Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to 22.02 trzeba się wybrać do Lidla, może uda się coś ciekawego kupić
Oliv ja jakoś od października jestem na L4 i również jak Woowka dobrze mi z tym hehe
W weekend zamowiłam w końcu trochę wyprawki w tym akpolu, także do szpitala oprócz ubranek będzie wszystkoGorzej z tym, że remont pokoju jeszcze dłuuugo potrwa i nie wiem gdzie to wszystko składować, bo chciałam już zamówić łóżeczko itp, żeby było z głowy, bo tak to cały czas myślę o tym i przeglądam mase stron, ogłupieć można.
Katy wiadomo już kiedy wyjdziesz ze szpitala??Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 08:59
W końcu się udało...
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Śniło mi się, że pojechałam szkolić się na myśliwego. No super normalnie. Nawet miałam posokowca na smyczy. Mózgu przestań już pracować w nocy, zacznij w dzień,no w dzień ci kiepsko idzie.
Wyprawkujecie się a ja jeszcze prawie nic nie mam. Oprócz siebieSela lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope moja ciocia miała kiedyś posokowca Bruc'a to był na prawdę uposledzony pies. Miał coś z głową od małego. Jego ulubionym zajęciem było wpychanie języka do gniazdka elektrycznego. Lubil jak go piescil prad. Pnogi mu się plataly i przewracal się na prostej drodze albo wpadał na ścianę. Poza tym był cpunem wykradal dla wujka z szafy piłeczki do golfa (W środku mają jakiś gaz) rozgryzal je i odlatywal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 10:18
Asix, Witch15 lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Weźcie nie straszcie z marcem, ja w moją kurtkę już ledwo się zapinam, do marca nie da rady. W te mrozy teraz zakładam inną, z dużym zapasem ale ja bez ciąży wyglądam w niej jak góra lodowa, teraz to już w ogóle... Chcę od razu lata bo w sumie nie mam pomysłu na odzienie wiosenne...
-
Ja swojej kurtki już dawno nie zapinam, zasłaniam się chustą. Doszłam do wniosku, ze nie ma sensu inwestować w kurtkę na 2-3 miesiące a do ojca po jego jakoś nie mam po drodze
Jakoś się przekulamy.
Problem w tym, że po porodzie raczej nie zrobimy się od razu płaskie i chude jak deski❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
-
Damy radę! Ja wróciłam do wagi w miesiąc po porodzie a później to już tylko chudłam i chudłam. Jak miło było założyć sukienki w które już od dawna się nie mieściłam. Jedyny sekret to karmienie piersią
Wowka, kattalinna, Fatalita, Kira91 lubią tę wiadomość
17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm -
A ja mam kurtkę przejściowa i wiosenna
przed ciążą dużo schudłam (ponad 30kg) ale nie wyrzuciłam kurtek z grubszego czasu
najwyżej będę chodziła w rozpietych... do tej wiosennej to tęsknię, bo taka ładna A nie wiem czy z 5 razy ja miałam. A kurtkę zimową kupiłam luzniejsza i dopinam na styk, ale ma jeszcze suwaki poszerzacze.
Annqa też mam nadzieję na takie chudniecie jak Twoje -
Wasze samce też się z Was podśmiechują pod nosem? Mój się ciągle chichra. Z tego jak sikam (mam prostatę), z tego ile jem (zasłońmy kurtyną milczenia), z tego jak wstaję z łóżka (to może też przemilczę) i jak wczoraj sapałam po pościeleniu łóżka. Doprawdy, co w tym zabawnego.
Mycha666, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
O tak, z tego sapania przy przemieszczaniu się, stękania przy wstawaniu (ale zawsze łapa wyciągnięta do pomocy) - tylko, że nie robi tego pod nosem nawet
ale ja sama z siebie się śmieję. A najzabawniejsze jest to, że gdy leżę to czuję taka zwinna i gibka
-
Hoope, mój to wręcz przeciwnie
wstaje w nocy na siku- pyta czy wszystko ok, sapie po schodach- oj biedna, ostatnio patrzył jak wychodzę z wanny to chciał ratować wielorybka
albo jest sztywniakiem bez poczucia humoru albo wczuwa się bo to nasza pierwsza ciąża, a przy kolejnej wyluzuje:P
Mycha666 lubi tę wiadomość
-
Mój też się ze mnie brechta. I już przestał mi mówić po imieniu, teraz jestem "gruba"
Moje nowe imię mi w ogóle nie przeszkadza, bo życiowo raczej jestem z tych chudszych.
Kurtka powinna dac radę jeszcze z 4-6 tygodni, mam zapinana na guziczki tylko na klatce piersiowej.
Pawojoszka - tak, ogólnie macie respekt u mojego męża, już z dwa razy to wykorzystałamnie chce nadużywać, trzymam na ważne powody wykorzystywanie siły babskiego forum
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Kattalinna ja to jak leżę to nawet w ciąży nie jestem
. Co rano. A potem odsłaniam kołdrę...
To mnie nawet pocieszyłyście, że nie tylko mojemu się micha cieszy. O samochodzie zapomniałam, tak, to też go bawi.
Wczoraj przeszedł sam siebie, położył się za mną i patrzy. Co robisz pytam. Patrzę jakby to było, gdybym miał taki duży brzuch.
No dzięki.Katy, malwka08, Asix lubią tę wiadomość