X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj też sałatka z kurczakiem z sosem ziołowym :D I paluszki bułeczkowe takie na zagrychę.
    Nie pomogę, bo od większości rzeczy mnie odrzuca niż mam chęć :(
    Wczoraj po wizycie miałam zjeść kebaba, ale nie zjadłam i ubolewam, bo nadal bardzo go chcę :D

izalika lubi tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj jakis taki smutek i zal :( chodze i placze tylko.. ehh

• Hoope Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, przytyłam, wiesz ile bab to ucieszy? XD

Z zachciankami nie ma żartów, trzeba zjeść, bo żyć nie dadzą XD Mnie akurat kebab nie wzrusza nic a nic. Rosół za mną chodzi ale nie jakoś wybitnie. Małże bym zjadła :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 17:16

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Annqa Ekspertka

Wysłany: 12 września 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mi dziś smutno i nemam sił, nie czytam strasznych wiadomości bo od razu chce mi się ryczeć, my do końca tygodnia jeszcze jesteśmy na urlopie i cały dzień w trójkę a raczej już w czwórkę leżymy w łóżku :) szaleństwo!

17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm
  • Pajka Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze przez tydzień sama w domu (mąż na delegacji) więc będzie krem porowo-cebulowy z grzankami :)

Feeva lubi tę wiadomość

Czekamy na dwa dzidziolki ❤❤

oqbd5pk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w pierwszej ciazy, Wy sie cieszcie ze majac objawy mozecie odpoczywac kiedy chcecie ;) przy dzieciach ciezko by Wam bylo a i tez trzeba w tedy dac rade ha ha

Ja od dzisiaj zaczynam jesc tylko zupy bo po innych daniach jest katastrofa. Cala noc nie spalam przez wymioty.

• Feeva Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero wrote:
    Ja mam dzisiaj jakis taki smutek i zal :( chodze i placze tylko.. ehh

Cóż się stało? :(

Annqua ja też jeszcze tylko jutro i będę w końcu leżeć! Jestem już teoretycznie na L4, ale do jutra jeszcze muszę być w pracy... Ale ta perspektywa laby przez tyyyyyle czasu mnie uspokaja :)

Pajka, krem... Mniam! Uwielbiam, a zrób sobie do tego jeszcze klopsiki takie malutkie z mielonego mięsa drobiowego - pycha! <3

PodwojnaMama mi też ostatnio wchodzą tylko zupy :)

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • Angel1988 Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki... Ale drukujecie :) od rana nie wchodziłam i już trzy strony do nadrobienia :) u nas dzisiaj paskudna pogoda i taki też mój nastroj... Ale wczoraj poleniuchowalam i dzisiaj nie wiem w co ręce włożyć :( pranie, prasowanie, sprzątanie i jeszcze na obiad wymyśliłam sobie leczo z 5 kg papryki :D zamroze sobie na czarną godzinę... Współczuję Wam dziewczyny tych wymiotów... U mnie jak narazie to tylko piersi bolą i mam nadzieję za tak już zostanie... Miłego dnia :)

bl9c8ribv6acupjv.png
  • chopinistka Koleżanka

Wysłany: 12 września 2017, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A za mna ciagle chodza te nieszczesne fast foody! Na obiad bedzie burger cos czuje :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 14:39

85993e3khftzhwr8.png
  • nodemo Ekspertka

Wysłany: 12 września 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie :)
    Jest fasolka 5 mn i bijące serduszko. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :) i spokojna ;)))

Klaudiia87, Pajka, chopinistka, morowa, Feeva, kelegena, dziewiec.zero, jangwa_maua, Angel1988, Katka., PodwojnaMama, Mufinka27, MamaDi, izalika, Hoope, MysiaMarysia, Grzybka, Monifah, Witch15 lubią tę wiadomość

w57v3e3kwxi49z9z.png
  • chopinistka Koleżanka

Wysłany: 12 września 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nodemo gratulacje! Super wiadomosc :-)

nodemo lubi tę wiadomość

85993e3khftzhwr8.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nodemo super wieści! <3 Słyszałaś, czy tylko widziałaś jak ja?
    Mi gin powiedział, że 5,6mm to za malutki jeszcze żeby usłyszeć, bo aparat nie wychwytuje :) No, ale na monitorze widziałam skaczący płodzik :D

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva jakas chandra jesienna albo szalejace hormony.. jakos tak mnie przytloczylo wszystko. Nie mam pracy, nie mam mieszkania maz jezdzi na ciezarowkach i ciagle sama.. syn juz duzy 4lata ale boje sie ze nie dam rady nie ogarne i takie dziwne mysli.. eh. Maz mowi ze zglupialam ze teraz mnie wzielo ze przeciez sami chcielismy ze trzeba sie cieszyc a nie gdybac, ze on da rade obym tylko ja dala. Wiem wiem wymyslam. W dodatku caly czas mdli caly czas cos przeszkadza- az dziwne bo pierwsza ciaze znioslam idealnie a tutaj mdlosci ? Szok. Jeszcze niespelna tydzien temu pisalam ze brak mi objawow i bach wykrakalam ;)

Nodemo gratulacje!

Ja dzis robilam zwykle warzywa na patelnie, ale narobilyscie smaku tym kremem ;) i zjadlabym jajko na bulce :D

• Feeva Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, niestety... Taka pogoda przytłacza człowieka :(
    Dasz radę, już więcej mąż ma optymizmu niż Ty :D Trzeba się cieszyć, że rozwija się w Tobie nowe życie :)
    Ja tam na brak objawów nie narzekam hahah :D

Zjadłabym rosół. Taki tłusty z marcheweczką. I jajko na miękko... <3 Tylko takie bez gluta bo od razu by był romans z porcelaną :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 15:18

MamaDi, Klaudiia87 lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nodemo wrote:
    Ja już po wizycie :)
    Jest fasolka 5 mn i bijące serduszko. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :) i spokojna ;)))
    gratulacje :)

klz9piqvvra11kd2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva to tylko dzisiaj tak dopadlo ;) moze to ten brak slonca ;)
    Z dzidziusia sie ciesze ale rowniez bardzo sie boje ;)
    A rosol.... ojojojoj :D jutro rano robie jak nic! Mniam!

• Ulli88 Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj barszcz ukraiński ugotowałam i teraz kończę sałatkę jarzynowa żeby było co podjadac w ciągu dnia ;) w międzyczasie ogarnęłam prasowanie bo tyle mi się tego nazbierało że masakra . teraz jeszcze po córkę skoczę do szkoły, z nią do biblioteki i będę leżeć

Nadia 2008
    * 7tc 2016
    *10tc 2017
    *15tc 2017
    WOJTUŚ 2018
    STAŚ 2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to moze sie w koncu wezme za sprzatanie, wstyd sie przyznac ale caly dzien przelezalam ;)

• Feeva Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewiec.zero to wyobraź sobie, że słońca ma nie być tak prędko :D
    Ja też się trochę cykam, bo to pierwszy dzidziuś, ale damy radę :)

Ulli88 barszczyk, mniam!
    Ja jutro ostatni dzień w pracy, więc w końcu będę miała czas, żeby doprowadzić do porządku mieszkanie, bo ostatnio nie miałam siły wcale sprzątać :D

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • Annqa Ekspertka

Wysłany: 12 września 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Romans z porcelaną!!! Haha tego jeszcze nie słyszałam! Dobre. U nas już koniec z rosołem z weekendu, ileż można. Mnie póki co to piersi bolą a przy karmieniu tylko się pogarsza, do tego cały czas mam napady szału i złości. W poprzedniej ciąży wymiotowałam od 6 tyg do 5 miesiąca aż poszłam na L4 i wszystko przeszło. Mam nadzieję że teraz mnie to oszczędzi!!

17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm
‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ