Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja do spania małemu kupiłam takie coś:
https://lovetodream.com/swaddle-up-original/
Od razu mi się spodobało, gdy tylko obejrzałam filmik producenta. A dowiedziałam się o nim z fb, bo portal Mjakmama szukał osób chętnych do testowania. Z ciekawości weszłam i przepadłam. Jest to rozwiązanie krótkoterminowe. Zobaczymy, czy się przyjmie, czy źle wybrałam. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dee87d2e30a4.png
Patk, BrumBrumek, kattalinna, Mała Matylda, Fermina, pawojoszka, Katy, Katka., Feeva, Sela, Kropka88, XKamaCX lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
HOOPE właśnie wczoraj w kinie facet swojej kobiety takim głosem pełnym nadziei zapytał czy to aby napewno ostatnia część i czy aby w planach nie mają jeszcze nakrecenia czegoś z punktu widzenia "tej baby co go seksu nauczyła".
Katy lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3189eaf208ed.jpg
Ja dziś po masażu. Było super ale zdecydowanie przydałoby się więcej.Mała Matylda, Fermina, Mycha666, pawojoszka, Wowka, kamciaelcia, Hoope, kattalinna, Feeva, Sela, Kropka88, XKamaCX, malwka08 lubią tę wiadomość
-
Dziś ja byłam na warcie od czwartej, bo za dużo myslałam. Dziewczyny, od wczoraj pobolewa mnie brzuch, nie mocno, ale nieprzyjemnie. Ból jest rozlany po całym brzuchu, coś pomiędzy miesiączkowym a zakwasami. Do tego delikatne mdłości. Do dziś nie przeszło. Jechać na IP? W poniedziałek miałam wizytę, wszystko ok, szyjka 4.22, zamknięta, ale się martwię.
Jak siebie znam to i tak pojadę, bo dziś szkoła rodzenia i tak czy siak wybieram się do szpitala, ale musiałam się wygadać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 06:17
-
Hej,
Fermina lepiej pojechać dwa razy za dużo niz raz za mało. Jeśli jest coś, co Cię niepokoi i odbiega od ciazowych standardów, to jedź, po co się męczyć myślami...
Wstaję na śniadanko. Poszłam spać o 2. Jak dobrze być w ciąży i moc pospać jeszcze w dzień
-
Hej
Fermina lepiej jedz i sie upewnij czy wszystko ok, po co sie niepotrzebnie stresowac
Uwaga mam glupie pytanie, czy tylko moj maluch lubi odprawiac jakies tance i kopac kiedy ja probuje zrobic wiadoma rzecz siedzac na kiblu? xd Zdecydowanie nie jest pomocny w tej sytuacji haha :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fermina wrote:Dziś ja byłam na warcie od czwartej, bo za dużo myslałam. Dziewczyny, od wczoraj pobolewa mnie brzuch, nie mocno, ale nieprzyjemnie. Ból jest rozlany po całym brzuchu, coś pomiędzy miesiączkowym a zakwasami. Do tego delikatne mdłości. Do dziś nie przeszło. Jechać na IP? W poniedziałek miałam wizytę, wszystko ok, szyjka 4.22, zamknięta, ale się martwię.
Jak siebie znam to i tak pojadę, bo dziś szkoła rodzenia i tak czy siak wybieram się do szpitala, ale musiałam się wygadać.
Ja w takich sytuacjach najpierw zadzwoniłabym do swojego lekarza. Z reguły nie ma problemu żeby mnie przyjął poza umówionymi pacjentkami jak coś się dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 08:48
Matylda
-
Otulacza nie kupuję - spowinąć można np. pieluszką, a moja pierworodna nie lubiła być skrępowana. Jak siostra będzie taka sama to szkoda kasy.
Najwyżej po porodzie zamówię, jak będę widziała że u młodszej się sprawdza. To nie jest rzecz, która jest niezbędna zaraz po porodzie, więc spokojnie mogę poczekać z zakupem.Matylda
-
nick nieaktualnyTanda wrote:Otulacza nie kupuję - spowinąć można np. pieluszką, a moja pierworodna nie lubiła być skrępowana. Jak siostra będzie taka sama to szkoda kasy.
Najwyżej po porodzie zamówię, jak będę widziała że u młodszej się sprawdza. To nie jest rzecz, która jest niezbędna zaraz po porodzie, więc spokojnie mogę poczekać z zakupem.
No te otulacze bawełniane to nic innego jak duże pieluchy :p maja 100x120.
Ten motherhood to był w sumie w Empiku za 37 zł wiec dorzuciłam do innych zakupów -
Katy wrote:Uwaga mam glupie pytanie, czy tylko moj maluch lubi odprawiac jakies tance i kopac kiedy ja probuje zrobic wiadoma rzecz siedzac na kiblu? xd Zdecydowanie nie jest pomocny w tej sytuacji haha :p
Katy lubi tę wiadomość
-
Fermina, a nie zjadłaś wczoraj nic co mogło Ci zaszkodzić? Jak napisałaś ze ból rozlany po całym brzuchu plus nudności to pomyślałam najpierw o żołądkowych sprawach. Może jakaś herbatka, ziółka? Ale pewnie- jeśli masz dziś po drodze szpital to dla własnego spokoju leć to sprawdzić. Ja unikam szpitala- oczywiście jak już naprawdę trzeba to jadę- bo u nas od razu biorą na oddział, niezależnie od tego czy naprawdę coś złego się dzieje czy nie.