Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamska, to trzymam kciuki jutro za Ciebie. I za to, żeby pani prof nie wkładała ręki do łokcia
napisz jutro jak tam było na wizycie.
Witaj w klubie zaobrączkowanych. I polegujących. Ja raz na kilka dni gdzies wychodzę, ale nie mogę powiedzieć że prowadzę normalny tryb życia. Chyba że normalny tryb życia kanapowego leniuchaale z grubsza sprzątam w domu i gotuje. I takie mam zalecenia od lekarki i ze szpitala.
Kamska lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Wszystko ok. Miałam niespodziankę. Od 31 tygodnia robią u mnie KTG. Myślałam, że to na sam koniec ciąży dopiero. Oczywiście dziecko nie chciało współpracować, trzeba nim było potrząsnąć. A i tak z 3 ruchy wyłapałam.
Wowka, malwka08, Hoope, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Mycha666 wrote:Na fb jestem, zaglądam co kilka dni, ale oficjalnie o ciąży nie informowałam tam i nie czuję takiej potrzeby. A przynależność do konkretnej grupy chyba może mnie zdradzić? Wyszłam z założenia, że Ci co mają wiedzieć, dowiedzą się bezpośrednio ode mnie.
Jak grupa jest tajna to nikt jej nie widzi poza członkami.
Mycha666 lubi tę wiadomość
Matylda
-
nick nieaktualnyWowka wrote:Oddaje nocne warty
już dwie noce przespalam
Asix, dobrze że to nic poważnego. A jaki ten zastrzyk dali? Przeszło już, nie boli?
Szkoda, że nie mam blisko Tesco. Właśnie szukałam loveli w promo...
Miłego dnia
W Tesco można zrobić ezakupy:) jeśli oczywiście tez wtedy jest promocja -
Ja mam nadzieję, że Hoope ładowarki zapomniała, albo smacznie sobie śpi...
Ja dzisiaj miałam koszmary, trzy razy przebudziłam się i musiałam uspokoić i upewnić, że to nieprawda.
Poza tym przekręcanie się w nocy stało się straszliwą udręką, od spojenia mi takie skurczo-bólo-prądy idą.
Momentami już mi się nie chce, a to jeszcze 10 tygodni
P.S. Sprawdziłam - promocja Loveli dostępna również przy dostawie, dodatkowo jeszcze na płyn do płukania też jest.
A na odplamiacz była w gazetce, na e-zakupach nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 10:17
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Mam pisać czy najpierw nadrabiać bo sama nie wiem.
Jestem w Zdrojach (dla zainteresowanych z zachodniopom).
Cóż, wczoraj przyjechaliśmy, spędziliśmy 2 godziny w poczekalni rejestracji, tyle ludu, zrobili mi usg, które potwierdziło za wysokie AFI. Zatem zostawili mnie, nas w sumie na oddziale. Ale nie na patologii tylko położniczym, zatem słucham sobie śpiewu noworodków i mnie zazdrość zżera.
Wiem, że nic nie wiem. W usg brak innych nieprawidłowości. Mocz, morfo dobre, zrobili cytomegalię, bo tylko tego brakowało do kompletu, ktg, ciśnienie, crp, wszystko dobre (podobno, piguła tak mówi). Jestem przed obchodem, może na nim dowiem się więcej. Ale już na dole przy przyjęciu uprzedzono mnie, że większość wielowodzia to tzw idiopatyczne i przyczyna nie zostaje znaleziona.
Poza tym noc KOSZMARNA. Pokój dwuosobowy z łazienką ale pani obok... połknęła piłę łańcuchową, helikopter i traktor w jednym... Stopery to sobie mogłam co najwyżej w tyłek wsadzić, żeby bąków publicznie nie puszczać. Co dwie godziny sprawdzanie tętna dzieci, pół nocy z kroplówką (elektrolity), od 6 ciśnienie, ktg, temperatura, oni tu nie śpią.
Fiflak jest podobnego zdania, kopie wszystko i wszystkich, tętno od 120 do 180 tak walczy.
Edit, po obchodzie. AFI 26 jest niewiele ponad normę, do końca tygodnia mnie zatrzymają na obesrwacje, w weekend usg, jeśli AFI rośnie dostanę leki, jeśli nie, idę do domu.Kropka88, Kamska, Dominique1995, Cola87, pawojoszka, Jagoda14, Wowka, D_basiula, Kira91, kamciaelcia, Katy, Katka., Mała Matylda, malwka08, Witch15, kattalinna, J.S, Feeva, Patk, Sela lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Mój gin znów nie miał humoru. Może wiek(starość nie radość)mu się udziela?? Kiedy nie ma humoru czepia się a nawet"moralizuje"
Tak więc:
1. Moja waga mu się nie podoba!!!!wrrr grrrr będę gryźć!!i gina i diabetologa!!!
Tłumaczę się jakbym winna była. Polozna też mnie tłumaczyła
2" jak pani chce rodzić?"
I tu piekny wykład o umieralności
A tak polozniczo OK, serduszko 148, zwolnienie wypisane
Zaraz szczepienie, może uda się przed drzemka...i tak będzie marudzil bo śpiący. Ale zbudzony też będzie marudzil bo niewyspany. Oby nasze temperatury byly zębowe
Hoope lubi tę wiadomość
-
Dominique1995 wrote:W Tesco można zrobić ezakupy:) jeśli oczywiście tez wtedy jest promocja
-
Dziewczyny coraz częściej już zaczynam myśleć o porodzie. Na razie jeszcze nie ze strachem, ale pewnie niedługo zacznę mieć obawy. Czy będziecie się jakoś szykować do niego tzn. masaż krocza olejkami, Aniball, herbatka z liści malin na przyśpieszenie? Aniball mnie kusi mimo ceny. O masażu zaczęłam czytać tylko ja jestem mało zdyscyplinowana.