Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo to muszę się wstrzymać z kompletowaniem skoro 22.02 w lidlu będzie tyle.
    Ostatnio takie super rzeczy były ale wtedy byłam w pierwszym trymestrze i nic nie kupowałam.

• Sela Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to 22.02 trzeba się wybrać do Lidla, może uda się coś ciekawego kupić ;-)
    Oliv ja jakoś od października jestem na L4 i również jak Woowka dobrze mi z tym hehe
    W weekend zamowiłam w końcu trochę wyprawki w tym akpolu, także do szpitala oprócz ubranek będzie wszystko ;-) Gorzej z tym, że remont pokoju jeszcze dłuuugo potrwa i nie wiem gdzie to wszystko składować, bo chciałam już zamówić łóżeczko itp, żeby było z głowy, bo tak to cały czas myślę o tym i przeglądam mase stron, ogłupieć można.

Katy wiadomo już kiedy wyjdziesz ze szpitala??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 08:59

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Asix Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na zwolnieniu tez od polowy września i jest mi z tym bardzo dobrze ;)

Wczoraj złożyłam zamówienie w gemini takze mam nadzieje ze to z głowy chociaż pewnie czegoś zabrakło

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krzywa cukrzycowa zakończona sukcesem ;) teraz czekamy na wyniki ;)

Hoope, Ktrina89, kattalinna, Sela, Feeva lubią tę wiadomość

• Hoope Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Śniło mi się, że pojechałam szkolić się na myśliwego. No super normalnie. Nawet miałam posokowca na smyczy. Mózgu przestań już pracować w nocy, zacznij w dzień,no w dzień ci kiepsko idzie.

Wyprawkujecie się a ja jeszcze prawie nic nie mam. Oprócz siebie XD

Sela lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Ulli88 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope moja ciocia miała kiedyś posokowca Bruc'a to był na prawdę uposledzony pies. Miał coś z głową od małego. Jego ulubionym zajęciem było wpychanie języka do gniazdka elektrycznego. Lubil jak go piescil prad. Pnogi mu się plataly i przewracal się na prostej drodze albo wpadał na ścianę. Poza tym był cpunem wykradal dla wujka z szafy piłeczki do golfa (W środku mają jakiś gaz) rozgryzal je i odlatywal

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 10:18

Asix, Witch15 lubią tę wiadomość

Nadia 2008
    * 7tc 2016
    *10tc 2017
    *15tc 2017
    WOJTUŚ 2018
    STAŚ 2019
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha faktycznie upośledzony XD

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha no nie moge z tego psiaka :D

Ja na zwolnieniu od 21 września :)

Wowka,.rzeczywiście rok temu w marcu bylo całkiem przyjemnie :)

Dobrze wiedzieć o Lidlu! :)

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weźcie nie straszcie z marcem, ja w moją kurtkę już ledwo się zapinam, do marca nie da rady. W te mrozy teraz zakładam inną, z dużym zapasem ale ja bez ciąży wyglądam w niej jak góra lodowa, teraz to już w ogóle... Chcę od razu lata bo w sumie nie mam pomysłu na odzienie wiosenne...

age.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie :D a w zimową ciazowke juz nawet po rozpieciu dodatkowych zamków po bokach i z tyłu ledwo sie mieszcze, chyba w marcu musze odwiedzić lumpka.

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojej kurtki już dawno nie zapinam, zasłaniam się chustą. Doszłam do wniosku, ze nie ma sensu inwestować w kurtkę na 2-3 miesiące a do ojca po jego jakoś nie mam po drodze XD Jakoś się przekulamy.

Problem w tym, że po porodzie raczej nie zrobimy się od razu płaskie i chude jak deski XD

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Annqa Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Damy radę! Ja wróciłam do wagi w miesiąc po porodzie a później to już tylko chudłam i chudłam. Jak miło było założyć sukienki w które już od dawna się nie mieściłam. Jedyny sekret to karmienie piersią :)

Wowka, kattalinna, Fatalita, Kira91 lubią tę wiadomość

17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam kurtkę przejściowa i wiosenna :D przed ciążą dużo schudłam (ponad 30kg) ale nie wyrzuciłam kurtek z grubszego czasu :P najwyżej będę chodziła w rozpietych... do tej wiosennej to tęsknię, bo taka ładna A nie wiem czy z 5 razy ja miałam. A kurtkę zimową kupiłam luzniejsza i dopinam na styk, ale ma jeszcze suwaki poszerzacze.
    Annqa też mam nadzieję na takie chudniecie jak Twoje :)

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze samce też się z Was podśmiechują pod nosem? Mój się ciągle chichra. Z tego jak sikam (mam prostatę), z tego ile jem (zasłońmy kurtyną milczenia), z tego jak wstaję z łóżka (to może też przemilczę) i jak wczoraj sapałam po pościeleniu łóżka. Doprawdy, co w tym zabawnego.

Mycha666, pawojoszka lubią tę wiadomość

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak, z tego sapania przy przemieszczaniu się, stękania przy wstawaniu (ale zawsze łapa wyciągnięta do pomocy) - tylko, że nie robi tego pod nosem nawet ;-) ale ja sama z siebie się śmieję. A najzabawniejsze jest to, że gdy leżę to czuję taka zwinna i gibka ;-)

age.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, mój to wręcz przeciwnie :D wstaje w nocy na siku- pyta czy wszystko ok, sapie po schodach- oj biedna, ostatnio patrzył jak wychodzę z wanny to chciał ratować wielorybka :D albo jest sztywniakiem bez poczucia humoru albo wczuwa się bo to nasza pierwsza ciąża, a przy kolejnej wyluzuje:P

Mycha666 lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) a ja dziś zapisałam się z mężem na warsztaty Bezpieczny Maluch do Krakowa, przy okazji bedzie wycieczka :) ktoś tu polecał na forum i faktycznie dobre opinie mają :)

kattalinna, Katy, Barbarka89, Patk lubią tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope mój się śmieje jak z samochodu wychodzę od niego, a ma jeszcze dość głębokie te fotele i czasem mnie popchać musi ;p

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też się ze mnie brechta. I już przestał mi mówić po imieniu, teraz jestem "gruba" ;)
    Moje nowe imię mi w ogóle nie przeszkadza, bo życiowo raczej jestem z tych chudszych.

Kurtka powinna dac radę jeszcze z 4-6 tygodni, mam zapinana na guziczki tylko na klatce piersiowej.

Pawojoszka - tak, ogólnie macie respekt u mojego męża, już z dwa razy to wykorzystałam ;) nie chce nadużywać, trzymam na ważne powody wykorzystywanie siły babskiego forum :)

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalinna ja to jak leżę to nawet w ciąży nie jestem XD. Co rano. A potem odsłaniam kołdrę...

To mnie nawet pocieszyłyście, że nie tylko mojemu się micha cieszy. O samochodzie zapomniałam, tak, to też go bawi.

Wczoraj przeszedł sam siebie, położył się za mną i patrzy. Co robisz pytam. Patrzę jakby to było, gdybym miał taki duży brzuch.

No dzięki.

Katy, malwka08, Asix lubią tę wiadomość

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
‹‹ 629 630 631 632 633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ