Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oliv wrote:Dziewczyny! Dawno mnie tu nie było, stres mnie złapał! Do porodu zostały tylko dwa tygodnie! Przeczytałam, ze i tu się dziewczyny rozpakowała, gratulacje
brzuch mi się już opuszcza, ale zgaga cały czas trzyma a czytałam gdzieś ze powinna odpuścić, a jest mocniejsza wiec mogę jeszcze spać spokojnie ?
wszystko już prawie gotowe, ale mimo wszystko ta niepewność pierwszego porodu jest przerażająca, aż pół nocy nie spałam jak sobie zdałam sprawę jak szybko minęła cała ciąża
Mi zgaga minela jakies kilka dni przed porodemA, ze brzuch sie obnizyl to jakos nie zauwazylam, a jeszcze dzien przed porodem sie mu przygladalam :p
Kamilek dzisiaj konczy tydzienJak tak bedzie lecial ten czas to zaraz mnie przerosnie :p
Feeva, Hoope, D_basiula, Nynka, Kropka88, kattalinna, Sela, Mycha666, Witch15 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Sąsiadka słucha na power mszę, więc ja też, siłą rzeczy. Antychryst taki jak ja rąbie kanapki z twarożkiem w oparach katolickich śpiewów i rozmawia o nasieniu z TZ.
Tak przy okazji tematu, nie znoszę zapachu spermy. Brrr.
Poranna pobudka, pierwsza myśl - suwaczek już nie odlicza tygodni tylko dni i od razu wycieczka do ubikacji. Powinni to sprzedawać w aptekach, dla zapartych
Katy nie opadł? Mi też nie. A w ogóle był jakiś znak? Jakikolwiek? Nie lubię tak, znienacka. Niech choćby czop, cololwiek...❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
No juz tydzien :p
Hoope, raczej zadnych znakow nie bylo, moze jedynie zdziwilo mnie to, ze musialam sobie drzemke zrobic w ciagu dnia, a raczej juz nie bylam taka senna od dluzszego czasu :p No i to, ze faktycznie mi ta zgaga calkiem przeszla, wcześniej strasznie sie meczylamAle ja wtedy tego z porodem jeszcze nie wiazalam xd
-
WODY MI ODESZŁY.
Bosz... cała się trzęsę. Dopakowuję torbę, czekam na skurcze i jedziemy.
Feeva, kelegena, Nynka, Patk, Fatalita, J.S, Kropka88, Kwiatkowa24, pawojoszka, MonikaJ, Paula95, Kamska, D_basiula, BrumBrumek, Katy, Mycha666, Oliv, Wowka, kattalinna, Asix, Cola87, Mała Matylda, malwka08, ibishka, Kira91, kasiia_p, Witch15 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dzień dobry
ja nigdy w życiu nie miałam zgagi, nawet teraz (nie wiem co to w ogóle jest) i mam nadzieję, że tak zostanie
Co do drzemek to o dziwo, jak I, II i początek III trym nie mogłam funkcjonować bez drzemki w ciągu dnia(i to tak do 3h), a teraz od jakiś 2 tyg tego nie potrzebuje, aż dziwne, bo chyba teraz powinnam być bardziej ospała. Chyba organizm się przyzwyczaił
Naczytałam się przed snem o tej cholestazie i nie mogłam spać, głupi człowiek. Badania zrobię jutro z samego rana, bo nie mogę się dodzwonić do tych większych lab przyszpitalnych (w jednym mi tylko powiedzieli, że pobierają krew w niedziele tylko pacjentom szpitala)W końcu się udało...
-
nick nieaktualny