Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Feeva no vifon, aż tak nisko nie upadłam.
Jeszcze
Te minipączki, najlepiej serowe, brzmią pysznie. Och oponki serowe bym też zjadła. Pączki na smalcu. Idę przeszukać mieszkanie.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Mnie naszło na vifona. Musiałam zeżryć bo nie dałby mi żyć przez cały dzień. Potem miałam wyrzuty sumienia
Minipaczki akurat mam zwykle. Ale są pyszne. W zapasie jeszcze 2rożki pączkowe z nadzieniem wiśniowym. Zapraszam, podzielę się -
nick nieaktualny
-
Piękne zdjęcia
ale ładna modelka to nie ms opcji żeby zdjęcia były brzydkie
Vifon u mnie był wczoraj, miałam parcie na ostre i też MUSIAŁAM. Ale w domu nikt nie widział
W ogóle zaintrygowały mnie te kapsułki z wiesiołka - wsmarować czy łykać? Żeby jakiegoś przypału nie było. Mój mądry mąż połknął tabletkę do rozpuszczenia... I zadał mi pytanie czy mi też tak ciężko było polknac bo on musiał po pół łykać... także wiecie...
Feeva, Fatalita, Fermina, Mała Matylda, kattalinna lubią tę wiadomość
-
My wrocilismy z grila, najadlam sie kielbachy i poprawilam sernikiem. A czeka jeszcze szarlotka.
Feeva piekne zdjecia. Zazdroszcze!Feeva, Mała Matylda lubią tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
nick nieaktualny
-
Feeva, jak pięknie wyglądasz! I zdjęcia też piękne
Też bym coś pożarła, ale wszystko jest nie takie. Koci tort jest apetyczniejszy niż to co widzę w lodówcenie mam na nic ochoty, chyba że ktoś by mi skombinowal gofera
Feeva, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Poszłam się wyleżeć w wannie a te dalej o żarciu
Nie przewidziałam tylko jednej rzeczy, że jak się położę to się już nie podniosęWieloryby fala wyrzuca na brzeg a mnie zaklinowała
Kropka, jeśli to co miałaś w ustach jest tym, co bym zjadła, to nie żałuję, że wyjęłam
Patk mąż wygrał nagrodę DarwinaSzkoda, że czopków nie połyka. A może...?
Myślę nad goferem. Nie mam bitej śmietany. Musi być bardziej tłusto.Kropka88, Feeva, Patk, Mycha666 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
-
Feeva fajne zdjęcia a brzuszek fantastyczny . Ja lubię robić zdjęcia innym ale sama jestem wybitnie niefotogeniczna toteż unikam aparatu .
Patk tabletka musująca to jeszcze nic moja teściowa ma jakiegoś hopla na punkcie witamin i różnych suplementów ,mieszkając i pracując w UK też kupowała to tonami nie wiedząc nawet co to kiedyś kupiła jakieś tabletki musujące rozpuściła jedną i stwierdziła że jakaś paskudna i pić się tego nie da ,przyszła do nas żeby zapytać na co to a to był środek do czyszczenia protez,ale ona akurat protezy nosi to umyła bez ściągania.
Hoope na oddziale jest jeden lekarz dość kontrowersyjny i bezpośredni bywa też czasem wręcz chamski ,przyjmując mnie na oddział zapytał czemu się nie ogolilam . Jednak wbrew pozorom jest całkiem w porządku ,ordynator mi powiedział że przez weekend jeszcze przeleze ,poprosiłam czy chociaż jutro mogę wyjść bo M ma pracę a ja leżę bez sensu . Ordynator stwierdził że zostawia decyzję lekarzowi który będzie na dyżurze a dyżur miał właśnie ten co mnie przyjmował jak powiedziałam że chce do domu to wziol z miejsca na badanie i wypuścił do domu też się tego nie spodziewałam miałam nadzieję że przynajmniej jutro wyjdę . Szczerze to mieszane mam odczucia co do tego lekarza z jednej strony rzeczowy, konkretny i jako lekarz naprawdę godny zaufania a z drugiej jego sposób bycia ,bluzganie pod nosem ,głupie uwagi całokształt zachowania graniczący z chamstwem. Ale do domu puścił to jak go nie lubić?Mała Matylda, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka nie mogę z Twojej teściowej, aż się popłakałam ze śmiechu.
Patk to zacznij liczyć te czopki, bo z facetami nigdy nic nie wiadomo. Mój wujek ostatnio pytał ciotke co za tabletki leżą na stole, ona na to witaminy na włosy i co zrobił, zaczął ssać, aż zrobiła się gorzka to połknął, a ona na to ale to witaminy dla kota na sierść hehe łysy jest ale witaminy nie pomogły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 22:16
kattalinna, Hoope, Mała Matylda, Wowka, Patk lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Weźcie, nie mogę się śmiać bo mi brzuch tak się zabawnie trzęsie, że powoduje to kolejną falę śmiechu i tak w kółko
Nie muszę chodzić na grilla czy ognisko. Wystarczy, że mam balkon otwarty, wszystkie zapachy do mnie wpadają. Fajna taka kiełbakto by pomyślał, że w środku wielkiego betonowego osiedla w stolicy doświadczę takich wrażeń węchowych!
Dociera do mnie, że za miesiąc mogę urodzić. Dopiero było półtora... -
Mój ojciec kiedyś chodził po domu w koszulce i gaciach i ciągle sobie przy jajkach poprawiał. W pewnym momencie patrzę a on ma moje majtki na sobie. Cały dzień zastanawiał się, czemu go tak cisną.
Były teść jak u mnie wizytował umył głowę szamponem przeciw pchłom dla psa. A brat zjadł mamy maseczkę (leżała w misce w kuchni na stole).
Nie macie wrażenia, że czegoś płci męskiej brakuje?
I jak mam nie być przerażona posiadaniem syna?Feeva, Kwiatkowa24, Mała Matylda, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤