X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli mogę zapytać i to nie kret zbyt osobiste
    Jak u was z seksem? A raczej waszych panów?
    Mój ma od miesiąca jakaś blokadę :/

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patk, mam termin dwa dni po Tobie i też jeszcze nie jestem spakowana. Zrobiłam sobie tylko listę rzeczy, które planuję zabrać, aby w razie pilnej potrzeby móc szybko się tym zająć. Od niedawna większość rzeczy mam już w domu i to uspokoiło moje sumienie ;).

Saperek, mój mąż jest cudownym tatą dla naszej córeczki, rozmawia z nią, głaszcze, ekscytuje się kopniakami. Jej obecność jest dla niego tak realna… że już od dłuższego czasu nie wyobraża sobie seksu. Ma blokadę ze względu na poczucie, że bylibyśmy we troje. Wiem, że nadal jestem dla niego atrakcyjna, prawi mi komplementy, zagląda w dekolt (wreszcie jest na co popatrzeć ;)), ale seksu nie ma i straciłam już złudzenia że przed porodem jeszcze będzie. Ja miałabym ochotę więc jestem rozczarowana, ale chyba już się z tym pogodziłam.

Feeva, bardzo się cieszę że sesja się udała, jestem bardzo ciekawa efektów więc nie każ nam długo czekać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 21:34

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • Kropka88 Ekspertka

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie było spoko, ale po ostatniej wizycie gdzie szyjka okazała się być już krótka, to chyba coś ma stresa, ja zresztą też :D Postanowiliśmy wstrzymać się, aby jeszcze święta na spokojnie przetrwać i ciążę donosić.

Ale mamy mocne postanowienie, że po środowej wizycie - do upadłego - niech Ola wychodzi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 21:35

kattalinna lubi tę wiadomość

gyxwhdgeekj3uuo2.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saperek, jak u nas z czym??

J.S, Mycha666 lubią tę wiadomość

age.png
  • efwka83 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saperek u nas seksu chyba od lutego nie było, mąż się stresuje, ma obawy, już ostatnim razem mówił że to ostatni raz przed rozwiązaniem bo za dużo stresu go to kosztuje.
    A swoją drogą to ja już sobie nie wyobrażam seksu z takim brzuchem i zadyszką haha wolę poczekać :)

1usa3e5el69vdydq.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saperek wrote:
    Jeśli mogę zapytać i to nie kret zbyt osobiste
    Jak u was z seksem? A raczej waszych panów?
    Mój ma od miesiąca jakaś blokadę :/

A co to takiego, ten seks????

XD... I wszystko jasne.

Mala Matylda wrzucę coś jak mój obrobi :)

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, super, że sesja udana, czekamy na efekty :-)

Burza przyszła do mnie. Uwielbiam <3 a kot się oczywiście boi.

Dziś tak o jedzeniu... Jak ja bym chciała w końcu jadać jedną kolację! O ile normalną to zazwyczaj wiem co chcę zjeść, to ta druga najczęściej jest kombinowaniem :-| teraz jest ten moment właśnie. Znowu jestem głodna i nie wiem co na to poradzić.

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bony jak mi nudno tu...
    Moje koleżanka z łóżka obok leży tu 4 tygodnie już i jeszcze 2 przed nią,chyba bym oszalala. :O
    Co do seksu to mi jest strasznie ciężko, ale właśnie mój się coś ostatnio nie dopominal zapytałam, a on że sie boi, że wywoła, mówię coś Ty chłopie i tyle po jego strachu :P

• Saperek Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ok to mi trochę lżej myślałam że tylko mój tak wymyśla
    Mam podobnie jak u mała Matylda ewidentnie nie może się doczekać kiedy dziecko będzie na świecie
    Wczoraj mi powiedział że cyt "nie będzie szturchał małej w głowę" tylko że zanim zaszłam w ciążę śmiał się z takich co tak mówili :D A teraz sam ma opory

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka współczuję takiego leżenia
    A co do sexu to fajnie mój wczoraj czytał na necie ale i tak stwierdził że nic go nie przekona :/ no chyba muszę się pogodzić z tym choć ochotę mam największą jak do tej pory
    Tylko że ja miałam wizje że od 36 tyg będziemy wywoływać boję się że w 40 tyg to będę mieć 5kg dziecko

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatalita, moj pies zareagowal najpierw obwachiwaniem, pozniej nawet polizal malego w ucho, ale jak tylko zaczal plakac to zaczal szczekac i podskakiwac do niego...A pozniej wskoczyl kilka razy do lozeczka (bylismy w szoku, ze doskoczyl tak wysoko) na cale szczescie pustego bo jakbh tam maly byl to pewnie zrobilby mu krzywde...Takze chyba mamy problem:/ Zobaczymy jak minie noc, ale szczerze mowiac boje sie co bedzie jak uslyszy placz przede mna...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy o kurczę to niedobrze
    W żaden sposób go nie przygotowałas?
    My mamy 2 Yorki do dzieci są przyzwyczajone ale mimo to przed dzieckiem będą mieć pieluche tetrowa z zapachem dziecka żeby się przyzwyczaiły no i jak będziemy wracać ze szpitala to psów nie będzie w domu wrócą jak już dziecko będzie moja siostrzenica już wie że musi je zabrać na spacer

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli seksem można nazwać raz w tygodniu w jednej pozycji przez 2 minuty to tak, mamy teraz bardzo bogate pożycie seksualne. Jakcholera.

Kto mi tu burzę wysłał ja się pytam?!

Edit: Katy on się tylko ekscytuje. Jest młody, głupi i niewychowany. Dlatego warto szybko go nauczyć paru komend, jak fe, zostaw, do siebie, nie wolno. W sumie powinien już to umieć dawno ;) Musicie mu pokazać jak się ma zachowywać przy dziecku bo on najzwyczajniej tego nie wie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 22:14

Katy lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wolno itp to akurat rozumie, ale przez podekscytowanie nie bardzo sluchal :/ Bedziemy sie starac go ogarnac, ale szczerze mowiac duzo nerwow nas to moze kosztowac i strachu...

Zwazylam sie dzisiaj i zeszlo mi juz 6kg czyli jeszcze 5kg i bede znowu "gruba" jak mi sie wydawalo przed ciaza xd

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, a co to sa seksy?!?!?! XD

Ja juz zapomnialam jak to sie robi.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff czuję się spokojniejsza że nie jestem jakoś w tyle ze wszystkim XD
    A coś doradzicie w kwestii tych leukocytów w moczu?

Co do seksów to pytałam właśnie ginke czy można, i narazie przeciwwskazań nie ma. A mąż chętny jeszcze, może boi się że potem będzie posucha XD

• Tanda Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mój nie ma oporów, jedynie unika w trakcie dotykania brzucha.

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy tak naprawdę to macie dwoje dzieci, ludzkie i psie, obydwa trzeba będzie wychować. Różnica jest taka, że psa szybciej i efekt gwarantowany a z ludzkim szczeniakiem wielka niewiadoma ;) XD

Mój men nie ma oporów i niczego nie unika za to ja niemal wszystkiego.

Jak każdy zdechły wieloryb.

Katy lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu Was nadrobiłam. Od wczoraj tu nie zaglądałam, bo wzięłam się za szydełkowanie (strasznie mi się nudzu, w domu remont, to nawet sprzątać nie ma co, bo to daremne, niby salon z kuchnią jest odseparowany drzwiami foliowymi od tego kurzu, ale ile można sprzątać wydzielone 40 m2? Już nie moge się doczekać końca remontu, bo pewnie zanim to posprzątam to urodzę, bo taki syf hehe)

Katy super wieści, w końcu w domku ;-) piesek na pewno się szybko nauczy co mu wolno a czego nie ;-)

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patk kurczę no sporo leukocytów masz to już chyba posiew trzeba no jeszcze jest opcja czy dobrze pobrałas mocz do badania?

f2w3qqmza7aalezj.png
‹‹ 929 930 931 932 933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ