SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🩷🩵 MAJOWE MAMY 2026 🤰🍼
Odpowiedz

🩷🩵 MAJOWE MAMY 2026 🤰🍼

Oceń ten wątek:
  • Kasieńka Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piwonia37 wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Ja już po wizycie. Córcia zdrowa i nadal pozostaje duuuza 😄. Mamy dzisiaj 22+6 i waga 566g. Lekarz powiedział, że ma długie nogi. Jak na dziewczynkę to w sumie dobrze 😉.
    Widziałam, że wcześniej przewijał się temat imion. U nas chyba już ostatecznie zostanie Anastazja. Kilku osobom z rodziny się nie podoba ale trudno, będą musieli się przyzwyczaić.

Piękne imię 🥰

preg.png
  • Kasieńka Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kassialka wrote:
    Ja tez Kaśka, powiedziałam mężowi ze przecież córka tez moze być Kasia ale po jego minie stwierdzam ze chyba mógłby nie udźwignąć tyle szczęścia na raz 😂

🤣🤣🤣🤣

preg.png
  • Lavariavel Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesciowe to zlote kobiety xd ja ze swoją tez przeszlam ciężką i wyboistą drogę. Teraz juz jestesmy na etapie gdy sie tolerujemy bardziej i cos tam sie mnie nawet poslucha i przyzna racje. Fakt ze z mezem jestem juz ponad 15 lat 🤔😌, jako maz oficjalny 8 lat. Mimo to do tesciowej mowie "prosze Pani", ona nie powiedziala ani nie zaproponowala jak sie mam zwracac i ja tez nie z tych wyrywnych.

Wczoraj ja na Temu poszalalam xd zamowilam torbe do szpitala, POLSKIE pieluszki muslinowe, rogala do karmienia i jeszcze kilka pierdulek. Ja dzisiaj czuje ze zrobie zamowienie w aptece na rozne pierdolki pptrzebne.

Musze popatrzec cenowo gdzie wyjdzie korzystniej. Ja mam niby w rossmanie zaznaczone ze w ciazy a mimo to nie widze zeby mi rabat jakis naliczalo. Czuje ze tez zamowienie bedzie spore

• Kropka787 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wczoraj bylam na 2 prenatalnych w 19+5 dni. Synek w 78 centylu, 360g,lekarz twierdzi,ze pieknie rośnie. Martwi mnie jednak fakt,ze nie widział,czy lozysko wrasta w bliznę po cc i kazał to monitorować.ponoc to bardzo niebezpieczne.podczas porodu wtedy dochodzi do krwotoku i moze dojść do usunięcia macicy.niby tego nie widział i kazał obserwować,jednak ziarneko niepewności zasiał 🫣 czy ktoras słyszałam o takim poważnym powikłania ciążowym? To moja druga ciaza po cc.wczesniej nigdy o tym nie słyszałam,ale poprzednie ciaze byly 10 i 8 lat temu i widzę przepaść w opiece medycznej wtedy a teraz.

‹‹ 278 279 280 281 282
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ