Majowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tą pełnią to prawda! Pracując w szpitalu zawsze mieliśmy więcej pracy, czy właśnie to kobiety rodzące, co chwilę, czy osoby z zaburzeniami psychicznymi.
Jeszcze gorzej było jak był halny, ale coś jest w pogodzie, że wpływa to na naszą samopoczucieMilena96, Izulek21 lubią tę wiadomość
-
PorannaPanna wrote:Hej. Bilirubina z 16 po 24h naświetlania spadła do 11 więc idziemy w dobrym kierunku 💪🏻 jeśli do jutra nie podskoczy to wychodzimy do domku ❤️ na wadze było tak: w poniedziałek 2610 waga przy porodzie, w środę 2450 a w sobotę 2560 więc nabraliśmy. Ale dziś przy ważeniu z tych emocji że może wyjdziemy nie usłyszałam ile 😂 ale pan doktor by mówił że spada na wadze a tego nie zarejestrowałam ani ja ani koleżanka z sali. Więc jest pewnie okej. Trzymam kciuki za wizyty i inne przybliżone sytuacje kochane koleżanki ✊🏻🤞🏻❤️
Superrrrrr Wiadomości najważniejsze że mały przybiera i to pięknie 😊🥰i byle by do jutra noc się nie wydarzyło i domek zazdroszczę Ci ze juz po wszystkim 😊😘PorannaPanna lubi tę wiadomość
-
Marianna Helenka urodziła się dziś o 10:04.
Waży 3260. Jest po prostu śliczna
❤️
legusta, KiNiAW, Lenayna, JJJ, Ilciak33, Izulek21, Ela3, Monika.a, Sara10, Gośka29, Kasia1988, hypatia92, Bożena, mama_Klary, Milena96, Patrycja_Pata, Agatekk, Olix, Cukierkowa, PorannaPanna, Madden lubią tę wiadomość
-
Ela3 wrote:Kadza gratulacje!!!! zdrowia dla ciebie I malej. Jak bedziesz miec czas opisz jak to bylo
ja po wizycie, wszystko bez zmian, waga stoi, mocz cisnienie ok, szyjki nie zbada I tyle.
Ja mam wizytę za tydzień będzie 37t ale juz sie umówiłam na tą środę położna mnie zbada bo jak mojemu ginowi się znowu nie zachce to chyba padnę a tak będę miała spokojna głowę czy się coś zaczyna czy nie przed majowkaIzulek21, legusta lubią tę wiadomość
-
Kadża gratulacje!
Jak będziesz miała siłę opowiedz jak się czujesz.
Lenayna ja ostatnio robialam sama sobie i dużo wygibasów zaliczyłam, ale udało mi się całkiem nieźle ogarnąć te paznokcie i stopy.
Ale już nie mogę się doczekać kiedy będę miala takie spa day po połogu 😂KiNiAW, Lenayna, Kadża lubią tę wiadomość
-
Gratulacje! ❤️ Robi nam się dzidziusiowo 😍
Lenayna wrote:Ja sobie dzisiaj pozwolilam wyskoczyć na pedicure z hybrydąJuż samej ciężko o stopy zadbać, a tak będzie na trochę zrobione
Ja też się umówiłam! Co prawda dopiero na 7 maja, później mogę rodzić 😁KiNiAW, Izulek21, legusta, Sara10, Lenayna, Kadża lubią tę wiadomość
🩵 04.2021
🩵 05.2024 -
Ciocie Marika wita 💕
Od 11 na świecie z wagą 2700 10pkt
Wszystko jest dobrze!
Tak na szybko:
Odeszły o 8 wody, pojechaliśmy od razu, zdążyłam wziąć znieczulenie i bardzo szybciutko urodziła się córeczka ☺️ karmienie pierwsze poszło sprawnie,teraz odpoczywamy!KiNiAW, Izulek21, Gośka29, legusta, Agatekk, Bożena, JJJ, Olix, Sara10, mama_Klary, Ela3, hypatia92, Cukierkowa, Lenayna, Kadża, PorannaPanna, Madden lubią tę wiadomość
-
Bożena wrote:Dziewczyny wy spakowalyscie ubranka na rozmiar 62?? Ja wpakowałam ale zastanawiam się czy dobrze....
Ja mam tylko 50 i 56 a w domu reszta ale nie biorę torby dla małego tylko mąż dowiezie na wypis bo u mnie nie można mieć swoich ciuszkówIzulek21, Bożena lubią tę wiadomość
-
Patrycja_Pata wrote:Ciocie Marika wita 💕
Wszystko jest dobrze!
Tak na szybko:
Odeszły o 8 wody, pojechaliśmy od razu, zdążyłam wziąć znieczulenie i bardzo szybciutko urodziła się córeczka ☺️ karmienie pierwsze poszło sprawnie,teraz odpoczywamy!
Kurcze ale dziś dobre wieści Patrycja Gratulacje Mamusiu 🥰😘❤️❤️Patrycja_Pata lubi tę wiadomość
-
Patrycja_Pata wrote:Ciocie Marika wita 💕
Wszystko jest dobrze!
Tak na szybko:
Odeszły o 8 wody, pojechaliśmy od razu, zdążyłam wziąć znieczulenie i bardzo szybciutko urodziła się córeczka ☺️ karmienie pierwsze poszło sprawnie,teraz odpoczywamy!
Wow! Gratulacje! Dużo zdrówka i odpoczynku dla Was! ❤️Patrycja_Pata lubi tę wiadomość
-
Czuje się jakbyśmy były na wątku kwietniowym 😅😅🤭
Patrycja Pata gratulacje!!
Co do ubranek ja biorę do szpitala 56puerwszy synek miał 59cm długości i w szpitalu ubieraliśmy ubranka 50. Także 62 wydają mi się za duże
KiNiAW, Bożena, Patrycja_Pata lubią tę wiadomość
Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022