SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🩷🩵 MAJOWE MAMY 2026 🤰🍼
Odpowiedz

🩷🩵 MAJOWE MAMY 2026 🤰🍼

Oceń ten wątek:
  • SMka Znajoma

Wysłany: 10 stycznia, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sosenka93 wrote:
    Gó-k? 🙈 Jeśli to ta Pani to miałam u niej prenatalne oraz będę miała połówkowe w Hi-Gen i to na NFZ (dostałam skierowanie od prowadzącego). Jestem oczarowana jej osobą. Przesympatyczna kobieta 🙂

Dokładnie, my nie mieliśmy zbyt dużego wyboru bo raptem 5 lekarzy w całym Krk prowadzi ciąże bliźniacze. Ale z całego serca mogę polecić 😊 I jest to super komfortowe, że mogłam mieć prenatalne także u niej bo znała całą historię itd

Sosenka93 lubi tę wiadomość

25 👱🏼‍♀️ & 25 👨🏼& 🐈‍⬛&🐴

Na pokładzie SM, PFO, PCOS, IO
    05.2026 - czekamy na 🩷🩷
  • Lavariavel Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez poogladalam wozki i sobie przypomnialam co nieco. Fakt ze bedziemy kupowac uzywany ale raczej bede stawiac na Bebbeto. Mi nie podszedl Roan ani Espiro, muvio tez nie dla mnie.
    Wgl malo ktory mi sie spodobal jak zaczelam go priwadzic xx dlatego tez chce kupic uzywany zebym potem nie miala wyrzutow sumienia gdybym szybko go pyscila dalej.
    Ja mialam dzis troche porobic zakupow ale gosci mielismy i nie zdazylam.
    Chce najpierw zaczac od wyprawki do szpitala, postanowilam ze do okolo marca bede przegladac uzywane rzeczy typu dostawke, wanienke skladana moze lozeczko a jak nie bd nic wartego ywagi to zamowie w marcu nowe.
    Chce wanienke skladana bo mam malo miejsca ale z drugiej strony 200zl na pol roku uzywania a sprzedam za grosze

• Firest Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odebrałam dziś paczkę z kolejnymi ciuszkami, są przecudowne, wybieram skrupulatnie to w czym widzę już swoją córeczkę 💖 Stawiam głównie na pajacyki i bodziaki kopertowe. Już mam małą kolekcję w różnych rozmiarach od 50 do 68. Wszystko używane, a prawie jak nowe i nieporównywalnie taniej, więc stwierdziłam brak potrzeby kupowania nowych. Najbardziej mi się podobają ciuszki z fabryki bodziaków - piękne nadruki, grube miękkie tkaniny oraz wysoką jakość widzę też po C&A. Zobaczymy jak wyjdzie w ‚praniu’ 😉

Kassialka lubi tę wiadomość

👩 35
    Diagnoza: niepłodność żeńska
    ❌ oba jajowody niedrożne
    ➡️ zabieg radiologiczny i lipiodol - udane udrożnienie jajowodów
    ~~~~~~~~~~~~
    👨 37
    Diagnoza: niepłodność męska
    ❌ teratozoospermia (0%) i uszkodzone DNA chromatyny plemników (39%)
    ➡️ roczna dieta i suplementacja - poprawa parametrów
    ~~~~~~~~~~~~
    08.2025 - ciąża naturalna😊 czekamy na córeczkę🩷
    preg.png
  • Firest Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój laktator z momcozy też jest w drodze, wraz z zestawem reduktorów. Wykorzystałam tą noworoczną promkę na kod, o którym pisałam. Wygląda na to, że wiele z nas tu będzie miała ten sam sprzęcik 😉☺️
    Widzę, że kompletujecie już trochę wyprawkę apteczną i kosmetyczną - ja jeszcze nie mam zielonego pojęcia co jest potrzebne w tym zakresie. Czy powiedzą na szkole rodzenia? czy tam nie ma na co liczyć i raczej internety? 🤭

👩 35
    Diagnoza: niepłodność żeńska
    ❌ oba jajowody niedrożne
    ➡️ zabieg radiologiczny i lipiodol - udane udrożnienie jajowodów
    ~~~~~~~~~~~~
    👨 37
    Diagnoza: niepłodność męska
    ❌ teratozoospermia (0%) i uszkodzone DNA chromatyny plemników (39%)
    ➡️ roczna dieta i suplementacja - poprawa parametrów
    ~~~~~~~~~~~~
    08.2025 - ciąża naturalna😊 czekamy na córeczkę🩷
    preg.png
  • Sosenka93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 03:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SMka wrote:
    Dokładnie, my nie mieliśmy zbyt dużego wyboru bo raptem 5 lekarzy w całym Krk prowadzi ciąże bliźniacze. Ale z całego serca mogę polecić 😊 I jest to super komfortowe, że mogłam mieć prenatalne także u niej bo znała całą historię itd

Wspaniale, na pewno jesteś w dobrych rękach ♥️

2019 🩷🎀

Starania o drugie od 12.2023

Idziemy po Ciebie...💙👣

preg.png
  • Karpatka95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też już przyszły prawie wszystkie zamówione ciuszki. Wszystko z Vinted i wszystko w super stanie. Nie skupiałam się na jednej marce, stwierdziłam że sama muszę popróbować różnych 😅 oczywiście wszystko bawełna/muślin i w dotyku wydaje się milusie i przyjemne. Zobaczymy jak w użytkowaniu. Ja postawiłam głównie na body z krótkim rękawem, pajaców też mam sporo i po kilka sztuk rampersów i body z długim. Kopertowe i wkładane przez głowę. Pełna różnorodność żeby wszystko wypróbować i dopasować do naszego malucha 🥰 Na razie rozmiary 56 i 62. Kilka nowych też zamówiłam ale już rozmiary 68, bo to na pewno ponosi dłużej.

Wyprawkę kosmetyczną mam zamówioną. Apteczna czeka w koszyku na Gemini. Na razie nie zamawiam, ale przed zamówieniem porównam jeszcze cenowo do Melisy i Dozu.
    Powrzucałam też do ulubionych trochę rzeczy na Mój Świat Dziecka, jakieś pieluszki tetrowe, muślinowe, otulacz, poduchę do karmienia, ręczniczki itp.

Kupujcie rożek? Ja chyba nie. Kompletnie tego nie widzę. Do spania kupuję śpiworek 1 tog, mam nadzieję że będzie ok 😅

👩 30, 👨30

5x💔

09/2025 ⏸️
    09.09 pęcherzyk ciążowy z malutkim zarodkiem
    17.09 crl 0,8cm i ❤️
    30.09 crl 1,9cm 🥹
    15.10 3,9cm Bobaska 😍
    29.10 Prenatalne - 6cm Małego Człowieczka 🥰
    6.11 7,1cm Bobaska 🥰
    17.11 128g Synka 🩵
    15.12 300g Chłopczyka 😍
    27.12 426g 🥰
    30.12 2 prenatalne - 460g ❤️
    22.01 USG 🙏
    03.03 3 prenatalne 🙏

preg.png
‹‹ 279 280 281 282 283
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ