Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:A dziewczyny lovella jest w Kauflandzie po 13 zł z groszami
a w biedronkach wyprzedażowych mleczko Lovella tylko 10zł POLECAM
moje dziecko chore ...
hmmm ale jak dziwnie ... wczoraj pani z tanców zadzwoniła by ją zabrać
chwila moment i goraczka prawie 40 stopni - w nocy mokra była jak szczur ... a dzis jak nowo narodzona z textem ze ona do szkoły idzie .... jasne .... nie pusciłam -siedzi w domu ... gorączki poki co niet -- nawet jakiegos osłabienia po wczorajszym nie widzę ...
miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej z tego co mi sie wydaje to dzis jest nas troche ktore wizytuja. Fakt ze nas tutaj mniej co na fb nie wiem usunelam sie z grupy tutaj jakos mi lepiej . cos ciezka noc mialam spac sie nie dalo moze stres przed ginem a rano bol glowy... Teraz Alek wcina parowke i mam chwile spokoju chyba ktos mi dziecko podmienil normalnie diabel wcielony .
I zgadzam sie jak mniejsze dziecko lepszy porod moj mial lekko ponad 3 kg i mi to odpowiadalo. Oby sie powtórzlo byle zdrowe a urosnie w swoim czasie.
Ja stosuje palmersa na brzuch i cyce ale jakos zbyt systematycznie to nie bardzo . z cycami gorzej nie będzie a brzuch niech sie dZieje wola nieba a copatkaaxx90, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja swoje dwoje urodziłam z waga ponad 4kg ,jakos tam dyskomfortu strasznego nie czułam przy porodzie
moze dlatego ze nie mam porównania jak to z mniejszym dzidziem jest
nic to -- niech se wazy ile chce aby miesciło sie w normie ...
najwazniejsze aby zdrowe
wytrzymamy wszystko
bo kto jak nie myJusWik, patkaaxx90, migussia, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
migussia wrote:Dziewczyny, te które już rodziły mam pytanie
Jak to jest z kondycją włosów po porodzie, wszędzie straszą że wypadają i że straszna masakra z nimi . Jak to faktycznie jest?? Pytam bo i tak mam słabe i zniszczone włosy ..
katarzyna_d, migussia lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hej.Nie wiem,kto aktualizuje listę majoweczek ale mnie na niej nie ma:(a trochę z Wami już jestem-fakt ostatnio czasu nie było żeby się odezwać ale w miarę śledzę co się dzieje.U mnie niezmiennie dziewczynka-3 razy potwierdzone więc raczej już tak zostanie ale niestety imienia dla małej księżniczki wciąż nie mam z chłopcem byłam zdecydowana na 100%.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 10:21
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyśM wrote:Hej.Nie wiem,kto aktualizuje listę majoweczek ale mnie na niej nie ma:(a trochę z Wami już jestem-fakt ostatnio czasu nie było żeby się odezwać ale w miarę śledzę co się dzieje.U mnie niezmiennie dziewczynka-3 razy potwierdzone więc raczej już tak zostanie ale niestety imienia dla małej księżniczki wciąż nie mam z chłopcem byłam zdecydowana na 100%.
Wybacz namgratulacje córci.
Mi położna mówiła ze kolejne dziecko będzie większea mój Majki nie jest wcale duży może jest nadzieja ze będzie mniejszy niż 4 kg
Poród wspominam dobrze wyskoczył jak z armaty hahaale jak by byl mniejszy to szybciej może bym urodziła
Wszyscy sie u mnie śmieją ze pobije rekord i będzie ponad 5 kg hahaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyś ja co parę dni pisze, żeby podawać mi tp i płeć ew. imię, wiec bez pretensji, ale nie napisałaś, dlatego nie ma a po drugie patrze ze dopiero 3 post Twoj, a ja na forum nie siedzę non stop mam już 2 dzieci i egzaminy na dniach plus ślub za 3 tygodnie nie jestem w stanie spamietać każdej mamy ,która raz czy 2 napisała
Agnieszka0812, malvva, bereda11 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Nie każdej włosy po porodzie wypadają z reguły jeżeli którejś mamie np wcale nie wypadały w ciąży to ok.3msc po porodzie wypadną te które powinny wypaść wcześniej stąd taki bum potem ze strasznie się włosy gubi a to wypadają te które powinny dawno wypasc potem odrosną takie śmieszne grzywki hahha i będą gęste nie martwcie się mi np ciągle się strasznie sypią
mam już tak cienkie włosy ze szok :o jeszcze farba ich nie bierze która zawsze pięknie mi włosy farbowała
ciekawe czy wgl mi coś po porodzie zostanie może będę musiała ściąć na krótko..
Livia
Nela
Marcel