Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
O to nie tylko moja taki karypel
bo miała 18t6d 286g 21t6d 439g a w 23t6d 566g
a następne podglądanko dopiero w 28t6d 02.02 także trochę czekania, bo gin ma urlop ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:14
malvva, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Widziałam, że lista już krąży, ale dorzucam linka do strony www.gdzierodzić.info, bardzo tam dużo informacji nt porodu, praw pacjena, wszystkiego
polecam. A to co jeszcze do szpitalnej torby :)http://www.gdzierodzic.info/artykul/16
A! Nie wytrzymałam i kupiłam mojej Małej Kardaszjance futerko na przyszłą jesień! kolor pudrowy róż! Mega!!! Oczywście na ciuchach, ale wygląda jak noweWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:41
xpatiiix3, Marietta, kamisia88, pasia27, helutka, Agnieszka0812, migussia lubią tę wiadomość
-
hej hej, dawno mnie tu nie było - muszę nadrobić. byliśmy dzisiaj na USG na NFZ - mały duży jest - 614g już ma. wszystkie wymiary piękne - nie ma nawet dużo różnic, najwyżej 1-2 dni. fajnie
migussia, xpatiiix3, bereda11, katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Nakręciłam się na komplecik w biedroneczki nr 11
http://allegro.pl/wyprawka-komplet-zestaw-ubranek-6cz-r-62-11wzorow-i5614314516.htmlpasia27, Carolq lubią tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
xpatiiix3 wrote:A różyczki mała miała 650
hehehhehe o ile dobrze pamiętam
Sprawdzę ile dokładnie było na połówkowym i ile czasu minęło do tej wizyty kiedy to niby Mała ważyła 650g...wydaje mi się, że to niemożliwe...
Zweryfikuje jeszcze na następnej wizycie 25 stycznia.
xpatiiix3, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
ja mam wizytę w poniedziałek, mam nadzieję że dowiem się czy chłopak czy dziewczyna (tak naprawdę wszystko mi jedno
kiedyś myślałam o córce, ale teraz stwierdzam że nie ma to znaczenia, byleby zdrowe było.)
No i wydaje mi się że bardzo mało czuję ruchy, albo nie umiem rozpoznaćtakie incydentalne smyranie od środka. Jak zobaczę jak fika to się trochę uspokoję.
Na chwilę obecną chodzę do gina na NFZ, ale mam teraz możliwość korzystać z prywatnej opieki medycznej i umówić się prywatnie. Któraś z Was tak może chodzi? -
Dziewczyny czy ktoś z Was stosuje olejek Bio-oil? Kupiłam dziś, ale mam obawy, bo zdania w internecie są podzielone;/
A co z retinolem (witaminą A) zawartą w bio oil? Ani słowa o jego obecności w składzie, a przecież jest szkodliwy dla kobiet w ciąży;/
-
klaudia1534 wrote:Sylika a dawno temu się rejestrowałaś? Bo ja też parę dni temu założyłam tam konto i się zastanawiam ile mniej więcej idzie ta paczka
malvva gratuluję córeczki!
klaudia1534 lubi tę wiadomość
-
bereda11 wrote:JA DOSLOWNIE NIEDAWNO DOWIEDZIALAM SIE ZE CHLOPCZYK , ale ja czulam ze bedzie synek ..wlasnie dzisiaj wyjatkowo czuje moje dziecie bardzo dobrze i dlugo juz kopie ,zazwyczaj byl jeden kop lub 2 na dzien
moze moj synus denerwuje sie przed jutrzejsza wizyta ? z jednej strony ciesze sie ze mam dodatkowy scan to podpatrze jutro malutkiego
bereda11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny