X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Nie każdej włosy po porodzie wypadają z reguły jeżeli którejś mamie np wcale nie wypadały w ciąży to ok.3msc po porodzie wypadną te które powinny wypaść wcześniej stąd taki bum potem ze strasznie się włosy gubi a to wypadają te które powinny dawno wypasc potem odrosną takie śmieszne grzywki hahha i będą gęste nie martwcie się mi np ciągle się strasznie sypią :) mam już tak cienkie włosy ze szok :o jeszcze farba ich nie bierze która zawsze pięknie mi włosy farbowała :/ ciekawe czy wgl mi coś po porodzie zostanie może będę musiała ściąć na krótko..

A tam irokeza zrobisz :) teraz w modzie hahah jak by co razem zrobimy :P

xpatiiix3, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:38

katarzyna_d, Agnieszka0812, klaudia1534, bereda11, Iwa81, migussia lubią tę wiadomość

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po porodzie wlasnie z 2 czy 3 miesiace i zaczęło sie ... Zrobily mi sie zakola jak u myszki miki .... Dobrze ze mam znajoma fryzjerke i jakos grzywe mi zrobila id pol glowy by to ukryc . tak czy siak to od nas nie zalezy . dermatolog tez nic mi nie pomogla bo to po ciazy. U mnie widzę pogorszenie wzroku musze pojsc do okulisty.
    I jeszcze ten okropny ból głowy. Chyba od zatok jak dam glowe w dol to az igly czuje.
    Jeszcze trzeba gaszcz zgolic póki mały śpi.
    Przedtem wtargnal dziadkowi do lazienki jak ten sie kapal dzieki bogu wyszedl zaraz ja bym tam nie weszla oooo nie

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja 17 30

Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie straszcie z tym wypadaniem włosów !!! Będe łysa w takim razie bo mi cały czas wypadają, najbardziej widać przy myciu jak musze garści wyciągać z wanny.. O.o

Właśnie dostałam pierwszą pake ciuchów zamówiona z bazarku z bbf, słodkie ciuszki :) powoli krok po kroku kompletuje mi się cała wyprawka. Czekam jeszcze na 2 przesyłki, a potem będe zamawiać środki higieniczne i butelki itp w gemini :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 miesiące do daty porodu !!! Aaaaaaaaaa !!!!!

Agnieszka0812, xpatiiix3, josephinka84, Różyczka, helutka, Carolq, JusWik, migussia lubią tę wiadomość

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:20

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    4 miesiące do daty porodu !!! Aaaaaaaaaa !!!!!
    Bosssskooo!!!!!!!! <3 <3 <3

Cigaretta, katarzyna_d, Carolq, Iwa81 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Nie straszcie z tym wypadaniem włosów !!! Będe łysa w takim razie bo mi cały czas wypadają, najbardziej widać przy myciu jak musze garści wyciągać z wanny.. O.o

Właśnie dostałam pierwszą pake ciuchów zamówiona z bazarku z bbf, słodkie ciuszki :) powoli krok po kroku kompletuje mi się cała wyprawka. Czekam jeszcze na 2 przesyłki, a potem będe zamawiać środki higieniczne i butelki itp w gemini :)
    Mnie teraz też trochę wypadają i dlatego myślę, że po porodzie, aż tyle nie będzie wypadało ;) na lato najwyżej nie będzie nam gorąco :P

Cigaretta, katarzyna_d lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może z tymi włosami nie będzie tak źle:) nakładzie się 1000 odzywek i jakoś to będzie:)

w ogóle polecam Wam bardzo fajnego bloga, laska bardzo fajnie pisze:)

http://mataja.pl/2015/02/czy-ruchy-plodu-moga-cos-powiedziec-o-charakterze-dziecka/

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dzieczyny,
    Ja o wagę mojej Dziewuszki nawet nie pytam lekarki, nie znam też wymiarów kości udowej ani " wzrostu " :) Najważnuejsza dla mnie jest informacja, że Dziecko prawidłowo się rozwija :)
    Dzisiejszy dzień zaczęłam pechowo, wpadłam w poślizg na zakręcie, auto trochę ucierpiało bo zatrzymałam się na ogrodzeniu. Jestem podłamana bo wydawało mi sie że jadę naprawdę ostrożnie i powoli, adekwatnie do warunków na drodze. Jak widać nie. Najgorsze jest to, że w Wigilię wjechałam gościowi w dupę na pomarańczowym świetle... Wczesniej mi się nie zdarzały takie rzeczy. Martwię się, że ta moja jazda stwarza zagrożenie dla Dziecka. Mała kopie i raczej ma się dobrze, nic mnie nie boli. Miałam adapter do pasów i puchową kurtkę wiec szarpnięcia podcza zderzenia z ogrodzeniem prawie nie poczułam. Nie wiem co o tym wszystkim sądzić, ale odechciewa mi się jeździć autem :(

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Josephinka84 co ma wypaść to i tak wypadnie jedyne co może pomoc do dobór odpowiedniej fryzury ,jeżeli ktoś ma faktycznie rzadkie te włosy, ok. 9-12msc po porodzie będzie widać już dużo nowych włosów będzie taka grzywa sterczala heheheehhe i się z czasem zagęszczą ważne aby po troszku podcinac i jakieś ampulki czy coś ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka wrote:
    Cześć Dzieczyny,
    Ja o wagę mojej Dziewuszki nawet nie pytam lekarki, nie znam też wymiarów kości udowej ani " wzrostu " :) Najważnuejsza dla mnie jest informacja, że Dziecko prawidłowo się rozwija :)
    Dzisiejszy dzień zaczęłam pechowo, wpadłam w poślizg na zakręcie, auto trochę ucierpiało bo zatrzymałam się na ogrodzeniu. Jestem podłamana bo wydawało mi sie że jadę naprawdę ostrożnie i powoli, adekwatnie do warunków na drodze. Jak widać nie. Najgorsze jest to, że w Wigilię wjechałam gościowi w dupę na pomarańczowym świetle... Wczesniej mi się nie zdarzały takie rzeczy. Martwię się, że ta moja jazda stwarza zagrożenie dla Dziecka. Mała kopie i raczej ma się dobrze, nic mnie nie boli. Miałam adapter do pasów i puchową kurtkę wiec szarpnięcia podcza zderzenia z ogrodzeniem prawie nie poczułam. Nie wiem co o tym wszystkim sądzić, ale odechciewa mi się jeździć autem :(

pociesze Cię, że moja koncentracja za kółkiem tez zmalała i ostatnio przejechałam na czerwonym;/ może rzeczywiście póki co zrezygnować z kierowania? Ja póki co tak zrobiłam, tym bardziej, że dolega mi rwa kulszowa i cięzko mi operować sprzęgłem.

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Justyś ja co parę dni pisze, żeby podawać mi tp i płeć ew. imię, wiec bez pretensji, ale nie napisałaś, dlatego nie ma a po drugie patrze ze dopiero 3 post Twoj, a ja na forum nie siedzę non stop mam już 2 dzieci i egzaminy na dniach plus ślub za 3 tygodnie nie jestem w stanie spamietać każdej mamy ,która raz czy 2 napisała
    ☺Bez stresu ja po prostu się upomnialam☺Tak wiec poproszę o dodanie:termin porodu 11 maj dziewczynka

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1bded1c0bf3.jpg
    Wpadłam w szał ciuszkowy ! Miałam zacząć od lutego ale tak mi się już zbiera :P to są rzeczy zamówione z bbf, z lumpa,f&f i pepco. A jeszcze mam dostać wyprawke od siostry i szwagierki i 2 paczki z bazarku :O
    Jak tak patrze na te rzeczy to się nie mogę doczekać naszego misia :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8156683559da.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:42

klaudia1534, josephinka84, Diabla85, helutka, Agnieszka0812, Carolq, Różyczka, bereda11, Iwa81, migussia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:38

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta zaszalałaś :D Dla porównania moja dotychczasowa "wyprawka" :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/257be3fd270c.jpg

Cigaretta, Agnieszka0812, Carolq, bereda11, migussia lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malena91 wrote:
    Cigaretta wow ja mam na razie 3 body,czapeczke, dwa smoczki i butki
    Ja jeszcze pare dni temu nie miałam NIC ! :P a tu prosze, też Ci się nazbiera :)

Malena91, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia zawsze coś :) też mam takie body i niedrapki z pepco :) i aż 1 pieluche flanelową :P

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:21

Agnieszka0812, Carolq, Różyczka lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
‹‹ 1044 1045 1046 1047 1048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ