Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sela wrote:Katy czasami lepiej jak Cię przetrzymają niż za wcześnie wypuszczą. Dobrze o tyle, że jesteś pod stałą opieką lekarzy
Chociaż sama wiem jak to jest leżeć w szpital...
A ból już minął?
No wlasnie ten lekarz powiedzial, ze jak przerwiemy teraz antybiotyk to sie na pewno to powtorzy..Takze wole sie przemeczyc niz tu wracac zaraz :p Tak, juz nie boli na szczęście;)Sela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boli mnie głowa... mam światłowstręt, dzwiękowstręt i ludziowstręt. Ciśnienie 107/75, to w porządku. Paracetamol nigdy na mnie nie działał, ibuprofenu podobno nie wolno. Macie jakieś domowe sposoby? Czy tylko poduszka na głowę i przetrwać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 18:56
-
nick nieaktualnyEhh co ja bym dała, żeby być nieświadomą i żyć spokojniej. Ciążą po poronieniu to niestety ciągły strach, ja do 20 tygodnia wpadałam w panikę przy każdym bólu brzucha, strach będzie mi towarzyszył dopóki nasza córcia nie urodzi się szczęśliwie. Nienawidzę wilgotnego uczucia na bieliźnie, za każdym razem jak jestem w toalecie sprawdzam, czy nie krwawię
na początku tej ciąży obsesyjnie chodziłam do toalety sprawdzać, czy wszystko ok, nawet w nocy. Termin porodu mam 3 dni po 1 rocznicy poronienia, oby to był dla nas szczęśliwy czas i wszystko było dobrze
Dzisiaj rano leżałam w łóżku z mężem i się popłakałam ze szczęścia, że mamy siebie, czekamy na córeczkę i nasze marzenie się spełnia
Tanda słodkie zdjęcie:) my jutro wybieramy się na wizytęznowu zobaczę naszą Perełkę. Od kilku dni jak leże w łóżku czuję, jakby mi metalowa kula jeździła po brzuchu, chyba to znak, że mała sporo urosła
I ja się spięłam, zamówiłam dzisiaj w Gemini trochę z wyprawki, pościel do łóżeczka i łóżeczko
Od soboty mamy nawilżacz, miałam zamawiać, ale tak się wkurzyłam po ciężkiej nocy, że pojechaliśmy do sklepu i kupiłam od razu. Jeju jaka różnica, dwie ostatnie noce śpię jak niemowlę, budzę się dopiero nad ranem około 6, nie pije całą noc jak do tej pory i w ogóle lepiej się czuje. Polecam.
Katy, odpoczywaj, lepiej być pod stałą opieką niż się szarpać i na własne żądanie wypisywać.Katy, Feeva lubią tę wiadomość
-
Dużo wody. Wbrew pozorom nawet przy migrenach zalecają nawadnianie. I Wit z grupy B zapobiegawczo. Pozatym cisza ciemnosc i lezec ile sie da. Spróbuj paracetamol może teraz jak tyle czasu bez przeciwbólowych jesteśmy to chociaż trochę ulzy ?
Wowka lubi tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualny
-
Wracam po weekendzie.
Wykorzystałam wszystkie ludowe sposoby na poprawę zdrowia (nie położyłam się jedynie do pieca na kilka zdrowasiek) i (odpukać) jest dobrze! Wstałam dziś z martwych i sprzątam, bo na to miałam największą ochotę po kilku dniach w pościeli z serialami. Sama sie zdziwiłam.
Katy, współczuję że ciągle Cię trzymają, ale jesteś pod kontrolą i widać efekty działania lekarzy, to najważniejsze!
Witam nowe Mamy! Btw - zaraz zmieniam avatar, bo za popularny.
Tanda, jaka super śmieszka!
W KOŃCU byłam dziś u Gina, wydaje mi się, że lata upłynęły od ostatniej wizyty (a minął miesiąc). Mały ma się dobrze, jest słodkim grubasem, waży 1016 gramów i widać już, że ma tłuszczyk. ^^ Rusza się jak szalony.Szyjka się ładnie trzyma, ale z wizyty na wizytę się skraca. Lekarz mówi, że to fizjologiczne, zwłaszcza że od grudnia skróciła się o ok 9mm, a nadal ma 4,22 długości, i nie każe się martwić. Myślę o tej mojej szyjce trochę z obawą, ale zobaczymy za miesiąc.
A to nasz Królewicz:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87ba968b96ed.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a44454141e33.jpg
J.S, Dominique1995, Mała Matylda, kattalinna, kamciaelcia, Fatalita, Wowka, Cola87, Katy, Sela, D_basiula, Kira91, Patk, Feeva, Hoope, Jagoda14, Asix, Mycha666, malwka08, pawojoszka, Katka., Kropka88, Tanda, Witch15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKwiatkowa24 wrote:Dziewczyny, mozecie polecic jakis konkretny materac do lozeczka? Nie interesuje mnie gryka, kokos. Co myslicie o lateksowo piankowych?
-
Fermina, weszłam tu teraz żeby Cię wywołać
witaj wśród żywych! Młody fantastyczny
jak takie fajne chłopaki będą się rodzić to moja dziunia będzie miała w czym wybierać
Materac - sama kiedyś ten temat rzuciłam tuja będę kupować lateks-kokos ewentualnie sam lateks. Firma będzie wybierana jak już będę kupować. Sprężyn nie biorę pod uwagę od kiedy dla nas mieliśmy kupić kieszeniowy, weszliśmy do sklepu i zakochaliśmy się w piance
3,5 roku spania bez bólu kręgosłupa
Fermina lubi tę wiadomość
-
Kattalinna, może w ogóle pokojarzymy już teraz wszystkie Maluchy.
Będą miały zapewnione odpowiednie partnerki/partnerów za młodu. Ileż zachodu i nam nerwów to oszczędzi.
Hihi, to prawda z avatarem, nikt tak na mnie mordy nie drze jak ten kot. Tu akurat wrzeszczał bo był z nami na spacerze w lesie, nie chciało mu się już iść i chciał na ręce.
Nie wypowiadam się jeszcze na temat materacy, najpierw remont, potem łóżeczko, wszystko w swoim czasie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 18:37
Katy lubi tę wiadomość
-
Fermina piękny synuś
Ja w ogóle nie wiedziałam jaki materac zamówić. Wczoraj rozłożyliy łóżeczko, żeby zobaczyć czy się zmieści tam gdzie zaplanowałam i ...zonk... zmieścić się zmieściło, ale przy okazji wyszło, że jest w niestandardowym rozmiarze (gdzie ja łeb miałam jak zamawiałam :p ) i wybór materaca dokonał się sam. Bo na rynku dostępne jedno tylko w tym wymiarze, padło więc na gryke-pianke-kokos, opinie niby ma dobre. Przetestuje jak przyjdzie, no ale przynajmniej trudny wybór materaca z głowy, bo dokonał się sam
No i wicie gniazda znów mi się włączyło...już nie mam czego sprzątać
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Ale dziewczyny produkujecie wypowiedzi
ja jeszcze pracuje i zanim wrócę do domu i ogarnę obiad to mam kilka stron do przeczytania
Fermina, piękny chłopakja już nie mogę się doczekać swojego usg
Widzę ze dużo z was ma koty, dziewczyny nie boicie się jakiś alergii, reakcji ? Tez mam kota i zastanawiam się jak zareaguje i jak zareaguje na niego dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 19:13
Oliv