Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kwiatkowa24 wrote:Dzien dobry
Jakie wiesci od rana. Katy powodzenia!
Od kilku dni jestem przeziębiona. Mam straszny kaszel. Bylam u lekarza, ale nie jest w stanie mi pomoc. Dzis w nocy kaszlalam jeszcze wiecej. Myslicie, ze to niebezpieczne dla dziecka?
Ja mam zapalenie oskrzeli i to juz od dwóch tygodni, niestety jestem juz na drugim antybiotyku, bo pierwszy nie pomógł. Kaszel miałam 20h na dobe, teraz troche lepiej, zaden lekarz nie mówił ze to niebezpieczne, a byłam u 3Więc chyba nie, nie martw się niepotrzebnie
PS. Dlaczego lekarz nie jest w stanie Ci pomóc? Coś mówił?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 12:25
Zuzanka już z nami
-
Sala ja wczoraj miałam próbkę to płaciłam za gbs 31zl.
U mnie wizyta z usg 170 a ktg oddzielnie 40zl a wizyty co tydzień tyle że kilka ostatnich bez usg było. W następnym tygodniu mam mieć z usg. Ktg już 4 razy miałam że względu na to że pierwsza ciąża zakończona w 33 tygodniu. Zbankrutować idzie. Ale sobie postanowiłam że byle do 37 tygodnia i rodze żeby już kieszeni dla doktora nie napychacSela lubi tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualny
-
Nynka, rzeczywiście wyjątkowo drogo u Ciebie
.
Sprawdziłam koszt gbs u siebie - 40 zł.
Do 20 tygodnia prowadziłam ciążę na nfz, potem prywatnie, koszty są wyższe niż się spodziewałam: wizyta u lekarza 210 zł (bez usg), na usg trzeba się umawiać oddzielnie - koszt 240 zł, cena badań zleconych na jednej wizycie mieści się w przedziale 80-220 zł. Dobrze, że moja ciąża przebiega książkowo, nawet nie chcę sobie wyobrażać kwot w przypadku jakichś trudności
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadrobię Was później, tymczasem pochwalę sie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b098f85754dc.jpg
Słońce tak daje, że muszę brzuch zakrywac bo aż parzyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 14:40
Wowka, Hoope, kamciaelcia, Mycha666, ibishka, Mała Matylda, malwka08, J.S, kattalinna, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
LadyInna wrote:A ta duża jakiej firmy ?
Ja mam adamexa i ponoć jedna z większych
adamex podaje na zewnątrz, jak zobaczyłam adamexa ostatnio w sklepie, taki mały mi się wydawał, ale nie porównywałam bliżej
duza gondola, a syn i tak juz ledwo się mieścił :d nadal syn większy niż rówieśnicy
któraś z dziewczyn pisała, że adamex ma taka ścięta gondolę z przodu i stąd wrażenie że mniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 14:59
-
chuśtawka tez złozona
no prawie
okazuje sie, ze wszystko musze prac
i wyszło ze wczesniej z każdą rzecza dziecka musiałam kota zaznajamiaća teraz zaznajamia się synek, kotek ma w dupce...i niech poznaje
do kołyski włożyłam lalkę...to co Piotrek? złapał lalę między szczebelkami za ręke i próbował wyjąć
z krzykiem, bo lala sie nie zmieściała
Sela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się cieszę, że mam pakiet medyczny bo jakbym całą ciążę tak prowadziła to chyba bym zbankrutowala. A tak tylko nie które badania są poza pakietem, tak wiec w sumie zapłaciłam za kilka badań tylko.
U nas łóżeczko złożonetak się dzieciowo w domu robi powoli
-
nick nieaktualny
-
nynka
pózniej już łatwiej
córka była wysniona, wymarzona, trwało wszystko 16 miesięcy zani się udało...
a Piotrus w drugim cykluaz w drugim, bo w pierwszym mąż był zmęczony
no i Piotrus zmajstrowany w aucie(mąż miał poligon
chodził "biegać" a żonka dojezdzała 35km w grudniowym mrozie hahaha)
Patryczek też w drugim cyklu, zaraz po roczku/chrzcinach Piotrusia, miałam już rozwód brać