Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalinna, torcik ze swieczkami był?
Katy, nie taka teściowa zła jak ja malują
A mój pies leży na swoim miejscu jak stosuje samokarę
Ja też w trampkach i sliponach. Ale mieszcze mogę nawet w ciasne baleriny. Za chiny nie założę japonek lub sandałów z gołym paznokciami.
U mnie też jakaś zwyzka energii. Wczoraj urzadzalismy pokój Młodego, dzisiaj zapakowalam i rozpakowalam pół kuchni. Teraz zasłużyłam sobie na leżenie na leżaku- pierwszy raz na swoim tarasieszkoda że nie mam piwa i grilla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 14:56
Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
HOOPE mój też nie ma oporów, może nasi są nienormalni.?! Mój młodszy ode mnie 7 lat więc może mu wydzielina uderza do głowy. Cholera wie... Ale myślę że raczej obawia się posuchy po porodzie i chce zapasy zrobić.
Co do tych leukocytów to wydaje mi się że dobrze w pojemnik nasikanenajpierw prysznic, osuszone, potem lekki sik i znowu podmycie. Reszta do pojemnika
nic mnie nie piecze a te wędrówki na siku raczej spowodowane uciskiem na pęcherz niż infekcją
A te kapsułki z wysiłkiem to na co? Może też coś wezmę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 16:49
-
Zasada 3xS
Seks spacer sprzątanie? Dla niektórych sprzątanie sprzątanie sprzątanie
Dla wybranych seks seks seks DXWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 16:50
Wowka, Patk, pawojoszka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope wrote:Zasada 3xS
Seks spacer sprzątanie? Dla niektórych sprzątanie sprzątanie sprzątanie
Dla wybranych seks seks seks DX
Jeszcze schody schody schodyale to mniej atrakcyjne...
I już po zwyzce energii. Już jadę na debecie energetycznymWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 16:54
-
Patk, myslalam ze ta wydzielna mu sie z pochwy tak spodobala, ze chce
Dopiero pozniej skumalam, ze jednak zle zrozumialam
A ja SPANIE SPANIE SPANIE
Chcialabym moc uprawiac seksy i schody!
Patk, jakie kapsulki z wysilkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 17:13
-
kattalinna wrote:Wowka, torcik będzie ale bez świeczek bo się już nie zmieszczą
rok temu były 5 urodziny to był piętrowy i ze świeczkami
Katy, może pies poczuł konkurencję i pilnuje swego?
Dziękuję za wszystkie życzenia, przekażę jubilatowi
Chyba nie :p -
nick nieaktualnyHoope wrote:Wchodzenie po schodach w 40 tygodniu ciąży uważam za wybitnie wymyślną torturę.
Ja sobie wymyśliłam, że skoro i tak mnie rozpakuja, to może im pomoge i biegam po schodacha mąż szybko podlapal i zaproponowal łazienkę w czasie odwiedzin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 18:04
-
Jubilat się domagał bardzo, więc trochę koślawy, ale grunt, że przypadł do gustu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26ec66e7d7a6.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/333f599eb2b0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/550e6a981284.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 18:41
pawojoszka, Katy, Feeva, Mała Matylda, Mycha666, J.S, Wowka, Fatalita, Sela lubią tę wiadomość