Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny
kiedyś już się witałam ale od tego czasu nie odzywałam się a że rozpoczęłam zwolnienie to myślę, że będę mogła bardziej aktywnie dołączyć się do grupy Majóweczek
Widzę, że szalejecie z wyprawkami. Ja dopiero myślę o zrobieniu listy i mimo że nie wierze w żadne zabobony że za wcześnie to jakoś tak ciężko mi się zabrać za przygotowania i cały czas mam wrażenie, że jeszcze tyle czasu
Mam nadzieję, że będę mogła skorzystać z rad i sugestii bardziej doświadczonych mam bo patrząc na te wszystkie dzieciowe cudeńka można zawrotu głowy dostać a wiadomo każda z nas chciałabym kupić swojemu dziecku jak najlepsze rzeczy.katarzyna_d, xpatiiix3, Agnieszka0812, pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Sylika ja polecam komode z ikea, myśmy kupili w zeszłym miesiącu z 4 szufladami i jest naprawde pojemna i ładna. Ja znowu mam łóżeczko brązowe które mi kompletnie nie pasuje do reszty mebli, mąż będzie je malować na biało..
Tez mam biala komode z ikeabardzo pojemna
-
Wlasnie gdzie to pomiescic wszystko moze dlatego nie szukam jeszcze ciuszkow bo nie mam miejsca a szafa na cala sciane jest chyba ze mezulka do pokoiku wydeleguje. A i okazji nie mam zbytnio cos kupic .. Wies jak wies jeden spozywczak i to z 6km od domu. Ja autem po miescie sie nie poruszam za bardzo parkowanie u mnie szwankuje i jestem panikara. A maz ma tylko 1 zmiany tak ze nawet nie ma kiedy . nic moze znajdzie chwilke
-
"Dziewczyny dopadły mnie straszne wzdęcia!!! Największą zmorą mojej ciazy sa jelita ( zaparcia, biegunki i wzdęcia) nie miałam ani jednego dnia spokoju
Czy to w 2 trymestrze przejdzie?"
Mi akurat espumisan nie pomagał ale dostałam w aptece laximama w formie kisielu, łatwy do wypicia i pomaga w złagodzeniu tych objawów . I do tego jest dobry w smaku, a nie zawsze mi coś podpasuje a ten smak owoców granatu przypadł mi;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 14:21
katarzyna_d lubi tę wiadomość
bella -
nick nieaktualnybella6 wrote:"Dziewczyny dopadły mnie straszne wzdęcia!!! Największą zmorą mojej ciazy sa jelita ( zaparcia, biegunki i wzdęcia) nie miałam ani jednego dnia spokoju
Czy to w 2 trymestrze przejdzie?"
Mi akurat espumisan nie pomagał ale dostałam w aptece laximama w formie kisielu, łatwy do wypicia i pomaga w złagodzeniu tych objawów . I do tego jest dobry w smaku, a nie zawsze mi coś podpasuje a ten smak owoców granatu przypadł mi;)
Sorki pisze z Tel i niechcący polubiłam!! W końcówce 1 trym miałam takie wzdęciaa jak weszłam 2 trym przeszło
Który tc u Ciebie ? -
Do ikea mam za daleko chyba w warszawie najblizej u mnie biale sa w black red white tez 4 szuflady okolo 350zl duze bo oglądalam i fajne ale kompletnie mi nie pasuje do pokoju a ze lozeczka mam biale to moze inaczej to bedzie wyglądac niestety mam male mieszkanie bo tylko 2 pokoje i maluchy beda z nami a tu meble w kolorze olchy i kanapa kremowo brązowa z wstawką z drzewa w kolorze wenge mialam mebloscianke wywalic ale moj nie !!! Bo ona ładna a w dupie jaka ona ladna i nie wiem jak to urządzic....
A zakupów duzych raczej nie robie jedynie dla córki bo nic nie mam w rodzinie same chlopy prawie to dla malego mam i kilka nowych bodziakow malemu kupie tylko wyprawke do szpitala zeby mial cos swiezego , musze przegrzebać ubrania po synach i przebrać troche i zabrać do domu coś zaczą przygotowywać najgorszy wózek do kupienia bo uzywany drogo kupici jeszcze ten samochod rozwalony niewiadomo ile pochlonie az mnie zalamka bierze bo same wydatki nagle cos sie psuje a to komus sie pozyczy nadgorliwie i trzeba sie upominac:( wkurza mnie dzis wszystko
-
Guem wrote:Witajcie dziewczyny
kiedyś już się witałam ale od tego czasu nie odzywałam się a że rozpoczęłam zwolnienie to myślę, że będę mogła bardziej aktywnie dołączyć się do grupy Majóweczek
Widzę, że szalejecie z wyprawkami. Ja dopiero myślę o zrobieniu listy i mimo że nie wierze w żadne zabobony że za wcześnie to jakoś tak ciężko mi się zabrać za przygotowania i cały czas mam wrażenie, że jeszcze tyle czasu
Mam nadzieję, że będę mogła skorzystać z rad i sugestii bardziej doświadczonych mam bo patrząc na te wszystkie dzieciowe cudeńka można zawrotu głowy dostać a wiadomo każda z nas chciałabym kupić swojemu dziecku jak najlepsze rzeczy.
Jesteś dokładnie na tym samym etapie co ja -
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c194a6280b8c.jpg I ja pochwalę się brzusiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 15:47
katarzyna_d, Agnieszka0812, klaudia1534, pasia27, Sylika, josephinka84, Iwa81, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku nareszcie forum odżyło
my dzis z mężem załatwiamy od rana sprawy ;P czyli stanie e urzędach zapisywanie sie na wizyty itd. Od 15 lutego idziemy do szkoły rodzenia
wogole przyszedł Nam nasz ukochany wózek super wogole praktycznie nie ma śladów użytkowania mysle ze jak
Sie go jeszcze przeczyści to wogole bedzie nowoa sztuka nie śmigania
Co do wyprawki ja tylko juz kupują cos jak mi sie bardzo spodobabo mam full ale jak patrzę na Wasze to wcale nie jest tak ze mną złe
pozdrawiam z zaśnieżonej Wawkikatarzyna_d, Agnieszka0812, klaudia1534, Cigaretta, pasia27, helutka, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:Jejku nareszcie forum odżyło
my dzis z mężem załatwiamy od rana sprawy ;P czyli stanie e urzędach zapisywanie sie na wizyty itd. Od 15 lutego idziemy do szkoły rodzenia
wogole przyszedł Nam nasz ukochany wózek super wogole praktycznie nie ma śladów użytkowania mysle ze jak
Sie go jeszcze przeczyści to wogole bedzie nowoa sztuka nie śmigania
Co do wyprawki ja tylko juz kupują cos jak mi sie bardzo spodobabo mam full ale jak patrzę na Wasze to wcale nie jest tak ze mną złe
pozdrawiam z zaśnieżonej Wawki
Bo ja tu przyszłam do washahaha
Carolq lubi tę wiadomość
-
jestem dziewczyny, piszę dopiero teraz bo koleżanka była u mnie.
Z malutkim wszystko ok waży prawie 500g, szyjka długa a bóle od jelit najprawdopodobniej i mam takie śliczne zdjęcie buźki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:29
pasia27, Sylika, Diabla85, Cigaretta, klaudia1534, katarzyna_d, Dariaaa88, Malena91, josephinka84, patkaaxx90, Iwa81, bereda11, Agnieszka0812, xpatiiix3, Kłosia, Carolq, Negra, helutka, Różyczka, Alicce, migussia lubią tę wiadomość
-
Dzięki Cigaretta nie martwię się tym jaki kolor meble będą miały bo jak nie kupie to co innego wywale i zrobie miejsce w szafie gdzie wszyscy trzymamy swoje rzeczy albo coś przełożę w inne miejsce i dam rade
ale martwi mnie to ile ja teraz znów kasy potrzebuje utopiły nas teraz dwa zepsute samochody i nie wiem jak się odbić ... miałam listę zakupów na ten miesiąc i muszę zrezygnować bo się nie wyrobie a w następnych znów ubezpieczenia aut i luty i marzec
a lekarz mówi że pewnie w kwietniu pójdę rodzić .... wyjdzie na to że wszystko po urodzeniu kupie a tak fajnie się zapowiadało że się ze wszystkim wyrobimy do kwietnia