Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva super zdjęcia :)
    Chyba pozalowalam, że nie zrobiłam sesji...

Feeva, Oliv lubią tę wiadomość

• Hoope Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva no vifon, aż tak nisko nie upadłam.

Jeszcze :P

Te minipączki, najlepiej serowe, brzmią pysznie. Och oponki serowe bym też zjadła. Pączki na smalcu. Idę przeszukać mieszkanie.

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie naszło na vifona. Musiałam zeżryć bo nie dałby mi żyć przez cały dzień. Potem miałam wyrzuty sumienia XD :(

Minipaczki akurat mam zwykle. Ale są pyszne. W zapasie jeszcze 2rożki pączkowe z nadzieniem wiśniowym. Zapraszam, podzielę się :D

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Kropka88 Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope wrote:

Chce mi się żryć. Ale tak dużo, tłusto, słodko. Może wymieszam cukier z olejem.

Hoope, wyjęłaś mi to z ust :D

gyxwhdgeekj3uuo2.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żrą tylko, a potem udają, że w ciąży, a to spożywcza tylko :-P

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożu też bym takie rzeczy pozarla...

• Patk Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne zdjęcia :) ale ładna modelka to nie ms opcji żeby zdjęcia były brzydkie :)

Vifon u mnie był wczoraj, miałam parcie na ostre i też MUSIAŁAM. Ale w domu nikt nie widział XD

W ogóle zaintrygowały mnie te kapsułki z wiesiołka - wsmarować czy łykać? Żeby jakiegoś przypału nie było. Mój mądry mąż połknął tabletkę do rozpuszczenia... I zadał mi pytanie czy mi też tak ciężko było polknac bo on musiał po pół łykać... także wiecie... XD

Feeva, Fatalita, Fermina, Mała Matylda, kattalinna lubią tę wiadomość

• D_basiula Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wrocilismy z grila, najadlam sie kielbachy i poprawilam sernikiem. A czeka jeszcze szarlotka.
    Feeva piekne zdjecia. Zazdroszcze!

Feeva, Mała Matylda lubią tę wiadomość

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.

Aniolek [*] sierpień 2024
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zjadlabym kielbaske z grilla albo ogniska. Kielbaske, a nie parowke. Norwegia to krolestwo parowek :( a ja chce zwykla slaska!

• Wowka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, jak pięknie wyglądasz! I zdjęcia też piękne :)

Też bym coś pożarła, ale wszystko jest nie takie. Koci tort jest apetyczniejszy niż to co widzę w lodówce :D nie mam na nic ochoty, chyba że ktoś by mi skombinowal gofera :D

Feeva, kattalinna lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

Kielbe z grylla też bym zjadła. I serniczka. I szarlotke. Gofera też. Przestańcie :(

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6dcff0b7a976.jpg

Zawsze.

D_basiula, kattalinna lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • D_basiula Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam na szarlotke, sama pieklam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 21:09

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.

Aniolek [*] sierpień 2024
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam się wyleżeć w wannie a te dalej o żarciu XD

Nie przewidziałam tylko jednej rzeczy, że jak się położę to się już nie podniosę XD Wieloryby fala wyrzuca na brzeg a mnie zaklinowała XD

Kropka, jeśli to co miałaś w ustach jest tym, co bym zjadła, to nie żałuję, że wyjęłam XD

Patk mąż wygrał nagrodę Darwina XD Szkoda, że czopków nie połyka. A może...?

Myślę nad goferem. Nie mam bitej śmietany. Musi być bardziej tłusto.

Kropka88, Feeva, Patk, Mycha666 lubią tę wiadomość

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva fajne zdjęcia a brzuszek fantastyczny . Ja lubię robić zdjęcia innym ale sama jestem wybitnie niefotogeniczna toteż unikam aparatu .

Patk tabletka musująca to jeszcze nic moja teściowa ma jakiegoś hopla na punkcie witamin i różnych suplementów ,mieszkając i pracując w UK też kupowała to tonami nie wiedząc nawet co to kiedyś kupiła jakieś tabletki musujące rozpuściła jedną i stwierdziła że jakaś paskudna i pić się tego nie da ,przyszła do nas żeby zapytać na co to a to był środek do czyszczenia protez,ale ona akurat protezy nosi to umyła bez ściągania.

Hoope na oddziale jest jeden lekarz dość kontrowersyjny i bezpośredni bywa też czasem wręcz chamski ,przyjmując mnie na oddział zapytał czemu się nie ogolilam . Jednak wbrew pozorom jest całkiem w porządku ,ordynator mi powiedział że przez weekend jeszcze przeleze ,poprosiłam czy chociaż jutro mogę wyjść bo M ma pracę a ja leżę bez sensu . Ordynator stwierdził że zostawia decyzję lekarzowi który będzie na dyżurze a dyżur miał właśnie ten co mnie przyjmował jak powiedziałam że chce do domu to wziol z miejsca na badanie i wypuścił do domu też się tego nie spodziewałam miałam nadzieję że przynajmniej jutro wyjdę . Szczerze to mieszane mam odczucia co do tego lekarza z jednej strony rzeczowy, konkretny i jako lekarz naprawdę godny zaufania a z drugiej jego sposób bycia ,bluzganie pod nosem ,głupie uwagi całokształt zachowania graniczący z chamstwem. Ale do domu puścił to jak go nie lubić?

Mała Matylda, kattalinna lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka no przegiął z tym goleniem XD Ale się uśmiałam z teściowej XD Trzeba jej było wmówić, że to ultra nowe witaminy, na zdrowie XD

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka to to może jakaś rodzina mojego małżonka, ta Twoja teściowa XD
    Może i czopki łyka... ostatnio miałam wrażenie że mi lactovaginal szybko ubywa... może sobie podjada :)

kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość

• Mycha666 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba przestanę Was czytać dopóki mi nerwoból nie przejdzie. Czytam i usiłuję się nie śmiać, co jest trudne. Hoope tradycyjnie wygrywa internety ;)

Hoope lubi tę wiadomość

• Sela Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka nie mogę z Twojej teściowej, aż się popłakałam ze śmiechu.
    Patk to zacznij liczyć te czopki, bo z facetami nigdy nic nie wiadomo. Mój wujek ostatnio pytał ciotke co za tabletki leżą na stole, ona na to witaminy na włosy i co zrobił, zaczął ssać, aż zrobiła się gorzka to połknął, a ona na to ale to witaminy dla kota na sierść hehe łysy jest ale witaminy nie pomogły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 22:16

kattalinna, Hoope, Mała Matylda, Wowka, Patk lubią tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weźcie, nie mogę się śmiać bo mi brzuch tak się zabawnie trzęsie, że powoduje to kolejną falę śmiechu i tak w kółko ;-)

Nie muszę chodzić na grilla czy ognisko. Wystarczy, że mam balkon otwarty, wszystkie zapachy do mnie wpadają. Fajna taka kiełba :-) kto by pomyślał, że w środku wielkiego betonowego osiedla w stolicy doświadczę takich wrażeń węchowych!

Dociera do mnie, że za miesiąc mogę urodzić. Dopiero było półtora...

age.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ojciec kiedyś chodził po domu w koszulce i gaciach i ciągle sobie przy jajkach poprawiał. W pewnym momencie patrzę a on ma moje majtki na sobie. Cały dzień zastanawiał się, czemu go tak cisną.
    Były teść jak u mnie wizytował umył głowę szamponem przeciw pchłom dla psa. A brat zjadł mamy maseczkę (leżała w misce w kuchni na stole).

Nie macie wrażenia, że czegoś płci męskiej brakuje?

I jak mam nie być przerażona posiadaniem syna?

Feeva, nick nieaktualny, Mała Matylda, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
‹‹ 934 935 936 937 938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ