🩷🩵 MAJOWE MAMY 2026 🤰🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika, jesteś niesamowitą i silną kobietą🫡 Po tylu historiach podziwiam Twoją nieskończoną cierpliwość do tego pana, bo prawidłowej funkcji Męża, żeby go tak czule nazwać, to niestety nie spełnia😥Monika33 wrote:Hej dziewczyny dopiero pisze bo od rana ginekolog, szybko szykowanie dzieci, mała zastrzyk miała jeszcze i musiałam w biegu z domu wyjść bo z mężem to trójkę dzieci ogarnąć musiałam 😂potem impreza bo 40-stka i wróciliśmy przed 19 i musiałam córki ogarnąć, dobrze że starsza mi pomagała bo mąż nie był w stanie chodzić. Ręce mi opadły, potem bujanie młodszej która płakała okropnie i noszenie i bujanie i wkoncu udało mi się uśpić to starsza się obudziła że brzuszek ją boli z głodu i dałam jej bułkę i dopiero zasnęła to ogarnęłam w domku bo ktoś mi zrobił sprzątanie w prezencie. Potem męża z łazienki zebrałam i położyłam spać i teraz Wam mogę napisać że mamy piękne 250 g😁nadal córcia. Serduszko pięknie bije, szynka długa, nadal mam brać na podtrzymanie a tak wszystko idealnie 😁
A przykre też, że córki już to zaczynają widzieć i oswajać się z tym standardem relacji i wzorem postępowania mężczyzny😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada, 23:39
👩 35
Diagnoza: niepłodność żeńska
❌ oba jajowody niedrożne
➡️ zabieg radiologiczny i lipiodol - udane udrożnienie jajowodów
~~~~~~~~~~~~
👨 37
Diagnoza: niepłodność męska
❌ teratozoospermia (0%) i uszkodzone DNA chromatyny plemników (39%)
➡️ roczna dieta i suplementacja - poprawa parametrów
~~~~~~~~~~~~
08.2025 - ciąża naturalna😊 czekamy na córeczkę🩷

-