Majowe mamy 2025 🤰🏼❤️👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do chorowania to powiem wam, że mi temperatura spadła do 37.5 i się poczułam super, wstałam z łóżka, ugotowałam rosół, ogarnęłam trochę w domu. Tymczasem mąż wrócił z pracy z ledwo 36.9, zawinął się w koc z wielkimi dreszczami i oznajmił, że umiera 😂 temperatura urosła mu do 37.5 to już był dramat, oczywiście nie idzie jutro do pracy, bo nie da rady absolutnie. Żeby nie było, nie pochwalam chodzenia do pracy chorym, ale jemu jak na razie poza tym stanem podgorączkowym to nic nie dolega 🤣
Ja wczoraj leżałam w szpitalu z krwistymi wymiotami a ten do mnie mówi, że on się dawno tak tragicznie nie czuł 😁😁 ah faceci.. pomyśleć co by było gdyby oni mieli być w ciążyLoka lubi tę wiadomość
-
pp2018 wrote:🤰AsiaF, wspolczuje, bardzo dlugo to trwa. A może jakieś plukanki obkurczające/lagodzace? Albo warto pójść do periodentologa od dziąseł?
Bardzo długo i cierpię już katusze już 😵💫... pukałam i szałwią i rumiankiem..nawet kilka razy wodą utlenioną. Zużyłam też polecaną przez dentyste pastę do zębów i płyn natury do płukania też z szałwią.. wszystko pomaga tylko doraźnie a dziąsła dalej odsłonięte i bolesne. Zobaczę co mi powiedzą w sobotę i jak nic nie zaradzą to się umówię do periodentologa bo ileż można.. -