Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do sexu to ja nie pamiętam kiedy ostatnio był. Mój mąż też nie chce mnie zadowalać, bo wg niego to chore bo przecież tam jest główka dziecka i nie będzie w nią szturchał
sam też się nie upomina już długo o pieszczoty bo ciągle jestem zajeta synkiem, albo go karmię albo się bawimy albo śpimy (no dziwne co?) i ostatnio złapałam go na "ręcznej robocie" i nie daje mu za to żyć! Czuję normalnie jak się od siebie oddalamy. A sama to nawet nie czuję się ani sexy ani pociągu nic nie ma
17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm -
Boga w sercu nie macie! Co za tematy.. Kury, klauny, wielkie przyrodzenia.
Rozwala mnie, jeżeli mężczyźni myślą, że są w stanie skrzywdzić dziecko podczas seksu. Podręczniki do anatomii im kupić na walentynki.Teraz wywołam burzę, bo "ręcznej roboty" nie uważam za nic złego. Normalna fizjologia. Wiem, że są różne układy i podejścia, ale mężczyźni od strony fizjologicznej zupełnie inaczej przeżywają brak seksu od kobiet. Albo tak, albo powrót do młodości i przescieradło do prania po każdej nocy. Mi by się nie chciało tak często zmieniać pościeli.
Annqa, ja nie wierzę, że są kobiety, które czują się jak boginie seksu w ciąży. Stawiam je na równi z jednorozcami.Nie czuję się mniej atrakcyjna dla Męża, ale dla siebie i owszem, czasami nie chce mi się patrzeć w lustro. Plus obawy, lęk o dziecko i inne zmienne. Trudno w takim stanie odczuwać ochotę na cokolwiek. Jeżeli hormony u Ciebie nie idą w stronę rozbuchanego libido, to bez takich wspomagaczy prawie niemożliwym jest normalne życie seksualne i mamy do tego prawo. Taki czas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 18:55
-
Sorrki, że tak nie na temat, ale skoro rano wspomniałam o aktualizacji, to widzę że muszę dać Wam przykład
Oto my. Brzuch już duży bez dwóch zdań. Ale paznokcie u stóp obcięłam dziś bez problemu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e63a8883caf.jpgWowka, Fermina, D_basiula, Hoope, Mała Matylda, kamciaelcia, Kira91, Kropka88, Ktrina89, Katy, Sela, Fatalita, malwka08, Feeva, Cola87, Katka., XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Hahaha ale mam z Was dziś ubaw
Mój kazał pochwalić go na forum, że on zawsze może i się nie boi
Ale wkurzyłabym się, gdyby wolał swoją rękę ode mnie. Bez tego czuję się nieatrakcyjna i nie lubię patrzeć w lustro. To co tam się odbija, to nie ja. Ja niczego nie mam takiego jak teraz. To nie moje. Co z tego, że wiem. Wiem ale nie lubię.
I wiem, że po porodzie trzeba dużo czasu, żeby wróciła norma. Norma którą znamy sprzed ciąży też już nie wróci. Warto wypracować nową. Może być lepsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 19:26
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Prawie cały dzień mnie tu nie było,a Wy dalej o seksach?
Mam zamiar zbalamucic dzisiaj (??) Męża, trzymajcie kciuki żeby stanął na wysokości zadania,bo inaczej tez poczuje sie juz totalnie nieatrakcyjna
A co tam, najwyżej będzie samotny taniec godowy wieloryba aaahahahhahahaJ.S, kattalinna, Katy, Sela, Fatalita, Patk lubią tę wiadomość
-
hihi dziewczyny widze, ze atmosfera walentynek uderzyła wielorybkom do glowy ?
Co bedzie sie działo jutro?
Picolo, swieczki i seksowna koszula przedporodowa?
Kattalinna mnie wlasnie boli od 2 dni ale na szczescie dzis jest juz troche lepiej.Chociaz cały czas czuje.
Ja sobie wiecej leze niz zwykle i mam nadzieje, ze to pomozeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 21:01
-
Kattalinna - próbowałam odpowiedzieć na Twoją prośbę, ale córa niekorzystnie układa się do zdjęcia
Jutro spróbuje jakąś ładną fotkę cyknąć.
Mymłon mnie boli od kilku dni, od ostatnich ekscesów z mężem, zastanawiałam się czy to spojenie
Kira, pokusiłam się o wpisanie "tanca wieloryba" w wyszukiwarkę Google...nie róbcie tegoKira91 lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Haha taniec godowy wieloryba wygral
Ja tam w sumie patrzac na siebie w lustrze stwierdzam, ze nie jest najgorzej, ale pomimo tego, ze miałam kompleksy na punkcie swojego brzucha to wole zeby po ciąży byl taki jak kiedys :p
Ja jutro w koncu opuszczam ten nieszczesny szpital wiec moze jakies seksy walentynkowe beda bo o dziwo troche ochoty nabralam i moze sie do kina wybierzemy
Aa zapomnialam dodac, ze nie jestescie same z kurofobia, tez na nia cierpie haha xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 21:29
Sela, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Jejku same sexy na tym forum. Ho ho
U nas też krucho w tym temacie, chociaż libido mam spore.
Nie wiem czy któraś z Was odczuwa bol podczas penetracji? Jakby dotykanie szyjki?
Wcześniej nigdy nic mnie tam nie uwieralo, a teraz sama nie wiem co to i aż się boję, że tak już zostanie... -
Kurczaki, może być, przy dopochwowej podobno dość często się zdarza... Niestety nie pomogę, ale pewnie któraś z dziewczyn zaraz podpowie coś, bo na pewno są sposoby, przynajmniej doraźne na początek.
Ejjj niech ktoś jeszcze wrzuci zdjęcie! Patrzę na moje i jestem przerażona tym, jak urosłam w dwa tygodnienie jestem w stanie wyobrazić sobie kolejnych 3 miesięcy
-
może rzeczywiście te sexy związane są z aurą walentynkową
chociaz ja się nie łudzę
ja też rosnę jak szalona, dlatego żadnych zdjęć
dziewczyny kupiłam w Rosmanie bo promocja 3 paczki papmpersów 1 - od 2 do 5 kg i teraz się zastanawiam czy dobrze czy taki rozmiar czy trzeba było kupic 2 - od 3 do 6 kg ale chyba na początek mogą byc -
Jakbyscie mialy jakis sposob to baaardzo prosze, bo nie chce jechac wczesniej na wizyte..
Kattalina, ja wrzuce jutro, bo teraz mam na sobie luzna koszule i nie widacAle nie martw sie, ja tez czuje sie duza, mam wrazenie ze wstaje codziennie rano i jestem coraz ciezsza i wieksza...