Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Nie każdej włosy po porodzie wypadają z reguły jeżeli którejś mamie np wcale nie wypadały w ciąży to ok.3msc po porodzie wypadną te które powinny wypaść wcześniej stąd taki bum potem ze strasznie się włosy gubi a to wypadają te które powinny dawno wypasc potem odrosną takie śmieszne grzywki hahha i będą gęste nie martwcie się mi np ciągle się strasznie sypią
mam już tak cienkie włosy ze szok :o jeszcze farba ich nie bierze która zawsze pięknie mi włosy farbowała
ciekawe czy wgl mi coś po porodzie zostanie może będę musiała ściąć na krótko..
A tam irokeza zrobiszteraz w modzie hahah jak by co razem zrobimy
xpatiiix3, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja po porodzie wlasnie z 2 czy 3 miesiace i zaczęło sie ... Zrobily mi sie zakola jak u myszki miki .... Dobrze ze mam znajoma fryzjerke i jakos grzywe mi zrobila id pol glowy by to ukryc . tak czy siak to od nas nie zalezy . dermatolog tez nic mi nie pomogla bo to po ciazy. U mnie widzę pogorszenie wzroku musze pojsc do okulisty.
I jeszcze ten okropny ból głowy. Chyba od zatok jak dam glowe w dol to az igly czuje.
Jeszcze trzeba gaszcz zgolic póki mały śpi.
Przedtem wtargnal dziadkowi do lazienki jak ten sie kapal dzieki bogu wyszedl zaraz ja bym tam nie weszla oooo nie -
nick nieaktualnyNie straszcie z tym wypadaniem włosów !!! Będe łysa w takim razie bo mi cały czas wypadają, najbardziej widać przy myciu jak musze garści wyciągać z wanny..
Właśnie dostałam pierwszą pake ciuchów zamówiona z bazarku z bbf, słodkie ciuszkipowoli krok po kroku kompletuje mi się cała wyprawka. Czekam jeszcze na 2 przesyłki, a potem będe zamawiać środki higieniczne i butelki itp w gemini
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Nie straszcie z tym wypadaniem włosów !!! Będe łysa w takim razie bo mi cały czas wypadają, najbardziej widać przy myciu jak musze garści wyciągać z wanny..
Właśnie dostałam pierwszą pake ciuchów zamówiona z bazarku z bbf, słodkie ciuszkipowoli krok po kroku kompletuje mi się cała wyprawka. Czekam jeszcze na 2 przesyłki, a potem będe zamawiać środki higieniczne i butelki itp w gemini
na lato najwyżej nie będzie nam gorąco
Cigaretta, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
może z tymi włosami nie będzie tak źle:) nakładzie się 1000 odzywek i jakoś to będzie:)
w ogóle polecam Wam bardzo fajnego bloga, laska bardzo fajnie pisze:)
http://mataja.pl/2015/02/czy-ruchy-plodu-moga-cos-powiedziec-o-charakterze-dziecka/Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dzieczyny,
Ja o wagę mojej Dziewuszki nawet nie pytam lekarki, nie znam też wymiarów kości udowej ani " wzrostu "Najważnuejsza dla mnie jest informacja, że Dziecko prawidłowo się rozwija
Dzisiejszy dzień zaczęłam pechowo, wpadłam w poślizg na zakręcie, auto trochę ucierpiało bo zatrzymałam się na ogrodzeniu. Jestem podłamana bo wydawało mi sie że jadę naprawdę ostrożnie i powoli, adekwatnie do warunków na drodze. Jak widać nie. Najgorsze jest to, że w Wigilię wjechałam gościowi w dupę na pomarańczowym świetle... Wczesniej mi się nie zdarzały takie rzeczy. Martwię się, że ta moja jazda stwarza zagrożenie dla Dziecka. Mała kopie i raczej ma się dobrze, nic mnie nie boli. Miałam adapter do pasów i puchową kurtkę wiec szarpnięcia podcza zderzenia z ogrodzeniem prawie nie poczułam. Nie wiem co o tym wszystkim sądzić, ale odechciewa mi się jeździć autem -
Josephinka84 co ma wypaść to i tak wypadnie jedyne co może pomoc do dobór odpowiedniej fryzury ,jeżeli ktoś ma faktycznie rzadkie te włosy, ok. 9-12msc po porodzie będzie widać już dużo nowych włosów będzie taka grzywa sterczala heheheehhe i się z czasem zagęszczą ważne aby po troszku podcinac i jakieś ampulki czy cośLivia
Nela
Marcel
-
Różyczka wrote:Cześć Dzieczyny,
Ja o wagę mojej Dziewuszki nawet nie pytam lekarki, nie znam też wymiarów kości udowej ani " wzrostu "Najważnuejsza dla mnie jest informacja, że Dziecko prawidłowo się rozwija
Dzisiejszy dzień zaczęłam pechowo, wpadłam w poślizg na zakręcie, auto trochę ucierpiało bo zatrzymałam się na ogrodzeniu. Jestem podłamana bo wydawało mi sie że jadę naprawdę ostrożnie i powoli, adekwatnie do warunków na drodze. Jak widać nie. Najgorsze jest to, że w Wigilię wjechałam gościowi w dupę na pomarańczowym świetle... Wczesniej mi się nie zdarzały takie rzeczy. Martwię się, że ta moja jazda stwarza zagrożenie dla Dziecka. Mała kopie i raczej ma się dobrze, nic mnie nie boli. Miałam adapter do pasów i puchową kurtkę wiec szarpnięcia podcza zderzenia z ogrodzeniem prawie nie poczułam. Nie wiem co o tym wszystkim sądzić, ale odechciewa mi się jeździć autem
pociesze Cię, że moja koncentracja za kółkiem tez zmalała i ostatnio przejechałam na czerwonym;/ może rzeczywiście póki co zrezygnować z kierowania? Ja póki co tak zrobiłam, tym bardziej, że dolega mi rwa kulszowa i cięzko mi operować sprzęgłem.
-
xpatiiix3 wrote:Justyś ja co parę dni pisze, żeby podawać mi tp i płeć ew. imię, wiec bez pretensji, ale nie napisałaś, dlatego nie ma a po drugie patrze ze dopiero 3 post Twoj, a ja na forum nie siedzę non stop mam już 2 dzieci i egzaminy na dniach plus ślub za 3 tygodnie nie jestem w stanie spamietać każdej mamy ,która raz czy 2 napisała[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1bded1c0bf3.jpg
Wpadłam w szał ciuszkowy ! Miałam zacząć od lutego ale tak mi się już zbierato są rzeczy zamówione z bbf, z lumpa,f&f i pepco. A jeszcze mam dostać wyprawke od siostry i szwagierki i 2 paczki z bazarku
Jak tak patrze na te rzeczy to się nie mogę doczekać naszego misiahttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/8156683559da.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:42
klaudia1534, josephinka84, Diabla85, helutka, Agnieszka0812, Carolq, Różyczka, bereda11, Iwa81, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny