Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJ.S wrote:Nynka, seeerio?
A na tych insta story wydaje sie taka calkiem spoko babka do pogadania
Serio, sama byłam w szoku. Uśmiechnęła się raz jak pytała o rozstępy
Bardzo taka rzeczowa, jakbym nie znała jej z internetow to nie polubilabym.
Ale! Zdjęcie 3d mojego dziecia dostałamFeeva, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki w słoneczny dzionek, już go przeklinam bo cokolwiek nie zrobię to zaraz się pocę..
Nynka ja też mam wysokie ciśnienie w ciązy, bierzesz Dopegyt?w jakiej dawce?też bedziemy rozważać u mnie cc..
J.S. super wieści że wkrótce wrócisz do domku, nie bedziesz tęsknić za buszmenem??
Fatalia Ci specjalisci bardzo są ostrożni w diagnozach, ale tak jak wspomniała pani doktor ona jest po prostu drobna, przekonacie się o tym po narodzinachtrzymamy kciuki za Wiki
Fatalita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry a ja mam pytanie z innej beczki, wiem ze juz pisalyscie o tym ale ja nie zakodowalam.. nazwa masci na sutki co nie trzeba jej zmywac wiem ze mozna bephanten i cos z ziaji ale chodzi mi o jeszcze jedna...Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
D_basiula wrote:Dzien dobry a ja mam pytanie z innej beczki, wiem ze juz pisalyscie o tym ale ja nie zakodowalam.. nazwa masci na sutki co nie trzeba jej zmywac wiem ze mozna bephanten i cos z ziaji ale chodzi mi o jeszcze jedna...
Zapamiętałam Maltan i Lanolinę Lansiloh. Tylko nie pamiętam czy Maltan trzeba zmywać...
Edit, doczytałam w internetach że nie trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 11:44
D_basiula lubi tę wiadomość
-
Basiula ja mam Lansinoh, nie trzeba jej zmywac, dziecko może ja zlizac
J.S co!? Jak to połamała deskę
Na już po goferze i kawceWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 12:10
Mała Matylda, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooo kurde...czy to nie ja mówiłam, że na 969 stronie chcę urodzić? Przestańcie pisać!!
Dziękuję Wam za wszytskie kciuki i dobre słowa
Nigdy bym nie pomyślała, że forum może zebrać tyle świetnych kobietek i dawać tyle wsparcia.
Kattalinna, pomyślałam podobnie. W końcu znaleźli "chore" dziecko, a dzięki ich konsultacjom, zaleceniom itd. dziecko urodziło się zdrowe. Tak bardzo im zależy, żebym przyjechała (za darmo, bez żadnych skierowań) na badania po narodzinach małej. Czy to nie poprawia im statystyk? Nie dowodzi o ich świetnej pracy?
Taka teoria spiskowa.
J.S. ble ble ta Twoja współlokatorka
Ciekawe co na to jej partner/mąż
W ogóle, bardzo się cieszę, że wychodzisz w piątek. Wreszcie w domku !
Hoope lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O.