Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta wrote:mi też się podobają minky, ale mam już parę kocyków, więc chyba sobie daruję a zainwestuję w fajną pościel z ochraniaczem do łóżeczka
pewnie , jak już masz to po co inwestować w kolejne kocyki, ale z Minky też są fajne ochraniacze
-
moja miała 485g z groszami - 21t i 5 dni
do smarowania mam mustelleWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 22:47
josephinka84 lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Ja musze kupic ten balsam z Rossmana babydream .na prawdę fajnie nawilża ,jest tani i uzywalam go w 1ciazy gdzie skóra na brzuchu na prawdę sie rozciagnela..na zmianę z oliwka z.tej firmy..
W pierwszym trym draznil mnie ten pudrowy zapach ale pozniej juz bylo okAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
pasia ja od początku ciąży używam tego balsamu z babydream bo wiele dziewczyn co już urodziły mi go polecało. Rzeczywiście fajnie nawilża, szybko się wchłania, nie zostawia plam tak jak niektóre oliwki czasem i jak narazie zero jakichkolwiek rozstępów i mam nadzieję, że tak już zostanie
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszej ciąży się smarowalam i to regularnie 2 razy dziennie na tydzień przed porodem zrobił mi się tygrys na brzuchu. Teraz nie smaruje niczym nawet chyba brak miejsca na nowe rozstępy
ogólnie w cale mi teraz nie przeszkadzają. Po utracie 22kg skóra fajnie się wciągla a rozstępy są praktycznie białe. Jak na razie nowych brak
bereda11, Agnieszka0812, migussia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Jak zaczelyscie pisać o tych wagach to się przestraszylam, bo tydzień temu moja malutka ważyła 400g,czyli wg waszych dzieciatek malutko, ale lekarz mówił, że waga przyzwoita...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hej hej
My zaraz wyruszamy do przedszkola niuńkowi się spieszy do kolego
Aga jakie mało jak tydzień temu 400hehehe to patrz moja trochę mniejsza u mi mówil ze taka jej uroda ze będzie drobna
ale ja ważył 3200 a Kamil 2500 wiec ma po kim bo oboje donoszeni
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
patkaaxx90 wrote:Każde dziecko rozwija sie swoim tempem...jedno szybciej a drugie wolniej.Przynajmniej tak mi się wydaje.
No właśnie, każde w swoim, a ja głupi matka miałam chwilę zwątpienia, za to kończyny ponad tydzień do przodu wg wieku ciążydługie nogi będzie miała
katarzyna_d lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Czesc kochane. My sie dowiemy dzis jaka jest waga maluszka. Wzdęcia mnie męczą dziś od rana az brzuch boli. Kurcze ja sie smaruje takim balsamem na naturalnych skladnikach ale nie wiem czy w ciąży mozna go używać. Moze jednak kupie w rossmanie ten babydream.
Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość