Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ahhhhh, angielska królewienka, już ogarniam
Sorki, ale jakoś tak nie skojarzyłam, bo szczerze to mnie oni nie obchodzą za bardzo
Myślałam, że któraś z forum, ale za cholerę nie mogłam skojarzyć nicku
Ja dziś wizytuję w szpitalu na 15, nie mogę się doczekać
Pierwsza partia otrzymanych ciuszków się pierze, zaraz wstawiam kolejną. A jutro przyjdzie ostatnie zamówienie i znowu pranie. Kiedy ja to poprasuję?
kamciaelcia ja też ostatnio mam taki wybiór, jeśli chodzi o znalezienie odpowiedniego ubraniaTo za krótkie, brzuch na wierzchu, to za bardzo uciska, to nie pasuje. Dramat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 08:36
-
My dzisiaj ze skurczami walczymy, bo ida z krzyza i podbrzusza, a na ktg tylko pojedyncze. Lekarz mnie juz badal poza kolejka i mowi ze na razie nic sie nie zmienia, ale jak bole nie ustapia, to zobaczymy. Moje wyjscie chyba poszlo sie... ehkem, a bol okropny jest
Modle sie zeby nic sie nie zaczeloWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 08:36
-
Dzien doberek,
Feeva, kciuki
Igorku, to że Hoope wróciła wcale nie oznacza że kolejnego dnia trzeba się pchać na światJS, dadzą Ci kroplówkę z gumijagód?
Kamcia, łatwo diabetologowi mówićcieszę się, że masz już ostatnią wizytę za sobą
Ja dzisiaj jadę na ktg do szpitala i wybrać meble do salonu, których nie mamładna pogoda, wiec cieszę się na wyjazd. Oby tylko mi sił starczyło
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kamcia, najważniejsze, że misja zakończona
Ale to prawda, ubrać się teraz to jakiś kosmos. Nie dość, że ubieranie samo w sobie jest skomplikowane, to jeszcze nic nie pasujealbo niewygodne
J.S. trzymaj się tam, kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli
Feeva kciuki za wizytę -
nick nieaktualnyFeva kciuki za wizytę
JS weź Ty tego swojego syna przywolaj do porządku gdzie on się tu już pcha. Trzymam kciuki, żeby się wyciszyło
Ja juz mam wszystko za ciasne, za krótkie, nawet klapkia lekarz na obchodzie pocieszył, po porodzie będzie gorzej
juhu
-
Ja dzisiejszej nocy miałam straszne bóle. Z boku na bok to mąż musiał mi pomóc się przekręcić bo tak mnie krocze bolało że masakra jakas. Na siku to musiałam z 5 minut się przygotowywać żeby wstać. Jeszcze do tego w nocy miałam strasznie twardy brzuch. Nie bolał ale był mega twardy. Teraz już jest taki jak był.
Oliv lubi tę wiadomość
-
Kira, ja już nie wchodzę na wagę...
Tyle mi się wody zatrzymało, że co wstanę z łóżka rano, chwilę pochodzę i stopy serdelkiWczoraj wieczorem mnie już tak bolały, że myślałam, że je odgryzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 09:45
-
Na mnie wszystko pasuje, a nawet za duże pewne rzeczy. Ale ubieranie to była gimnastyka
jednak mój trud zostal doceniony bo pani pielęgniarka od razu zauwaxyla że inaczej jestem ubrana
no i droga z samochodu do klatki schodowej-już wszyscy sąsiedzi widzieli brzuszek
-
J.S. Trzymajcie się!
Hoope może Ty przywołasz maleństwo J.S. Do porządku?
Jeju jaka dziś piękna pogoda
A mnie len złapał. Jak gin kazała się oszczędzać to mnie kur€~¢™£ca w domu brała że nie mogę łazic. Teraz kazała spacerować żeby szyjke stymulować i co? Nie chce mi się heh
I weź tu człowieku dojdz do ładu z innymi jak z samym sobą ciężko -
Feeva, księżna a nie królewna
różnica jest ogromna
Forum robi się coraz bardziej marudząco geriatryczne, ale ciąża to nie choroba
Kasiia, do najbliższego szpitala najlepiejnawet niedaleko czd jest jakiś.
Kamcia, to masz z głowy trochę. Ja w przyszłym tygodniu odhaczę maraton i też już może nie będę musiała wracać.
Ja z ubraniem nie mam jakiś większych problemów. Mam podstawowy zestaw i miksuję, kilka innych rzeczy dobrych, ale nie sprawdzonych jakoś mi się nie chce. Rajstopy ciążowe cienkie chyba zostaną nieotwarte -
Kattalinna, polecam otworzyć cienkie rajstopy chociażby po to, aby się pośmiać. Góra wygląda jak gacie Brigett Jones. Przynajmniej te moje tak się prezentują
Hoope, Twój synek jest śliczny i taki dorosły na buzi. Nie mogę się na niego napatrzeć
J.S., a jak tam maluszek z wagą? Zaczął przybierać?
Nie miałam wcześniej głowy zapytać, ale w poniedziałek z tego stresu wylałam sobie jeszcze wrzątek na brzuch. Lekarze to widzieli, nic małej nie zaszkodziło, ale nie zapytałam czym to mogę smarować, żeby nie było takiej brzydkiej bliznymacie może jakieś propozycje?
Hoope lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O.