X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2025 🤰🏼❤️👶🏼
Odpowiedz

Majowe mamy 2025 🤰🏼❤️👶🏼

Oceń ten wątek:
  • Mimblanee Autorytet

Wysłany: 22 stycznia, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do chorowania to powiem wam, że mi temperatura spadła do 37.5 i się poczułam super, wstałam z łóżka, ugotowałam rosół, ogarnęłam trochę w domu. Tymczasem mąż wrócił z pracy z ledwo 36.9, zawinął się w koc z wielkimi dreszczami i oznajmił, że umiera 😂 temperatura urosła mu do 37.5 to już był dramat, oczywiście nie idzie jutro do pracy, bo nie da rady absolutnie. Żeby nie było, nie pochwalam chodzenia do pracy chorym, ale jemu jak na razie poza tym stanem podgorączkowym to nic nie dolega 🤣
    Ja wczoraj leżałam w szpitalu z krwistymi wymiotami a ten do mnie mówi, że on się dawno tak tragicznie nie czuł 😁😁 ah faceci.. pomyśleć co by było gdyby oni mieli być w ciąży

Loka lubi tę wiadomość

preg.png
  • AsiaF Autorytet

Wysłany: 22 stycznia, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pp2018 wrote:
    🤰AsiaF, wspolczuje, bardzo dlugo to trwa. A może jakieś plukanki obkurczające/lagodzace? Albo warto pójść do periodentologa od dziąseł?

Bardzo długo i cierpię już katusze już 😵‍💫... pukałam i szałwią i rumiankiem..nawet kilka razy wodą utlenioną. Zużyłam też polecaną przez dentyste pastę do zębów i płyn natury do płukania też z szałwią.. wszystko pomaga tylko doraźnie a dziąsła dalej odsłonięte i bolesne. Zobaczę co mi powiedzą w sobotę i jak nic nie zaradzą to się umówię do periodentologa bo ileż można..

32 👱🏻‍♀️❤️🧔🏼 33
    💊 niedoczynność tarczycy
    👼🏼🤍 10.10.2022
    🐈 11.11.2023
    💒 27.04.2024
    🫃🏼 ptp 08.05.2025 🩷

preg.png
‹‹ 529 530 531 532 533
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ