Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
J.S oszukuuuujeee!!!!
(Nie martw sie, to przez zazdrość wieloryba)
Ka dzisiaj znowu od 4:30 nie spie,ale zaraz pewnie zasne. Do 10.
Co do wczorajszego wieczoru... ZAKOŃCZONY SUKCESEM z Mężem! No. I można sie kulturalnie pobawić?
Koniecznie musze zobaczyc taniec godowy wieloryba, po prostu musze!!
Ale powiem Wam, że mnie trochę piekło
A i ja tez mam sny erosomatyczne, w końcu jakoś organizm sobie musi rekompensowac braki
Na wszelakie grzybice zewnętrzne clotrimazolum. W ciąży tez sie smarowalam i jest wszystko git.
Fajnie macie z urządzeniem gniazdek. Ja sie modle zeby do maja Mąż zdążył na górze chociaz jeden pokój zrobić w stanie surowym. Bo nawet ścian nie mam
Udanych Walentynek!
Niech Mężowie spełnią Wasze dzikie rządze!(czy żądze) ? Hahha budyń zamiast mózgu (nie zagotowal sie jeszcze z rana i nie wiem czy przez rz czy ż ,wybaczcie
Edit: wpisalam w google taniec godowy wieloryba. Włączyłam pierwszy filmik. Koszmar. Do końca życia juz nie zasneNIE RÓBCIE TEGO!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 06:58
Fermina, J.S, Sela, Fatalita, Kropka88, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
J.S gdzie Ty to dziecko chowasz to ja nie wiem :p
Ja pokaze brzuszek jak juz bede w domu bo tu nawet nie ma gdzie zdjecia zrobic :p
Nie spie od 5 bo pielegniarki przychodziły do babki z sali, ktora miec dzisiaj jakis zabieg i sie spac nie dalo.. O 6.30 mnie do ktg podlaczyli wiec juz nie pospie :p -
Koniec udawania spania, na walewtynki randka z endo, czas się szykować do wampirów na odessanie krwi. Młody z tej okazji czka, jak co rano.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 07:36
Katy, Sela, pawojoszka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
J.S. Nie polubię zdjęcia. Jakieś oszustwo! Ja tak przed ciążą po zwykłym obiedzie wyglądałam.
Od tygodnia pobolewa mnie tuż pod prawą piersią, tak na linii stanika. Czasem rano, czasem wieczorem. Czytałam, że to może sprawia ucisk na wątrobę. Czy któraś z Was też tak miała? Przy podnoszeniu rąk też czuję ten ból.J.S lubi tę wiadomość
-
Kattalinna, Feeva, J.S – piękne brzuszki, bez względu na wielkość
Wowka, po prostu brak mi słów
Też dzisiaj sfotografuję mieszkanko Zosi, w ciągu ostatnich dwóch tygodni znacząco się powiększyło. Ale zdjęcie zrobię dopiero w porze wstawania z łóżka, bo w koszuli nocnej niewiele widać, a teraz mam tylko przerwę śniadaniową i wracam do spania
J.S, Kropka88, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Mycha akurat tam to mnie nic nie boli, tylko wszędzie indziej. Ale może być jak piszesz.
Siedzę na tronie i myślę, czy obejrzeć ten taniec godowy wielorybów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 07:55
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Ja płaczę nad tym rozbuchanym libido, które niby miało być, a nigdzie go nie mogę znaleźć ;( mąż chce, ale sie boi. Ale stwierdziłam, że chociaż w Walentynki spróbuję, czy będzie jakaś różnica dzięki ciąży.
Ale co się martwić? Zostało mi 77 dni do porodu, to taki dłuższy miesiąc. Potem trochę połogu i znowu będzie można. Oczywiście piszę to z przymrużeniem oka;) -
Nie oglądajcie tańca wieloryba!
Ciekawość i mnie zgubiła...
Śliczne brzuszki - J.S. Twój naprawdę malutki, nie wiem gdzie chowasz Małego.Wowka - ale tak się walnąć nago na plaży w lutym?! Czy to odpowiedzialne?!
Też Wam wstawię moje brzucho na dzień dobry:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0df9f836e9f.jpg
Wspaniałego dnia.Cola87, Wowka, Katy, kamciaelcia, J.S, Sela, Mycha666, Fatalita, Kropka88, Mała Matylda, pawojoszka, kattalinna, Katka., Hoope lubią tę wiadomość
-
Ha cała nic nie spałam. Za żadne skarby nie mogłam zasnąć...ehh teraz biegiem do dentysty, jak zdążę jeszcze to do fryzjera i na usg. Ciasta nie upiekę pójdę na łatwiznę i kupię jakieś w cukierni bo czasu mi dziś zabraknie zanim goście przyjdą. Co się robi na 30-kowych imprezach bezalkoholowych?Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Witam dzisiaj
Hoope ale ze co? Jak za szczupła!? Przecież wyglądam jak orka
J.S i Fermina kłamczągdzie te dzieci?
Co do seksow to mój był tak zmęczony tym malowaniem i ogarnianiem mieszkania, że mu darowalam. Dzisiaj go zaatakuje wieczoremChyba że będzie znowu bez życia po malowaniu kuchni
-
Ogarnęłam się i mogę wstawić zdjecie. Przyznacie, że jest coś z tej foki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e234db89728.jpg
kamciaelcia, Feeva, Kira91, Sela, Mycha666, Fatalita, Kropka88, Mała Matylda, Katy, pawojoszka, malwka08, kattalinna, Katka., Hoope, Cola87 lubią tę wiadomość