Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja mam jeszcze pytanie do prześcieradeł... Znalazłam takie już z warstwą nieprzemakalną.
http://allegro.pl/nieprzemakalne-przescieradlo-ochronne-60x120-pl-fr-i5736666610.html
Czy nie lepiej takie prześcieradła i od razu całe do prania niż zwykłe prześcieradło + ochraniacz na łóżeczko, który i tak pewnie trzeba po wszystkim wyprać?
-
nick nieaktualny
-
domi05 wrote:Też tak mam, twardnieje, boli i tak ciągnie, to chyba znak że dość chodzenia i trzeba odpocząć
Miałam różne pobolewania brzucha już, ale przy każdym badaniu na wizycie lekarz mówi że wszystko ok i jak tak się dzieje to położyć się i odpocząć
Dzięki, własnie to robimy:)
-
domi05 wrote:Dziewczyny a ja mam jeszcze pytanie do prześcieradeł... Znalazłam takie już z warstwą nieprzemakalną.
http://allegro.pl/nieprzemakalne-przescieradlo-ochronne-60x120-pl-fr-i5736666610.html
Czy nie lepiej takie prześcieradła i od razu całe do prania niż zwykłe prześcieradło + ochraniacz na łóżeczko, który i tak pewnie trzeba po wszystkim wyprać?
Moja bratowa takie używała, i myślę że to nie głupie -
nick nieaktualnyTeż fajne to prześcieradło, ale się zastanawiam czy będzie przepuszczać powietrze i czy nie będzie się pocić dziecko w lato np ? :>
a już widzę na aukcji ,że przepuszcza powietrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 18:22
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Też fajne to prześcieradło, ale się zastanawiam czy będzie przepuszczać powietrze i czy nie będzie się pocić dziecko w lato np ? :>
a już widzę na aukcji ,że przepuszcza powietrze
pomocne nawet przy odpieluchowaniu w pozniejszym czasie hehe
a ja na takich podkladach tez przewijalam mlodego i jaki przy sikach zaskoczyla mnie kupka musztardowka to podklad do wyrzuceniaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
bereda11 wrote:przykro to slyszec Agnieszka , zycze duzo sil i zdrowka dla meza ..Ja mialam ciezka koncowke starego roku i Nowy rok zaczal sie tragicznie wiec mam nadzieje ze juz po wszystkich huraganach i burzach i bedzie spokoj ..Wam tez zycze zeby juz wszystko wrocilo do normy i nie bylo nowych problemow ..Powodzenia i tulam kochana
katarzyna_d, bereda11 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
malvva wrote:na poczatku miala byc kornelia ale cos a duzo ich ostatnio
Ja też chciałam dla córeczki Kornelkę po mojej babci, ale mężowi się nie podoba:( Ale jest chłopak i co do imienia nie było wątpliwości: DominikAgnieszka0812 lubi tę wiadomość