Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Fermina z tym brzuchem to może być też grypowe u nas przy tej grupie też brzuchy męczą ze starszym nawet byłam na IP bo się wystraszyłam wyrostka,lepiej sprawdzić ale to może być wiele rzeczy tak że się nie stresuj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 09:36
-
Dzień dobry
Moje dziecię wybitnie wierzga tylko w dwóch sytuacjach, gdy jedzie samochodem i kładę się na lewym boku. Z jakiegoś powodu robi się wybitnie nadaktywny w tej pozycji, być może ma jakiś powód, bo tak jest odkąd go czuję. Zatem unikam najbardziej polecanej pozycji.
Na dwójce czasem przeszkadza
Fermina Twój opis nie brzmi alarmująco. Ale pamiętaj, nie czujemy tego co Ty i nie jesteśmy lekarzami, jeśli czujesz niepokój, jedź do lekarza.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Czesc
Dokladnie Fermina, jesli cie to niepokoi to jedz do lekarza, tak jak dziewczyny mowia - lepiej pojechac raz za duzo, niz za malo.
Moj w ogole jest aktywny, a w nocy to juz szczegolnie, tak boksuje, czuje go doslownie wszedzie. Mam nadzieje ze zycie plodowe nie przeklada sie na real, bo wychodzi na to, ze on nie bedzie nigdy nie spal
Dzialam dzisiaj z meblami, wyciagam wszystko, zabieraja stare i do jutra bede czekac na nowe, ale za ten czas sobie ogarne i bede miala juz czysto jak przyjada nowe, tylko skrecic. W sypialni za to sie graciarnia zrobila, bo gdzies trzeba to wszystko ulokowac, reklamowki ubran dla malego oraz inne gadzety. Nawet nie wiedzialam, ze w tych szafkach skrywam takie skarby jak jakies dzienniczki w ktorych notowalam swoja dieteNiezle bylo wrocic, teraz umarlabym w tej wersji glodowej i liczeniu kcal, ale mialo sie faze
Nie chce mi sie nic dzisiaj, a tu jeszcze kupa roboty a ja skrobie na forum zamiast sie brac...
-
u mnie w sypialni też mała graciarnia, ale przede wszystkim zalegaja worki z ubrankami i moje wyprawkowe (bo gdziez schować te cudne bella mama???)
więc umyłam nowy regał i mogę zacząć praczaczne raczej od tego, co nie wymaga prasowania
sweterki np
bo ten pierwszy raz raczej wyprasujęale raczej dlatego, ze lepiej chowa sie na półkach
-
Moja córka wczoraj skopala Męża po plecach, tak konkretnie, jak już polozylismy się spać i się przytuliłam
Az się ode mnie odsunal bo zasnąć nie mógł
na dwójce też czasem wierzga
Boże już mam dosyć tego remontu. Ciągle syf. Posprzątać nie można póki wszystko nie jest skończone. Masakra -
nick nieaktualnyFeeva wrote:
U nas seksow dziś nie będzie. Mi wyskoczyło podrażnienie po goleniu bobra
Tekst o odparzonym męża mnie rozwalił
Otulacza nie kupuję, drogie to i jakoś zbędne mi się wydaje kupuje rożek i ciocia mojego męża ma zrobić na drutach letni kocyk ażurowy dla małej, upatrzyłam sobie taki w necie, a że ceny są kosmiczne, to ciocia zaoferowała się że udzierga
Przyszło łóżeczko, zapowiada się ciekawie, zobaczymy jak będzie po złożeniu. -
Dzień dobry
Witam się studniówkowo
Niestety dzisiaj nie mam czasu na świętowanie, ale jutro to sobie odbiję. Okazja będzie podwójna, brzoskwiniowy Piccolo już się chłodzi
Kattalinna, nie dowierzałam więc sprawdziłam i rzeczywiście
Najlepszego dla nas wszystkich!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 10:46
Feeva, Fatalita, kattalinna, Kropka88, Katy, J.S, Wowka, Katka., D_basiula lubią tę wiadomość
-
Muszę pomarudzić.
Brzuch już mam pod cyckami. W sumie to pod brodą. Przez to ciężko mi się oddycha i cokolwiek robi. Do tego drętwieją mi palce u rąk. Czasem puchną nogi, aż nie mogę zapiąć i wcisnąć kozaków. Na dwójkę chodzę co 2,3 dni i absolutnie nic już na to nie działa. Noce są koszmarne, jest mi tak nieziemsko niewygodnie, jakbym była księżniczką na ziarnku grochu. Jestem koszmarnie zmęczona i śpiąca a nie mogę spać. Po 15 minutach siedzenia boli mnie krzyż i kość ogonowa, wściekle. Mam permanentnie zatkany nos, co słychać w dzień i w nocy, brzmię jak stary, tłusty facet z długimi włosami wystającymi z nosa. Mam cellulit na udach (i może na doopie, tylko jej nie widzę), włosy na brzuchu. Z cycków cieknie (cycki paskudne, niebieskie od żył i z ciemnymi otoczkami), w gaciach wiecznie mokro. Jest mi gorąco, duszno, słabo, nie mogę wyjść dalej niż 100 metrów od domu bo to boli. Sikam często całą dobę, zawsze i wszędzie, chudym ciurkiem, jakby mi prostata przerosła.
Mam dość.
Jak mi jeszcze raz ktoś powie, że ciąża to nie choroba albo stan błogosławiony, to moja błogosławiona pięść dosięgnie jego szczęki.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
u mnie juz pachnie lovelą
i podjełam się próby malowania łózeczka
narazie spód od materacs by poznać farbe, odpowiednie narzędzia...no i dwie warstwy na pewno, sybko schnie, nie śmierdzi i walek (mój ulubiony) najlepszy
duzo nie zrobię na drzemce małego -
Hoope, to ja mam większość wymienionych przez Ciebie rzeczy, a prawie miesiąc "młodsza" jestem... I to nie od dziś to mam. Chodzenie na dwójkę od początku ciąży takie, cellulit chyba całe życie. Tyle, ze z cycków nie cieknie.
A dziś mam ch.jowy nastrójbez sensu wszystko...
-
Widzę, że nie tylko ja wstalam lewą nogą... za godzinę muszę wyjeżdżać do gin i dosłownie godzinę próbowałam się wydepilować.... no masakra jakaś, za cholere nic nie widzę, latarka w tel i lusterko a i tak jest ciężko. Specjalnie kupiłam sobie trymer z veeta ale przez ten brzuch za chiny nic nie widzę, a teraz jeszcze wpis Hoope, że będzie tylko gorzej... och oby ten maj już nadszedł. Celulit mam na nogach i doooopie okropny i do tego rozstępy (niestety mam mega podatne ciało na te pieszczoty natury) co do piersi to wieczorem widzę na sutkach takie małe przyschnięte kropelki mlecznego płynu ale jeszcze jakoś nie cieknie, niesety żyly też mam okropne. Nos również zapchany, jak tylko próbuje się wysmarkać to więcej krwi i skrzepów niż to warte (nigdy tak wcześniej nie miałam).
ALE DAMY RADĘ, MUSIMY
Dziś od rana chyba za ten humorek zostałam tak skopana, że aż mi się śmiać zachciało jak tak brzuch falowałW końcu się udało...
-
nick nieaktualny
-
Hoope, łącze się w bólu.
Jeszcze bym dorzucila ból stawów uniemożliwiajacy spanie na bokach (wykręca mi nogi jak przy jakimś reumatyzmie), a na wznak mnie zatyka . DZisiaj zrobilam krotki spacer z piesem i na nic więcej nie mam siły. Od grudnia moje noce są tragicznełeb mi pęka. Kiedy wiosna.........