Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja skasowalam ta część postu,bo uznałam ze Może zbyt intymne pytanie zadalam, ale dzięki za odpowiedzi
Moj M na każdej wizycie jest ze mna ale tematu nie poruszam przy lekarzu jak narazie. Zobaczymy ile mu dala wczorajsza rozmowauświadomiłam go,ze nie uszkodzi Dziecka i nie ma takiej opcji by Maluch go ugryzl albo złapał wiadomo za co hahahaha
a Wam dziewczyny normalnie gratuluję libido
My z Mężem tez brzuchaci i ciezko mi sobie wyobrazić te wygibasy....prędzej komedia z tego wyjdzie niz scena z 50 twarzy Greya ahhahaha
J.S, Patk, malwka08, Feeva lubią tę wiadomość
-
Katy, współczuję straty Ojca
Oby Dzidziuś przyszedł w najlepszym dla Ciebie terminie caly i zdrowy!
Wiecie co, nie mogę się doczekać juz Waszych relacji z porodowek,zdjęć Bobaskow tutaj i samych dobrych wieści na koniec kwietnia i w maju!
Dobra,naprodukowalam sie. Ide odsypiac ;*Katy lubi tę wiadomość
-
Niech przyjdzie kiedy bedzie gotowy
Co do seksu to mi w ostatnim czasie kojarzy sie prawie tylko z bolem dlatego chcac nie chcac unikam...Wszystko przez to, ze jestem tam strasznie ciasna terazPrzykro mi troche z tego powodu bo sie oczywiscie naczytalam, ze seks w ciazy taki super, a tu lipa...
Od wieczora caly czas boli mnie brzuch i latam do toalety, nie wiem czy to emocje zwiazane z wizja powrotu do domu czy jedzenie szpitalne mi zaszkodzilo
Zaczynamy dzis 30 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 07:43
Katka. lubi tę wiadomość
-
A ja sobie właśnie uświadomiłam że jutro mi 30 stuknie. A rok temu mówiłam że to dopiero będzie impreza
Mycha666, Katy, Wowka, malwka08, Kira91, pawojoszka, Fermina lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Rok temu dowiedziałam się że dzieciątko obumarlo, w walentynki miałam zabieg.
Wiecie co najlepszego zrobiłam wczoraj? Sama z siebie umówiłam się do dentysty a 14-go którego panicznie się boję (niezły prezent przez tą skleroze sobie na urodziny sprawilam) pozniej kontrolne usg szyjki w szpitalu więc liczę że z okazji urodzin lekarz i dziecia mi pokażeNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Sela wrote:Dziewczyny właśnie zauważyłam, że pod moim suwaczkiem pojawił się napis, że mam pamiętać o ćwiczeniu mięśni kegla... powiedzcie czy Wy ćwiczycie mięśnie kegla?? bo ja Wam powiem szczerze, że nie...
A dzisiaj zaczynamy 30 tydzieńostatnia prosta...
Katy, Sela, Mała Matylda, pawojoszka, malwka08 lubią tę wiadomość
-
Hoope dziękuję za odpowiedź
Katka kiedyś czytałam na jakiejś stronie, że w ciąży w ogóle nie można ćwiczyć tych mięśni, dlatego mnie tak zaciekawiło, czy ćwiczycie... ale jak tak wczoraj szperałam po necie to niby nie ma przeciwwskazań (jak ciąża nie jest zagrożona), wręcz przeciwnie. Tylko właśnie nie można z kulkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 08:32
W końcu się udało...
-
Dzien dobry.
Spalam jak zabita, nawet odrzucilam juz poduszke ciazowa, w koncu sie wysypiam.
Kira, przeczytalam to o tych wygibasach i sie zaczelam smiac..Ja bastuje, nawet na walentynki nie dam sie skusic, ale po srodowej wizycie bede szalec
Mam nadzieje, bo mam ponadprogramowe libido.
Kattalina, jestem za! Chociaz ja mam wrazenie, ze budze sie z coraz wiekszym brzuchem, ktory rosnie mi od czwartku, jest coraz jakby ciezszy i nawet ciezko mi sie wstaje z lozka. A to jeszcze 3 miesiace, co to bedzie dalej.
Dzisiaj ide do fryzjera, zobaczymy co tam mi wymysli, podcielam tydzien temu a dzis na farbe ide.Kira91, Sela lubią tę wiadomość
-
Hejka
Kira - czyli nie zwariowałam wczoraj przeglądając po kilka razy strony w poszukiwaniu Twojego pytania?
Mój uroczy mąż jakieś dwa miesiące temu bez pardonu zapytał naszego gina o możliwość współżycia, podczas gdy ten robił mi usg. Musicie sobie wyobrazić mojego buraka
Co do kegla to jak mi się przypomni to ćwiczę. Raczej słyszałam, że warto je ćwiczyć w ciąży. Nigdy wcześniej, że to może być niebezpieczne czy cośSela, Tanda lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Co do ćwiczeń mięśni kegla to nam na szkole rodzenia kobitka mówiła, ze najbezpieczniej tak od 37tc zacząć- wtedy tez masaż krocza/ ćwiczenia z ta piłeczka uniball iii dużo dużo seksu
.
Co do seksu to ja mam mega blokadę i przez całe te prawie 30 tygodni tylko raz taka pełna akcja nastąpiła. A po niej z 2 dni coś piekło, uwierało- nie dla mnie te numery. Dajemy radę na różne inne sposoby... choć moje libido zazwyczaj jest mega niskie. A jak już wZrosnie to co chwile jakiś ból przychodzi i lipa. Za to w snach... niezle sobie używam hahaha
.
Sela lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry z rana
Nie ogarniam was juzza dużo produkujecie w bardzo krótkim czasie, nie wiem kiedy to nadrobie
My na glukoziejeszcze nam jedno pobranie pozostało - powiem wam że gorzej sobie to wyobrażałam, ale.. jakimś cudem ten mój ulepek (na szczęście z zimna wodą) smakował jak woda z cytrynka i odrobina slodziku
no poważnie - to było kwaśne a nie słodkie
nawet nie musiałam tego popijać
jak dla mnie bomba, czuje się normalnie
jedynie mi się przed chwilą dość zimno zrobiło bo pigula otworzyła jakis pokoik który najwyraźniej robi za chłodnie czy lodówkę
bo pizgalo z niego jak na Podhalu
także teraz czekamy na ostatnią turę i matka jajko znosi bo już głodna i chce jeść!
a tu jeszcze pół godziny czekania do ostatniego klucia
* Wyniki jutro!
Edit: ciekawe sny dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 10:36
kattalinna, Fermina, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzis obudzilam sie w srodku nocy cala spocona. Uparcie walczylam z czlowiekiem, ktory mnie zaatakowal. Teraz chwile posprzatalam i strasznie mi goraco, okna pootwierane. Masakra!
A moj drugi sen byl okropny. Snily mi sie trzy 'wyploszone' konie... Na szczescie zaden mnie nie tknal, ale i tak musialam sie nagimnastykowac