Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj przyszedł do mnir kurier z wielką paka i mówi że to dla mnie. A ja mu na to że nic nie zamawiałam i już z agresją na niego że za nic płacić nie będę. A on do mnie - spokojnie, opłacone... widać że hormony pani buzują, bo taka nerwowa.
I wiecie co... moje koleżanki z pracy zamówiły mi pieluchy30 szt
z dopiskiem, że to w celu zmobilizowania mnie do kompletowania wszystkiego... bezczelność
Kira91, Fermina, Fatalita, Sela, kattalinna, Katy, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Kwiatkowa na nas kiedyś w lesie biegły takie spłoszone konie, 4. I nie był to sen. Tęten kopyt do dziś mi w uszach dudni, każdy koń waży koło tony a my na ścieżce z wózkiem i małym dzieckiem. Miałam kilka sekund na decyzję. Całe szczęście trochę się znam na koniach bo w panice można popełnić wtedy błąd kosztujący życie.
Właśnie przypadkiem przy sprzątaniu znalazłam pajacyk w którym zabraliśmy córkę ze szpitala, firmy Babaluno. Gdybyście szukały czegoś lepszego a niekoniecznie mocno reklamowanego, polecam z całego serca. Doskonała, mięsista bawełna, nie kulkuje się, cudowne wzory - naszyte, nie drukowane. Po 7 latach i byciu ubrankiem dla lalki wygląda tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ab6f6fec315.jpg
Patk gest koleżanek mimo podtekstu bardzo miłyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 12:28
Fermina, Mała Matylda, Sela, kattalinna, Kropka88, Cola87 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Właśnie się obudziłam. Cała spocona. Też mi się śniły jakieś horory. Byłam młodym robotnikiem na farmie, miałam despotycznego ojca i nic mi nie wolno było bez jego zgody a poza tym byłam za biedna, żeby ukochana zwróciła na mnie uwagę. Potem byłam kobietą, już w ciąży, miałam pilnować jakiegoś kota a ten wbiegł psu prosto w pysk i musiałam go stamtąd wyciągać, udało się, ale kotu oderwała się przyczepka z klockami, którą miał zamiast ogona.
Dobijcie mnie. Ja tego naprawdę nie wymyślam...
Kira, mi się wczoraj śniło, że przyłapałam Męża z byłą. Opowiadam już na jawie Mężowi a on pyta, czy nie jestem zła. Powiedziałam, że nie, bo we śnie się okazało, że udawali. To stwierdził, że jestem najwspanialszą żoną, bo sama, we śnie, swoją podświadomością, wytłumaczyłam go ze zdrady.
Też już odrzuciłam poduszkę ciążową, brzuch wystarcza jako podparcie. Tylko Mały, który jest ułożony poprzecznie baaardzo nie lubi spania na boku. Jest coraz silniejszy i robi mi nóżkami, i rączkami takie rzeczy, że mi stają świeczki w oczach. Muszę za każdym razem poczekać aż zaśnie. Kiedy one się obracają?
Z seksem mam ostatnio taki sam problem jak Ty, Katy. Zostałam ponownie fizjologiczną dziewicą.A Ginekolog wczoraj do mnie mówi tak: (niepytany) - "A gdyby Mąż się pytał, to proszę mu powiedzieć, że zezwalam na seks. ZEZWALAM.". I nawet wymówki nie mam.
Mięśnie kegla ćwiczę, jak mi się przypomni, czyli jak przed ciążą.
A'propos brzucha, jak podekscytowana relacjonowałam Mężowi, że Mały w miesiąc podwoił swoją wagę, skwitował z ironicznym uśmieszkiem: "Widać". Drań.
Ok, czas wstać i coś porobić chyba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 12:49
Kira91, Fatalita, J.S, Sela, Katy lubią tę wiadomość
-
Mnie ponownie zadziewiczyli pessarem
krążek cnoty
Nie wyspałam się w nocy, ale wróciłam z pobrania krwi do domu, zjadłam opuźnione śniadanie i jak się walnęłam spać... to się witam o 13:30wspaniale jest sie wyspać, wspaniale
śniły mi się miłe rzeczy, robiłam jakieś torty bogato zdobione i wszystkie byly idealne- a wogóle nie umiem piec tortów
Ja bym nie wiedziała jak się zachować ze spłoszonym koniem... jestem typowym mieszczuchem i boję się koni, krów a najbardziej w świecie kur. Wiem, wiem, kury nie są specjalnie zabójcze, ale mają w sobie coś takiego, że ja widzę w nich demony -
Fermina oczko się urwało temu misiu?
Ja na szczęście ostatnio nie mam aż tak głupich snów. Szczególnie tych dotyczących zdrady, prawdziwe koszmary. Jestem tylko policjantką albo córką matki swojej koleżanki. Takie nic.
Wowka kur? A rosół lubisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 13:52
Fermina, Feeva lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Ja dziś wyszłam na drobne zakupy A wracałam taksówką cała załadowana. Mam już wszystko dla siebie do szpitala ubranka na wyjście, butelkę + akcesoria, smoczus, leżaczek kąpielowy, pampersy chusteczki i wiele innych rzeczy. Teraz tylko czekać na wózek żeby torbę dokupić do niego i przescieradla z allegro i jakieś kosmetyki dla małego. Czyli 3-4 rzeczy i koniec z wyprawka
kamciaelcia, Fatalita lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
hej dziewczynki, ja dzisiaj wizyta, ciekawa jestem czy w końcu da się lekarz namówic na usg..
co do seksu to ja mam ochotę jak nie wiem co, ale zacny małżonek podobno się obawia...nie wiem czy to wymówka tylko, może się boi że nie stanie na wysokości zadania..w końcu nie wyglądam już jak kiedys..atrakcyjna też się nie czuję i dlatego nie nalegam, chociaż przykro mi jest.. -
A ja kupiłam wczoraj pierwsze spioszkow oczywiście różowo różowe obiecałam sobie że obrzydze jej ten kolor od urodzenia tak że w wieku trzech lat na róż nie spojrzy i będzie się ubierać normalnie . Dla mnie duży sukces bo naprawdę nic nigdy mi się nie podobało a podobno najtrudniej zacząć ,to początek już jest ,boje się że jak się bujne to mi miejsca braknie.
kamciaelcia, Ktrina89 lubią tę wiadomość
-
JS i Sela dzieki, myślałam, że to ja jestem spaczona, jak to mówię to zazwyczaj ludzie pukają się w czoło
ale skoro jest nas wiecej to znaczy, że nie jest z nami tak źle, albo nas zamkną w tym samym miejscu
Kamcia, sama namalowałaś?Sela lubi tę wiadomość
-
Efwka83 no bez przesady czemu uważasz że nie jesteś atrakcyjna ? Pozatym jakby go odrzucało kilka kilogramów to nie byłby wart zachodu przecież nie będziemy cała życie mieć 20 lat i wyglądać jak modelki . Ludzie kochają się za to kim są i to emocje napędzają nasza seksualność . Może zeczywiscie się boi ,choć ja bym walła focha ,właśnie sobie uświadomiłam że jestem straszna egoistką i jakby mi mąż odmawiał sexu to bym mu życie zatruła i pewnie ostentacyjnie kupiła największego murzyńskiego fajfusa z sexshopu żeby się z kompleksów do końca życia nie wygrzebał. Jeny wredna jestem ,biedny chłop
efwka83, Fatalita, Wowka, Katy, Kira91, Ktrina89, Patk lubią tę wiadomość
-
Kamcia pięknie Ci to wyszło
Pawojoszka, a bądźfacet nie może mieć za dobrze
Efwka, na pewno nie jesteś nieatrakcyjna. Mój to chce, ale też jak dochodzi co do czego to jest strasznie delikatny, byle brzucha nie dotknąć. Nawet jak przytulam się (według niego) za mocno to każe mi się odsnunąć. No i wciąż nie mizia brzucha sam z siebie. Też mi czasem przykro, ale próbuje go wytłumaczyć, że dla niego ten stan to po prostu abstrakcja. Żeby tylko po ciąży stanął na wysokości zadania (w każdej dziedzinie) i będzie dobrze
P.s. Ja się boję koni i...klaunów... panicznie. Cyrku moja córka nie uraczyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 16:16
kamciaelcia lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Fatalita, mój też tak ma. Czasem się przytulam za mocno, sam brzucha nie ruszy, a jak ja mówię żeby przytulił syna to kładzie rękę tak delikatnie, jakbym była ze szkła
ciekawe czy jak młody sie urodzi to też bedzie sie go bał dotknać albo wziąć na ręce? Przecież wtedy to dopiero on bedzie kruchy
PS klaunów też nie lubię, ale to chyba dlatego że się naoglądałam horrorów