X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj też sałatka z kurczakiem z sosem ziołowym :D I paluszki bułeczkowe takie na zagrychę.
    Nie pomogę, bo od większości rzeczy mnie odrzuca niż mam chęć :(
    Wczoraj po wizycie miałam zjeść kebaba, ale nie zjadłam i ubolewam, bo nadal bardzo go chcę :D

izalika lubi tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj jakis taki smutek i zal :( chodze i placze tylko.. ehh

• Hoope Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, przytyłam, wiesz ile bab to ucieszy? XD

Z zachciankami nie ma żartów, trzeba zjeść, bo żyć nie dadzą XD Mnie akurat kebab nie wzrusza nic a nic. Rosół za mną chodzi ale nie jakoś wybitnie. Małże bym zjadła :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 17:16

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Annqa Ekspertka

Wysłany: 12 września 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mi dziś smutno i nemam sił, nie czytam strasznych wiadomości bo od razu chce mi się ryczeć, my do końca tygodnia jeszcze jesteśmy na urlopie i cały dzień w trójkę a raczej już w czwórkę leżymy w łóżku :) szaleństwo!

17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm
  • Pajka Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze przez tydzień sama w domu (mąż na delegacji) więc będzie krem porowo-cebulowy z grzankami :)

Feeva lubi tę wiadomość

Czekamy na dwa dzidziolki ❤❤

oqbd5pk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w pierwszej ciazy, Wy sie cieszcie ze majac objawy mozecie odpoczywac kiedy chcecie ;) przy dzieciach ciezko by Wam bylo a i tez trzeba w tedy dac rade ha ha

Ja od dzisiaj zaczynam jesc tylko zupy bo po innych daniach jest katastrofa. Cala noc nie spalam przez wymioty.

• Feeva Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero wrote:
    Ja mam dzisiaj jakis taki smutek i zal :( chodze i placze tylko.. ehh

Cóż się stało? :(

Annqua ja też jeszcze tylko jutro i będę w końcu leżeć! Jestem już teoretycznie na L4, ale do jutra jeszcze muszę być w pracy... Ale ta perspektywa laby przez tyyyyyle czasu mnie uspokaja :)

Pajka, krem... Mniam! Uwielbiam, a zrób sobie do tego jeszcze klopsiki takie malutkie z mielonego mięsa drobiowego - pycha! <3

PodwojnaMama mi też ostatnio wchodzą tylko zupy :)

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • Angel1988 Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki... Ale drukujecie :) od rana nie wchodziłam i już trzy strony do nadrobienia :) u nas dzisiaj paskudna pogoda i taki też mój nastroj... Ale wczoraj poleniuchowalam i dzisiaj nie wiem w co ręce włożyć :( pranie, prasowanie, sprzątanie i jeszcze na obiad wymyśliłam sobie leczo z 5 kg papryki :D zamroze sobie na czarną godzinę... Współczuję Wam dziewczyny tych wymiotów... U mnie jak narazie to tylko piersi bolą i mam nadzieję za tak już zostanie... Miłego dnia :)

bl9c8ribv6acupjv.png
  • chopinistka Koleżanka

Wysłany: 12 września 2017, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A za mna ciagle chodza te nieszczesne fast foody! Na obiad bedzie burger cos czuje :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 14:39

85993e3khftzhwr8.png
  • nodemo Ekspertka

Wysłany: 12 września 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie :)
    Jest fasolka 5 mn i bijące serduszko. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :) i spokojna ;)))

Klaudiia87, Pajka, chopinistka, morowa, Feeva, kelegena, dziewiec.zero, jangwa_maua, Angel1988, Katka., PodwojnaMama, Mufinka27, MamaDi, izalika, Hoope, MysiaMarysia, Grzybka, Monifah, Witch15 lubią tę wiadomość

w57v3e3kwxi49z9z.png
  • chopinistka Koleżanka

Wysłany: 12 września 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nodemo gratulacje! Super wiadomosc :-)

nodemo lubi tę wiadomość

85993e3khftzhwr8.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nodemo super wieści! <3 Słyszałaś, czy tylko widziałaś jak ja?
    Mi gin powiedział, że 5,6mm to za malutki jeszcze żeby usłyszeć, bo aparat nie wychwytuje :) No, ale na monitorze widziałam skaczący płodzik :D

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva jakas chandra jesienna albo szalejace hormony.. jakos tak mnie przytloczylo wszystko. Nie mam pracy, nie mam mieszkania maz jezdzi na ciezarowkach i ciagle sama.. syn juz duzy 4lata ale boje sie ze nie dam rady nie ogarne i takie dziwne mysli.. eh. Maz mowi ze zglupialam ze teraz mnie wzielo ze przeciez sami chcielismy ze trzeba sie cieszyc a nie gdybac, ze on da rade obym tylko ja dala. Wiem wiem wymyslam. W dodatku caly czas mdli caly czas cos przeszkadza- az dziwne bo pierwsza ciaze znioslam idealnie a tutaj mdlosci ? Szok. Jeszcze niespelna tydzien temu pisalam ze brak mi objawow i bach wykrakalam ;)

Nodemo gratulacje!

Ja dzis robilam zwykle warzywa na patelnie, ale narobilyscie smaku tym kremem ;) i zjadlabym jajko na bulce :D

• Feeva Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, niestety... Taka pogoda przytłacza człowieka :(
    Dasz radę, już więcej mąż ma optymizmu niż Ty :D Trzeba się cieszyć, że rozwija się w Tobie nowe życie :)
    Ja tam na brak objawów nie narzekam hahah :D

Zjadłabym rosół. Taki tłusty z marcheweczką. I jajko na miękko... <3 Tylko takie bez gluta bo od razu by był romans z porcelaną :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 15:18

MamaDi, Klaudiia87 lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nodemo wrote:
    Ja już po wizycie :)
    Jest fasolka 5 mn i bijące serduszko. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :) i spokojna ;)))
    gratulacje :)

klz9piqvvra11kd2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva to tylko dzisiaj tak dopadlo ;) moze to ten brak slonca ;)
    Z dzidziusia sie ciesze ale rowniez bardzo sie boje ;)
    A rosol.... ojojojoj :D jutro rano robie jak nic! Mniam!

• Ulli88 Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj barszcz ukraiński ugotowałam i teraz kończę sałatkę jarzynowa żeby było co podjadac w ciągu dnia ;) w międzyczasie ogarnęłam prasowanie bo tyle mi się tego nazbierało że masakra . teraz jeszcze po córkę skoczę do szkoły, z nią do biblioteki i będę leżeć

Nadia 2008
    * 7tc 2016
    *10tc 2017
    *15tc 2017
    WOJTUŚ 2018
    STAŚ 2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to moze sie w koncu wezme za sprzatanie, wstyd sie przyznac ale caly dzien przelezalam ;)

• Feeva Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero to wyobraź sobie, że słońca ma nie być tak prędko :D
    Ja też się trochę cykam, bo to pierwszy dzidziuś, ale damy radę :)

Ulli88 barszczyk, mniam!
    Ja jutro ostatni dzień w pracy, więc w końcu będę miała czas, żeby doprowadzić do porządku mieszkanie, bo ostatnio nie miałam siły wcale sprzątać :D

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • Annqa Ekspertka

Wysłany: 12 września 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Romans z porcelaną!!! Haha tego jeszcze nie słyszałam! Dobre. U nas już koniec z rosołem z weekendu, ileż można. Mnie póki co to piersi bolą a przy karmieniu tylko się pogarsza, do tego cały czas mam napady szału i złości. W poprzedniej ciąży wymiotowałam od 6 tyg do 5 miesiąca aż poszłam na L4 i wszystko przeszło. Mam nadzieję że teraz mnie to oszczędzi!!

17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm
‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ