Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Boshe...nie tylko Światowy Dzień Wieloryba, a nawet Światowy Dzień Płaczącego Wieloryba
Kamcia uwielbiam zapach Loveli, dlatego wszystko piorę już kolejny raz, żeby czuć ten zapach w domu
Od 20. w Rossmannie promocja na bobinni. Ktoś wie jak pachnie?
Poza tym od kilku dni wyświetla mi się promocja Loveli w feedo. Prawie 10 litrow płynu do prania za 85 zł i w prezencie butelka płynu do płukania. Wychodzi korzystnie, ale chyba nie mam gdzie trzymać kolejnych zapasów
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
kamska
bezwonna
jakiś mini zapach ma, ale duzo mniejszy niż te farby ścienne, maluję w pokoju i nic nie muszę wietrzyc
to farba z atestem dla dzieci
na allegro sa farby "colorit" pastelowe, takie z misiem na puszceWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 14:36
-
Siedzę na oddziale i czekam, bo lekarz dyżurna ma poród. Chyba mają braki kadrowe.. Poszłam rano jeszcze spać, obudziłam się z mocniejszym bólem, plus bóle lędzwiowe i stwierdziłam, że nie ma co się już zastanawiać. Oczywiście jestem klebkiem nerwow, aż mi auto zgasło na skrzyżowaniu, co ostatnio zdarzyło się nie pamiętam kiedy. Będę dawać znać.
-
Już mi lepiej.
Stado jęczących wielorybów w natarciu.
Fermina pewnie nic się nie dzieje. Ale kciuki trzymam. Daj znać.
Endo mnie wczoraj zszokowała. Powiedziała, że spotkamy się jeszcze tylko raz i nie będzie mnie więcej męczyć, bo do tego czasu PEWNIE URODZĘ. Powiedziała to. Głośno. Pierwsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 15:05
Fermina lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
Fatalita wrote:Boshe...nie tylko Światowy Dzień Wieloryba, a nawet Światowy Dzień Płaczącego Wieloryba
Kamcia uwielbiam zapach Loveli, dlatego wszystko piorę już kolejny raz, żeby czuć ten zapach w domu
Od 20. w Rossmannie promocja na bobinni. Ktoś wie jak pachnie?
Poza tym od kilku dni wyświetla mi się promocja Loveli w feedo. Prawie 10 litrow płynu do prania za 85 zł i w prezencie butelka płynu do płukania. Wychodzi korzystnie, ale chyba nie mam gdzie trzymać kolejnych zapasów
Miałam przy pierwszej córce płyn do płukania Bobini i pachniał wg mnie superBardzo subtelnie i delikatnie, ale przyjemnie.
Matylda
-
Hoope, opisałaś mniej więcej to co czuję
Z tym, że z dwójeczką ciut lepiej - jeszcze kawa zbożowa mi pomaga. Jak czuję problem w powietrzu to serwuję sobie zbożową (ale taką tradycyjną, do gotowania) i po kilkunastu minutach mogę iść
Do tego tak jak kiry - boli mnie spanie na boku, ale tu pomaga poduszka cebuszka.
Jeszcze zgaga, a i ból czegoś bliżej nieokreślonego - rwie/pali/piecze/szczypie mnie nad brzuchem, tuż pod cyckami. Nie umiem ogarnąć czy to skóra, mięśnie czy jeszcze jakieś inne tkanki, ale ewidentnie ma to związek z rosnącym brzuchem.Matylda
-
Hoope jak byś miała siłę komuś przywalić z sierpowego to nie jest tak źle. I pomyśleć że same chciałyśmy a niektóre na głowie stawały coby ten stan osiągnąć. U nas skręcanie mebli wreszcie będę mieć miejsce na te wszystkie ciuchy ,a bynajmniej większość
-
Fermina, czekamy na info!
Ja sie czuje dobrze, nie mam problemow z chodzeniem, o dziwo spie dobrze. Jak sie nie moge zalatwic, to biore czopki glicerynowe i na jakis czas mam spokoj.
Ale czuje ze te zle samopoczucie dopiero przede mna.
Tylko ze jestem ciagle glodna. Ciagle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 15:43
-
Czekam na decyzję, skurcze się nie piszą, badania ok, ale boli coraz bardziej.
Poza tym prawie odleciałam podczas usg przez brzuch, chyba za dużo leżenia na plecach. Nie wiem co myśleć. Dodatkowo po drugiej stronie korytarza jest porodówka.. Cały czas ktoś rodzi i chyba zaczynam się tego bać. Ciekawe czy też tak będę klnąć i wrzeszczeć.
-
Może to nery? Staraj się nie wpędzać w stres bo to jeszcze pogarsza sprawę. Głęboko oddychaj i myśl uparcie o tym, że oboje jesteście silni. Bo to prawda. Może Cię zostawią na obserwacji.
Do mnie właśnie przyszła najstarsza z jakąś wysypką. Staram się nie wpaść w histerię, bo wysypka w naszym stanie zwiastuje tylko dramat. Oby to alergia. Ale już mi gorąco się zrobiło.Fermina lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Fermina, oby znalezli zrodlo tego bolu i jakoś zaradzili :*
Hoope, mozemy sobie piatki przybic jesli chodzi o dolegliwosci..plus jeszcze u mnie ta nerkaIde dzisiaj do urologa prywatnie zeby sie dowiedzieć czemu dalej boli i co moge z tym zrobic oprocz faszerowania sie paracetamolem
-
Ja prócz niedogodności ruchowych, przy wstawaniu z kanapy, goleniu i niemożności ogarnięcia paznokci u stóp, nie mam innych dolegliwości fizycznych. A! Jeszcze sikam, też cienkim strumykiem. Gorzej z psychicznym, z tym do dupy od wczoraj, aż sama się wkurzam na siebie.
Fermina, dobrze że skurcze się nie piszą. Daj znać jak już dojdą do tego co boli.
-
Dziewczyny ciezko Was nadrobic. Mala Matylda ja tez mam dzis studniowke, wlasnie sobie to uswiadomilam. A jutro czeka mnie glukoza, bardzo sie jej boje a bardziej wynikow bo juz miala cukrzyce ciazowa i zle mi sie to wszysko kojarzy...
Fermina daj znac co i jak, jak bwdziesz mogla.Mała Matylda lubi tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Fermina wrote:Czekam na decyzję, skurcze się nie piszą, badania ok, ale boli coraz bardziej.
Poza tym prawie odleciałam podczas usg przez brzuch, chyba za dużo leżenia na plecach. Nie wiem co myśleć. Dodatkowo po drugiej stronie korytarza jest porodówka.. Cały czas ktoś rodzi i chyba zaczynam się tego bać. Ciekawe czy też tak będę klnąć i wrzeszczeć.
17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm