważam, że to super sprawa. Najbardziej w sezonie grzewczym.
My kupiliśmy zestaw komoda i łóżko z szufladą 140x70 i później będzie tapczanik. Dalia Grey.
http://mebleklups.com.pl/klups-dalia-grey.phpFatalita lubi tę wiadomość
-
Takich calkiem jasnych blond, to ja tez nie lubie, o nie nie. Moj ma ciemny blond i zarost, bo nie znosze jak facet jest calkiem gladki na twarzy, po prostu dziala to na mnie aseksualnie
Wlosy na klacie odpadaja, nie lubie.
Fatalita, super i juz troszke wazy, mala klusia
Kattalina, no wlasnie, grunt ze bakterie pojda precz!kattalinna, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam to gadanie do kogo dziecko podobne. Zwłaszcza u mojej teściowej
nasze dzieci ogólnie na tak wczesnym etapie mieszane bez jednoznacznego wskazania
Ale dla teściowej i tak w skrócie pada haslo że podobne do mamusikocham te chwile!
Córka urodziła się kruczoczarna. Ma po kim-mąż brunet. Ale i tak zrobiła się szatynkapo mamusi
karnacja nasza, ciemna
Kudlata też po mnie. W wieku 6m.spinka w ruch w domu a latem dwa kucyki
Syn urodzil się mniej kudlaty. Nie zapomnę reakcji męża. Że to nie nasz syn. Gdzie on ma wlosy??też o tym pomyslalam jak mi go pokazali po wyjeciu. I szatyn. I jest szatyn. Latem podchodzil pod blond. Ale fryzjera wymaga od 9.miesiaca
A karnacja? Kardiolog nie mogla sie napatrzec i nachwalictaka ciemną mial karnacje. Opalenizne w mig złapał choć smarowany. Ale oczy powoli brazowe-po tacie
U nas odstajace uszy po mamie niewatpliwie. Nawet pokazywalam swoje zdjecie i synaidentyczni
-
nick nieaktualnyefwka83 wrote:MajowaMamusia fajne łóżeczka, ja bym tylko dodała szufladę
)
własnie się zastanawiałam nad tym, ale chyba wole bez szuflady i mieć miejsce na pudła, myślę, że więcej w nich upchnę, po za tym 139 zł za szufladę to trochę przesada.
Ten nawilżacz mi się spodobał i ma dobre opinie, ma może któraś?
https://www.ceneo.pl/39821293#tab=reviews -
Cola, Fatalita - cudowne zdjęcia
Dziewczyny, wczytałam się w moje skierowanie na badania - poza tymi typowymi mam zbadać czystość pochwy. Zastanawiam się dlaczego lekarz nie pobrał próbki podczas badania ginekologicznego i jak to będzie wyglądało w gabinecie zabiegowym... jak to było u Was w obecnej lub poprzednich ciążach? Czuję się raczej mało komfortowo z myślą, że zamiast podwijania rękawa będę zdejmować majtkiFatalita, Cola87 lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Nie słyszałam o pobieraniu takich materiałów w laboratorium
ale ja z małego miasta
może się nie znam
Ja chodzę do przychodni przy szpitalu ginekologiczno-położniczym, wizyta była prywatna. Próbki typu krew są pobierane przez położną w gabinecie zabiegowym i przekazywane do laboratorium o określonych porach. A tego badania jakoś nie mogę sobie wyobrazić... Miałam nadzieję, że napiszecie, że to normalne i powszechne w takich miejscach, byłoby mi jakoś raźniej
-
Kropka, dziękuję - trochę mnie uspokoiłaś
J.S, chyba najczęściej wykonuje się o badanie w III trymestrze, ale w internecie spotkałam się też z zaleceniem aby zrobić trzy razy: przed 10 tc, 15-20 tc i 35-37 tc. Nie wpasowuję się w te przedziały, do tej pory nie miałam tego badania, ale ostatnio zmieniłam lekarza i mam wrażenie, że chce mnie przebadać na wszystko