Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj też sałatka z kurczakiem z sosem ziołowym
I paluszki bułeczkowe takie na zagrychę.
Nie pomogę, bo od większości rzeczy mnie odrzuca niż mam chęć
Wczoraj po wizycie miałam zjeść kebaba, ale nie zjadłam i ubolewam, bo nadal bardzo go chcęizalika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Feeva, przytyłam, wiesz ile bab to ucieszy?
Z zachciankami nie ma żartów, trzeba zjeść, bo żyć nie dadząMnie akurat kebab nie wzrusza nic a nic. Rosół za mną chodzi ale nie jakoś wybitnie. Małże bym zjadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 17:16
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
I mi dziś smutno i nemam sił, nie czytam strasznych wiadomości bo od razu chce mi się ryczeć, my do końca tygodnia jeszcze jesteśmy na urlopie i cały dzień w trójkę a raczej już w czwórkę leżymy w łóżku
szaleństwo!
17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm -
nick nieaktualnyDziewczyny w pierwszej ciazy, Wy sie cieszcie ze majac objawy mozecie odpoczywac kiedy chcecie
przy dzieciach ciezko by Wam bylo a i tez trzeba w tedy dac rade ha ha
Ja od dzisiaj zaczynam jesc tylko zupy bo po innych daniach jest katastrofa. Cala noc nie spalam przez wymioty.
-
dziewiec.zero wrote:Ja mam dzisiaj jakis taki smutek i zal
chodze i placze tylko.. ehh
Cóż się stało?
Annqua ja też jeszcze tylko jutro i będę w końcu leżeć! Jestem już teoretycznie na L4, ale do jutra jeszcze muszę być w pracy... Ale ta perspektywa laby przez tyyyyyle czasu mnie uspokaja
Pajka, krem... Mniam! Uwielbiam, a zrób sobie do tego jeszcze klopsiki takie malutkie z mielonego mięsa drobiowego - pycha!
PodwojnaMama mi też ostatnio wchodzą tylko zupy -
Cześć dziewczynki... Ale drukujecie
od rana nie wchodziłam i już trzy strony do nadrobienia
u nas dzisiaj paskudna pogoda i taki też mój nastroj... Ale wczoraj poleniuchowalam i dzisiaj nie wiem w co ręce włożyć
pranie, prasowanie, sprzątanie i jeszcze na obiad wymyśliłam sobie leczo z 5 kg papryki
zamroze sobie na czarną godzinę... Współczuję Wam dziewczyny tych wymiotów... U mnie jak narazie to tylko piersi bolą i mam nadzieję za tak już zostanie... Miłego dnia
-
Ja już po wizycie
Jest fasolka 5 mn i bijące serduszko. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwai spokojna
))
Klaudiia87, Pajka, chopinistka, morowa, Feeva, kelegena, dziewiec.zero, jangwa_maua, Angel1988, Katka., PodwojnaMama, Mufinka27, MamaDi, izalika, Hoope, MysiaMarysia, Grzybka, Monifah, Witch15 lubią tę wiadomość
-
nodemo super wieści!
Słyszałaś, czy tylko widziałaś jak ja?
Mi gin powiedział, że 5,6mm to za malutki jeszcze żeby usłyszeć, bo aparat nie wychwytujeNo, ale na monitorze widziałam skaczący płodzik
-
nick nieaktualnyFeeva jakas chandra jesienna albo szalejace hormony.. jakos tak mnie przytloczylo wszystko. Nie mam pracy, nie mam mieszkania maz jezdzi na ciezarowkach i ciagle sama.. syn juz duzy 4lata ale boje sie ze nie dam rady nie ogarne i takie dziwne mysli.. eh. Maz mowi ze zglupialam ze teraz mnie wzielo ze przeciez sami chcielismy ze trzeba sie cieszyc a nie gdybac, ze on da rade obym tylko ja dala. Wiem wiem wymyslam. W dodatku caly czas mdli caly czas cos przeszkadza- az dziwne bo pierwsza ciaze znioslam idealnie a tutaj mdlosci ? Szok. Jeszcze niespelna tydzien temu pisalam ze brak mi objawow i bach wykrakalam
Nodemo gratulacje!
Ja dzis robilam zwykle warzywa na patelnie, ale narobilyscie smaku tym krememi zjadlabym jajko na bulce
-
No, niestety... Taka pogoda przytłacza człowieka
Dasz radę, już więcej mąż ma optymizmu niż TyTrzeba się cieszyć, że rozwija się w Tobie nowe życie
Ja tam na brak objawów nie narzekam hahah
Zjadłabym rosół. Taki tłusty z marcheweczką. I jajko na miękko...Tylko takie bez gluta bo od razu by był romans z porcelaną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 15:18
MamaDi, Klaudiia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja dzisiaj barszcz ukraiński ugotowałam i teraz kończę sałatkę jarzynowa żeby było co podjadac w ciągu dnia
w międzyczasie ogarnęłam prasowanie bo tyle mi się tego nazbierało że masakra . teraz jeszcze po córkę skoczę do szkoły, z nią do biblioteki i będę leżeć
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualny
-
dziewiec.zero to wyobraź sobie, że słońca ma nie być tak prędko
Ja też się trochę cykam, bo to pierwszy dzidziuś, ale damy radę
Ulli88 barszczyk, mniam!
Ja jutro ostatni dzień w pracy, więc w końcu będę miała czas, żeby doprowadzić do porządku mieszkanie, bo ostatnio nie miałam siły wcale sprzątać -
Romans z porcelaną!!! Haha tego jeszcze nie słyszałam! Dobre. U nas już koniec z rosołem z weekendu, ileż można. Mnie póki co to piersi bolą a przy karmieniu tylko się pogarsza, do tego cały czas mam napady szału i złości. W poprzedniej ciąży wymiotowałam od 6 tyg do 5 miesiąca aż poszłam na L4 i wszystko przeszło. Mam nadzieję że teraz mnie to oszczędzi!!17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm