Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój bardzo schudł na narodziny córki. Zgubił brzuch, odmłodniał, zmienił dietę. A na syna zarósł jak dzik, broda, włosy i do tego przytył. Mówi, że też jest w ciąży i ma budyń zamiast mózgu jak ja.
Z tym budyniem to nieprawda, zawsze go miał❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
J.S wrote:Hejka
Orientujecie sie moze, czy zamawiajac z h&m online moge zwrocic to stacjonarnie w sklepie? Przyszly ciazowki, w nogach super ale ta gumka na brzuchu jakos mnie cisnie i obawiam sie, ze juz sie nie rozciagnie
Niedawno zamawiałam i zwracać musiałam też wysyłkowo niestety.Matylda
-
Nadrobiłam, to teraz co u nas.
My po prenatalnych, Matylda wymiary ma idealne, rozbieżności rzędu 3-4 dni największe, czyli na tym etapie tyle co nic.
Wagowo 1388g i 51 percentyl, starsza była na 56 percentylu, czyli szykuje się znów raczej duże dziecko, pod 4kg.
xxx
xxxWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:13
Wowka, kattalinna, kamciaelcia, Hoope, Kira91, Cola87, Dominique1995, Katy, malwka08, Fatalita, Sela, Mycha666, Katka., Fermina, Mała Matylda, D_basiula, Patk, Feeva, Kropka88, efwka83 lubią tę wiadomość
Matylda
-
nick nieaktualnyJa w hm zamowilam kiedys ciazowe ubrania. Anulowali z powodu braku towaru na stanie. O zwrocie pieniedzy tez zapomnieli.. Chyba po miesiacu dostalam, jak sie upomnialam.
Ja po wizycie. Cisnienie dzis OK. Wciaz sladowe ilosci bialka w moczu. Dostalam tez wyniki krzywej. Dalej moge sie obżerać, bo sa w normieSerduszko pieknie bije. Silny chlopak
kattalinna, Wowka, kamciaelcia, Hoope, Sela, Mycha666, Mała Matylda, D_basiula, Patk, Kropka88 lubią tę wiadomość
-
Kto tam wie, może zerka
Choć mi się wydaje, że oczy ma zamknięte a to jakiś cień w kąciku.
Zdjęcie trochę zniekształcone i jedyne jakie udało się zrobić, bo strasznie się wierciła. Akurat trafiliśmy w porę aktywności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 15:18
Matylda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dopiero teraz sie odzywam bo chlopak za pozno wyslal kase do Playa i nam na pol dnia wylaczyli internety
Tanda, sliczne zdjecie
Niestety ja dalej w szpitalu i juz naprawdę jestem wsciekla bo bardzo liczylam na to, ze dzisiaj wyjde, a lekarz powiedzial, ze jutro najwczesniej bo musza mi dokonczyc dawac antybiotyk -
Oliv wrote:Cześć dziewczyny, dołączam do was
mam termin na przełomie kwietnia i maja
mam kilka pytań apropo wyprawki, pewnie temat był już poruszony, ale ciężko się odnaleźć ponad 600 stronach
powiedzcie mi czy kupujecie pościel do łóżeczka? W sumie termin jest już na pozna wiosnę, waham się z tym strasznie
rozważam sama kołderkę albo kocyk. Śpiworek dopiero od 4 kg:/
Nie wiem tez czy kupować otulaczkokon odrzuciłam, ale może mnie przekonacie
Pomóżcie