Majowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Cukierkowa wrote:A ja już po obiedzie, mimo, że południe wczoraj miałam przez jedną z nas taaaaaką ochotę na krokiety, że zrobiłam placki ziemniaczane z gulaszem wołowym. Mmhhmmmm... Tego mi było potrzeba!
Mdłości mi mieniły, apetyt wrócił. Martwię się i cieszę zarazem 😑
Apetyt jak przed ciążą, wszystko mi smakuje (już mogę wypić kawę), mdłości brak. Myślę, że nie ma co się martwić, zostańmy przy cieszeniu 😀.Synek 05.2024 ❤️ -
Julka21 wrote:Aannaa zajrzyj sobie na wątek problemy i komplikacje tam nasza Mimisia z marcowego tez przechodziła to co ty. Zreszta ja też. Wiec jak chcesz pogadać to napisz. Pozdrawiam.
-
legusta wrote:No to jest nadzieja, że to po prostu błąd testu skoro te parametry były ok.
Lekarz nic nie mówił, że to choroby współistniejące, które masz mogą zaburzać wynik pappy?[/QUOTE
Jeden lekarz mówi że on nie wierzy w to że bd miała ten zespół u dziecka. A drugi mowi że już wiele rzeczy widział -
Aannaa trzymam kciuki żeby jednak kolejne badania wyszły tak jakbyś chciała żeby wyszły! Bądź silna dla tego szkraba w brzuchu bo on odbiera twój stres już.. wierze ze będzie dobrze!! Trzymam mocno kciuki!!
Pisalyscie o przeziębieniach, trzeci dzień biorę prenalen gardło i w między czasie dwa razy dziennie pije mleko z miodem masłem i czosnkiem. No i chyba zaczęłam w dobrym momencie bo wracam do żywych, smak wrócił i chorobowe lezenie pod kołdra zaczyna męczyć także polecam domowe specyfiki równieżAannaa, KiNiAW lubią tę wiadomość
-
Aannaa wrote:Tak kość nosowa była i przezierność też ok
Życzę Ci szybkich i dobrych wyników Sanco 😗.Aannaa lubi tę wiadomość
Synek 05.2024 ❤️ -
PorannaPanna wrote:Aannaa trzymam kciuki żeby jednak kolejne badania wyszły tak jakbyś chciała żeby wyszły! Bądź silna dla tego szkraba w brzuchu bo on odbiera twój stres już.. wierze ze będzie dobrze!! Trzymam mocno kciuki!!
Pisalyscie o przeziębieniach, trzeci dzień biorę prenalen gardło i w między czasie dwa razy dziennie pije mleko z miodem masłem i czosnkiem. No i chyba zaczęłam w dobrym momencie bo wracam do żywych, smak wrócił i chorobowe lezenie pod kołdra zaczyna męczyć także polecam domowe specyfiki równieżPorannaPanna lubi tę wiadomość
Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
Ania mam nadzieję że uda im się zrobić badania i wyniki będą dobre. Tą badania co miałaś nie są wiarygodne. Myślę że będzie dobrze wiem że masz nerwy a ja jak prędzej pisałam wierzę bo mojej siostrze też dali wskazania do usunięcia bo miało być źle a chłopak rośnie jej jak na drożdżach zdrowy jak byk.
Ja dziewczyny oszaleje wpadłam na pomysł odsłuchania tętna dziecka…. No masakra nie mogłam znaleźć. Może bateria słaba więc ładuje i jak wrócę do domu za parę h spróbuję chyba jeszcze raz
Ale powiem wam że martwię się a było tak już ok i mówiłam że już koniec czarnych myśli 🤦🏽♀️ -
Kadża wrote:Ania mam nadzieję że uda im się zrobić badania i wyniki będą dobre. Tą badania co miałaś nie są wiarygodne. Myślę że będzie dobrze wiem że masz nerwy a ja jak prędzej pisałam wierzę bo mojej siostrze też dali wskazania do usunięcia bo miało być źle a chłopak rośnie jej jak na drożdżach zdrowy jak byk.
Ja dziewczyny oszaleje wpadłam na pomysł odsłuchania tętna dziecka…. No masakra nie mogłam znaleźć. Może bateria słaba więc ładuje i jak wrócę do domu za parę h spróbuję chyba jeszcze raz
Ale powiem wam że martwię się a było tak już ok i mówiłam że już koniec czarnych myśli 🤦🏽♀️
Napewno znajdziesz tętno, wszystko na spokojnie. -
Aannaa wrote:Serdecznie wam dziękuję kochane za wsparcie
Aannaa Kochana ja Trzymam kciuki za Ciebie że jednak pappa wyszło źle przez twoje choroby wspolistniejace jak pisalas ze faktycznie moga zaburzyc test mam nadzieję że reszta badań wyjdzie super I będziesz się cieszyć tego Ci życzę z całego serducha Kochana 😊😊 -
legusta wrote:Kurcze mnie rozłożyło na nowo, nie wiem czy dzień czy dwa dobrze się czułam. Dzisiaj znów idę do lekarza...
Legusta daj znać po lekarzu co u ciebie . U mnie teściowa chora jak nie wiem także tylko patrzeć kiedy mnie weźmie 🤔legusta lubi tę wiadomość
-
Kadża wrote:Ania mam nadzieję że uda im się zrobić badania i wyniki będą dobre. Tą badania co miałaś nie są wiarygodne. Myślę że będzie dobrze wiem że masz nerwy a ja jak prędzej pisałam wierzę bo mojej siostrze też dali wskazania do usunięcia bo miało być źle a chłopak rośnie jej jak na drożdżach zdrowy jak byk.
Ale powiem wam że martwię się a było tak już ok i mówiłam że już koniec czarnych myśli 🤦🏽♀️
Kadża na spokojnie napewno znajdziesz tętno dzidzi może się ułożyło tak że trudno detektorem znaleźć daj koniecznie znać 😊 -
Aannaa kuzynka mojego męża też miała podobne ryzyko ze swoim synem. Dodatkowo na USG przezierność jej wyszła niby w normie, ale dosyć duża i już jej powiedzieli, że to na 99% zespół Downa i ma potwierdzić amniopunkcją żeby mieć pewność. Poszła i okazało się, że dzieciak zdrowy. Jak czekaliśmy na wyniki to wgłębiałam się w temat i okazało się, że w sumie bywa w dwie strony. Czasem ryzyko jest duże, a dziecko zdrowe, a czasem ryzyko jest malutkie, a dziecko i tak się urodzi chore. Tylko nam te badania stresu dokładają mam nadzieję, że u Ciebie wszystko wyjdzie na dobre, ale co się stresu najadłaś to Twoje bardzo współczuję tych nerwów
-
Miszka2023 wrote:Aannaa kuzynka mojego męża też miała podobne ryzyko ze swoim synem. Dodatkowo na USG przezierność jej wyszła niby w normie, ale dosyć duża i już jej powiedzieli, że to na 99% zespół Downa i ma potwierdzić amniopunkcją żeby mieć pewność. Poszła i okazało się, że dzieciak zdrowy. Jak czekaliśmy na wyniki to wgłębiałam się w temat i okazało się, że w sumie bywa w dwie strony. Czasem ryzyko jest duże, a dziecko zdrowe, a czasem ryzyko jest malutkie, a dziecko i tak się urodzi chore. Tylko nam te badania stresu dokładają mam nadzieję, że u Ciebie wszystko wyjdzie na dobre, ale co się stresu najadłaś to Twoje bardzo współczuję tych nerwów
Tak to prawda. Też się naczytałam wiele takich wpisów -
KiNiAW wrote:Aannaa Kochana ja Trzymam kciuki za Ciebie że jednak pappa wyszło źle przez twoje choroby wspolistniejace jak pisalas ze faktycznie moga zaburzyc test mam nadzieję że reszta badań wyjdzie super I będziesz się cieszyć tego Ci życzę z całego serducha Kochana 😊😊
KiNiAW lubi tę wiadomość
-
Aannaa wrote:Oby tak było, bo jak narazie to wariuje
Dzięki temu forum może łatwiej będzie Ci na wyniki czekać przynajmniej się oderwiesz troszkę bo kurcze powiem ci ze sama z sobą też bym nie wiedziała co robi. W każdym razie będzie dobrze i tak trzeba wierzyć 😊 -
KiNiAW wrote:Dzięki temu forum może łatwiej będzie Ci na wyniki czekać przynajmniej się oderwiesz troszkę bo kurcze powiem ci ze sama z sobą też bym nie wiedziała co robi. W każdym razie będzie dobrze i tak trzeba wierzyć 😊
Staram się tego trzymać. Ale z racji na to co w życiu przeszłam to raczej należę do pesymistów niż optymistów