Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Oni chyba w tym szpitalu mnie hartuja do nocnego wstawania do dziecka.
Cudem zasnelam a oni przychodzą z ktg i pojemnikiem, później rodzić zaczęla jedna, później Pani sprząta, Małek jakiś krzyk, i o 6 znowu ktg, ciśnienie
Katy a pomijając psa, jak w domu z Kamilkiem łatwiej?
Ps mamy czy w szpitalu po porodzie zostaje się z dzieckiem już bez pomocy? Położne nie pomagają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 07:02
-
Nynka wszystko zależy od szpitala ,od stanu matki i dziecka ale tak zupełnie bez pomocy to cię nie zostawią co trochę ktoś przychodzi sprawdzić czy wszystko ok ,ile maleństwo zjadło czy robiło kupkę itp. zawsze możesz zawołać kogoś jak masz problem.
J.S piesek się przyzwyczai do nowego lokatora to i ekscytacja mu przejdzie. Ja na szczęście z moim nie mam problemu nie muszę przyzwyczajać sam wie że to moje szczenię i nie wolno ruszać bo będę gryźć ,przyjdzie i powącha to tak ale raczej unika kontaktu. Oby i twój szybko się przyzwyczaił
Katy lubi tę wiadomość
-
Katallinna, Ty do naprodukowania tylu stron też się sowicie przyczyniłaś
A ja chyba wolałabym urodzić przed 1000 strona, tak na 969 jeżeli można sobie zamówić
Właśnie wyszłam z egzaminu, dobrze że to już końcówki szkoły, bo usiedziec 40 minut na tych krzesłach nie da rady. Na następny egzamin biorę leżankę jak nic
Katy, to rzeczywiście jak drugie dzieciątko. Jak kilka dni minie to na pewno ekscytacja mu spadnie. Ja się boję że również będę miała problemy ze snem. Dziś obudziłam się o 2.20 i do 5 nie mogłam zasnąć. W końcu o 5 padłam,a na 6 już budzik. Jak w nocy będę wstawać do małej to pewnie w ogóle zarzucę spanie...
Napisz potem co i jak
Ile razy maluch wstawał?
Hoope, ja Ci przewiduje rychły poród
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Ja! Ja!
Jajam ale jak poszłam do toalety w nocy a potem jakieś skurcze się pojawiły to strach mnie obleciał
Niestety nadal w dwupaku.
Dzień dobryDwa tygodnie do terminu.
Katy jeszcze kilka tygodni i zaczniesz padać jak muchaKaty lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Witamy się w 35 tygodniu ciąży
Od dzisiaj zaczynam przyjmować kapsułki z olejem z wiesiołka. Na tyle znacząco zwiększają dobową ilość tabletek, że aby się nie pogubić postanowiłam używać pojemników na leki z przegródkami na rano, południe i wieczór – jak emerytka. I tak oto mając 31 lat rozpoczynam starość
D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba pora torbę spakować jak wszystkie tak się spieszą. Co do seksow po kilku tygodniach suszy zdarzyło się nawet 2 dni pod rząd haha. Ogólnie mój chodzi zestresowany to i ochoty nie ma. Haha a zadziałały na niego pończochy samonośne antyżylakowe.
Nynka, ibishka, kattalinna, Mała Matylda, Hoope, malwka08, Kwiatkowa24 lubią tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:Chyba pora torbę spakować jak wszystkie tak się spieszą. Co do seksow po kilku tygodniach suszy zdarzyło się nawet 2 dni pod rząd haha. Ogólnie mój chodzi zestresowany to i ochoty nie ma. Haha a zadziałały na niego pończochy samonośne antyżylakowe.
Haha może też spróbuję tych ponczoch:-D mój tak podstresowany że już niczego nie chce heh a o seksach to już w ogóle mogę zapomnieć
Hoope i jak nastrój? Czujesz że coś się zbliża? Jak masz teraz rozplanowanie wizyty /ktg? -
I ja zapomnialam chyba jak to sie robi, u mnie to ja mam obawy i to powoduje brak checi do takiej blisksci...
I jak Nala Matylda witam sie w rozpoczynajacym sie 35t!Mała Matylda, pawojoszka lubią tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
kattalinna wrote:Dzień dobry
Hoope, Wowka, czyżbyście się powoli szykowały?
Patrzę na liczbę stron, które naprodukowałyśmy i zastanawiam się która urodzi na stronie 1000
Ja się szykuję co najwyżej do fryzjera we wtoreknie nam w planie porodu przez najbliższe dwa tygodnie. Wpisałam sobie ten event w kalendarz w okolicę majówki- pomiędzy grillami pojadę na porodówkę
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Efwka, Ty mi tu głupot nie gadaj. Przede wszystkim pamiętaj, że faceci to nie kobiety - co innego jest dla nas atrakcyjne. Ja na siebie bym i bez ciąży nie poleciała, kobiety mnie nie kręcą po prostu
Fatalita, Ty jeszcze masz siłę się toczyć na zajęcia? Szacunchoć moja siostra też tak chodziła, dwa tygodnie przed terminem broniła licencjat. Dla mnie wyczynem byłoby dojechać na uczelnię...
Feeva, dawaj te foty, ile można czekać? Całą noc miał na obrabianieMała Matylda lubi tę wiadomość
-
Mała Matylda, ja używam pojemniczka na leki od paru miesięcy. Wyprzedzilam Cię w starzeniu się.
Kolejne rzeczy Ci zazdroszczę, Katy, moja waga rośnie nieubłaganie..
Tak jak pisałam, mam dziś najazd rodzinki, więc pewnie mnie tu nie będzie za wiele, proszę nie rodzić w tym czasie!
Pięknej soboty!Mała Matylda, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:Mała Matylda, ja używam pojemniczka na leki od paru miesięcy. Wyprzedzilam Cię w starzeniu się.
Zaczynam mieć poczucie, że jestem starą kobietą i korzystam z forum geriatrycznego. W zasadzie rozmowy o tym gdzie boli, problemach z pamięcią, nietrzymaniu moczu oraz trudności z przypomnieniem sobie co to seks powinny już wcześniej dać mi do myślenia
Fermina, Wowka, Mycha666, Feeva, pawojoszka, kattalinna, Fatalita, Nynka, D_basiula, Patk lubią tę wiadomość