X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z brzuchem przynajmniej mniej się nabija bo ja teraz mam taki jak on ;-) ciągle tylko powtarza, że wie jak to być w ciąży bo on jest w 48 trymestrze. Mój brzuch ładniejszy ;-)

age.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój bardzo schudł na narodziny córki. Zgubił brzuch, odmłodniał, zmienił dietę. A na syna zarósł jak dzik, broda, włosy i do tego przytył. Mówi, że też jest w ciąży i ma budyń zamiast mózgu jak ja.

Z tym budyniem to nieprawda, zawsze go miał XD

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :D

Orientujecie sie moze, czy zamawiajac z h&m online moge zwrocic to stacjonarnie w sklepie? Przyszly ciazowki, w nogach super ale ta gumka na brzuchu jakos mnie cisnie i obawiam sie, ze juz sie nie rozciagnie :D

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Kamska Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W hm zwroty tylko przez kuriera. Raz zwracalam i oczywiscie o pieniadze musialam sie dopominac bo minal termin 14 dniowy ale to bylo przed świętami.

atdc6iye1mipw3kl.png
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S wrote:
    Hejka :D

Orientujecie sie moze, czy zamawiajac z h&m online moge zwrocic to stacjonarnie w sklepie? Przyszly ciazowki, w nogach super ale ta gumka na brzuchu jakos mnie cisnie i obawiam sie, ze juz sie nie rozciagnie :D

Niedawno zamawiałam i zwracać musiałam też wysyłkowo niestety.

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam, to teraz co u nas.
    My po prenatalnych, Matylda wymiary ma idealne, rozbieżności rzędu 3-4 dni największe, czyli na tym etapie tyle co nic.
    Wagowo 1388g i 51 percentyl, starsza była na 56 percentylu, czyli szykuje się znów raczej duże dziecko, pod 4kg.

xxx
    xxx

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:13

Wowka, kattalinna, kamciaelcia, Hoope, Kira91, Cola87, Dominique1995, Katy, malwka08, Fatalita, Sela, Mycha666, Katka., Fermina, Mała Matylda, D_basiula, Patk, Feeva, Kropka88, efwka83 lubią tę wiadomość

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w hm zamowilam kiedys ciazowe ubrania. Anulowali z powodu braku towaru na stanie. O zwrocie pieniedzy tez zapomnieli.. Chyba po miesiacu dostalam, jak sie upomnialam.

Ja po wizycie. Cisnienie dzis OK. Wciaz sladowe ilosci bialka w moczu. Dostalam tez wyniki krzywej. Dalej moge sie obżerać, bo sa w normie :) Serduszko pieknie bije. Silny chlopak

kattalinna, Wowka, kamciaelcia, Hoope, Sela, Mycha666, Mała Matylda, D_basiula, Patk, Kropka88 lubią tę wiadomość

• Wowka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanda, twoja Matylda sie usmiecha :) bobas jak malowany, piękne zdjęcie! Zachwyciłam się :) Mieszkanko małej widać, że wygodne :)

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mi się zdaje, czy ona zerka w bok? Słodka jest <3

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam, wlasnie ustalilam termin na jutro, zeby kurier przyjechal.

Tanda, boska ❤️

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanda, to zdjęcie jest przeslodkie!!!! :)

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto tam wie, może zerka :)
    Choć mi się wydaje, że oczy ma zamknięte a to jakiś cień w kąciku.
    Zdjęcie trochę zniekształcone i jedyne jakie udało się zrobić, bo strasznie się wierciła. Akurat trafiliśmy w porę aktywności.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 15:18

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanda córeczka super, gratuluję :)

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj facet tez przytył i zarósł. Brzuch to ma na razie wiekszy niz ja.
    Mnie sama nazywa klockiem.... i ciagle mi przypomina, ze mam uwazac na brzuch

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja moją zobaczę dopiero za miesiąc... Ale takich pięknych zdjęć nie będziemy mieć. Strasznie jestem jej ciekawa, a tu 3 miesiące czekania!

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje wyniki z dzisiaj:
    Na czczo :84 mg/dl
    Po 1h : 123mg/dl
    Po 2h : 80 mg/do

Wyniki chyba ok co nie ?

kamciaelcia, kattalinna, Sela, pawojoszka, Cola87, Mała Matylda, Kropka88 lubią tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Dopiero teraz sie odzywam bo chlopak za pozno wyslal kase do Playa i nam na pol dnia wylaczyli internety :/

Tanda, sliczne zdjecie ;)

Niestety ja dalej w szpitalu i juz naprawdę jestem wsciekla bo bardzo liczylam na to, ze dzisiaj wyjde, a lekarz powiedzial, ze jutro najwczesniej bo musza mi dokonczyc dawac antybiotyk :/

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominique1995 wrote:
    Moje wyniki z dzisiaj:
    Na czczo :84 mg/dl
    Po 1h : 123mg/dl
    Po 2h : 80 mg/do

Wyniki chyba ok co nie ?
    Bardzo dobre :-)

Katy, jakieś jaja normalnie... :-(

age.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy czasami lepiej jak Cię przetrzymają niż za wcześnie wypuszczą. Dobrze o tyle, że jesteś pod stałą opieką lekarzy ;-)
    Chociaż sama wiem jak to jest leżeć w szpital...
    A ból już minął?

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliv wrote:
    Cześć dziewczyny, dołączam do was :) mam termin na przełomie kwietnia i maja ;) mam kilka pytań apropo wyprawki, pewnie temat był już poruszony, ale ciężko się odnaleźć ponad 600 stronach :) powiedzcie mi czy kupujecie pościel do łóżeczka? W sumie termin jest już na pozna wiosnę, waham się z tym strasznie :) rozważam sama kołderkę albo kocyk. Śpiworek dopiero od 4 kg:/

Nie wiem tez czy kupować otulacz :) kokon odrzuciłam, ale może mnie przekonacie :)

Pomóżcie :)
    a na którego masz dokładnie termin?

klz9piqvvra11kd2.png

‹‹ 630 631 632 633 634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ