Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja u siebie już widzę że poród tuż tuż, ok tydzień temu zauważyłam że obniżył mi się brzuch, przeszła niestrawność i zgaga, z oddechem już też nie mam problemu. Na piątkowej wizycie okazał o się ze szybką już miękka i rozwarcie na 1cm. Jestem trochę przerażona, spróbuje zacisnąć nogi jeszcze tydzień czasu. W tej chwili mam 35+6 oby do skonczonego 37...
-
Hoope powodzenia.
Miałaś rodzić ostatnia nasza skarbnico wiedzy. Kto Cię teraz zastąpi ;(
Kwietniówki zaczęły się konkretnie rozpakowywać od 15-tego. Ktoś się zapisujęe na jutro?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 13:52
Hoope lubi tę wiadomość
-
A zaglądałam tu wcześniej i nic.
Hoope, kinder niespodzianka Fiflak w drodzetrzymam kciuki
I będę czekala na opis przeżyćwogole my czekamy na jakiekolwiek symptomy nadchodzącego porodu, a tu wszystkie akcje nagłe i znienacka
Hoope lubi tę wiadomość
-
Hoop kciuki za szybki poród.
Lukrecja mnie chyba z tydzień albo dwa przed porodem dopadła biegunka a potem w dniu porodu ( w nocy) myślałam że z wc nie zejdę. Ja czekam na nocne skurcze jak z synem. Oby się i tym razem udało.Hoope lubi tę wiadomość
-
Ja tu po obiadku chciałam się pochwalić dobrociami a tu Hoope wyskoczyła
haha krakała krakała i wykrakała
Hoope powodzenia, oby wszystko gładko poszło
To forum teraz jak loteria, nie wiadomo na kogo wypadnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37d14889bb22.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 14:25
Hoope lubi tę wiadomość
-
Ojojoj ale się porobiło
jednak nie można zalegać z forum bo później nie wiadomo o co chodzi
Katy, LadyInna gratuluję zdrowych dzieciaczków i wytrwałości
Hoope, no to masz swoją niespodziankębezbolesnego i szybkiego spotkania z fiflakiem! Powodzenia! Czekamy na wieści
Dziewczyny, która następna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 14:57
Katy, Hoope lubią tę wiadomość