X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juswik superrrrr <3 ! Śliczna buźka :)

JusWik lubi tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juswik śliczne ujecie☺Ja miałam w planach do Tesco jechać-jakies ciuszki popatrzec dla malutkiej ale rodzice zaraz wpadną i podejrzewam że jak pojadą to mąż lenia dostanie.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już sama stresa dostalam,że nic nie mam,musze spisać wasze listy zakupów.Dobrze,że mam wybrane mebelki tylko zostalo je zamówić:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz po połowkowym. z dzidziusiem wszystko dobrze, ale zastanawia mnie waga 373g 21w2....lekarz mówi, że w normie...

josephinka84, bereda11, Agnieszka0812, Carolq, helutka, Różyczka, migussia lubią tę wiadomość

• domi05 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja byłam na USG 20w4d i Malutki ważył 360g, także na pewno wszystko dobrze, dzieci już teraz rosną w swoim tempie :)

Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Justyś ja co parę dni pisze, żeby podawać mi tp i płeć ew. imię, wiec bez pretensji, ale nie napisałaś, dlatego nie ma a po drugie patrze ze dopiero 3 post Twoj, a ja na forum nie siedzę non stop mam już 2 dzieci i egzaminy na dniach plus ślub za 3 tygodnie nie jestem w stanie spamietać każdej mamy ,która raz czy 2 napisała

Pati to Ty masz niezłe urwanie głowy ;) podziwiam!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    jestem dziewczyny, piszę dopiero teraz bo koleżanka była u mnie.
    Z malutkim wszystko ok waży prawie 500g, szyjka długa a bóle od jelit najprawdopodobniej i mam takie śliczne zdjęcie buźki

f97a47b775935f3cmed.jpg

Gratuluje <3 spory maluszek a jaki slodki ♡.♡

josephinka84, Agnieszka0812, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malena91 wrote:
    Hejka wam

Jae mam dzisiaj wizytację na 19.30 trzymajcie kciukasy! :)

trzymamy ;)

Malena91, Carolq lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    ja juz po połowkowym. z dzidziusiem wszystko dobrze, ale zastanawia mnie waga 373g 21w2....lekarz mówi, że w normie...

moja maluutka w tym samym tygodniu i dniu 384 g :)

tola2014 lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • tiffi Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Zwracam sie do Was z pytaniem, czy korzystacie z kas pierwszenstwa dla kobiet w ciazy?
    Czy czekacie w kolejce az ktos Was przepusci, czy idziecie na poczatek kolejki i dajecie znak kasjerce? Czy pytacie osoby w kolejce czy one sa uprzywilijowane? A jesli tak to w jaki sposob?
    Dzis spotkala mnie i meza nieprzyjemna sytuacja z osoba na poczatku kolejki ktora musiala nas przepuscic?

f2w3yx8dbb5gr2db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha a u mnie jeszcze wyszla jakas plamka na sercu, lekarz mowi, ze to nic groznego i , ze taki urok maluszka, ale jak sie urodzi i beda sprawdzac serducho to moze byc slychac delikatnie szmery i zeby sie tym nie przejmowac. spotkalyscie sie z takim czyms? od dzis mam odstawic duphaston calkiem i sie tym bardzo stresuje, ze mi sie szyjka skracac bedzie i dojdzie do przedwczesnego porodu. a i dzidzius ma polozenie podluzno glowkowe . lekarz mowi, ze na tym etapie dzidzius zmienia swoje polozenie no ale i tak siedzi mi to w glowie.

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    Pati to Ty masz niezłe urwanie głowy ;) podziwiam!

Mam mam i to jakie :o

Dziewczyny super wieści ;)

Bereda tola za Was trzymam mocno kciuki żeby to nic poważnego nie było :*

A u mnie sto razy dziennie zmienia położenie :P hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 18:24

JusWik lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tiffi wrote:
    Hej Dziewczyny! Zwracam sie do Was z pytaniem, czy korzystacie z kas pierwszenstwa dla kobiet w ciazy?
    Czy czekacie w kolejce az ktos Was przepusci, czy idziecie na poczatek kolejki i dajecie znak kasjerce? Czy pytacie osoby w kolejce czy one sa uprzywilijowane? A jesli tak to w jaki sposob?
    Dzis spotkala mnie i meza nieprzyjemna sytuacja z osoba na poczatku kolejki ktora musiala nas przepuscic?

Ja nie liczę na takie luksusy :-\ w kościele juz 2 razy mnie wypchali z ławki ze Malo nie wypadłam, a jak wróciłam od komuni i to juz mi miejsc nie zrobili :-( a siedziałam tam ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 18:24

• domi05 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tiffi wrote:

U nas w ogóle takich kas nie ma, a jak już są to nie ma przy nich kasjerki... a przy normalnej kasie to można pomarzyć żeby ktoś puścił, jak zemdlejesz to Cię wyniosą i tyle... Najgorzej jest w kolejce przy wędlinach/mięsie... tam to trwa 3xtyle co przy kasach, ale zapomnij że ktoś Cię przepuści... Jeden raz na szczęście byłam z mężem, bo po 10min stania zaczęło mi się robić słabo, bo w sklepie ciepło, młody jeszcze kopał i postawiłam go w kolejce, a sama poszłam po resztę zakupów, bo w tym tłumie już wystać nie mogłam...

tb732n0a0czusv9c.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tiffi wrote:

Nas wczoraj Pani kasjerka w marks&spencer sama poprosiła, a kolejka była ze 20 osób bo wyprzedaże:)

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    hejka ..wracamy wlasnie...wiec synek jest synkiem ...generalnie bez zmian ,nereczka dalej powiekszona ma jednak jakas blokade w nerce I moze miec problem z moczem jak sie urodzi ..beda kontrolowac nastepna wizyta za 2 tyg znowu w cardiff .doszlo jeszcze do tego jakas dziurka w serduszku ,zawolali kardiologa ale nie Kazali sie tym martwic ale NA wszelki wypadek bedzie scan kolejny tez w tym samym czasie ...jakos nie panikuje bo czuje ze jestem pod dobra opieka

i to jest najważniejsze, że jesteście w dobrych rękach!

bereda11 lubi tę wiadomość

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś dał mały brzdąc popalić, strachu się najadłam, bo się nie odzywał od rana do 17. Jestem oczywiście największą panikarą na świecie i już 1000 złych myśli, ale tatuś wrócił i mały się ożywił:) a jak mamusia głaskała, wołała to nic! ech, już czuje, jak to będzie:)

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój po wczorajszym zobaczeniu cipeczki zamiast siusiaka doszedł do sievie i teraz cos bąka i marudzi ze jemu zamiast Nelka bardziej Zoja sie podoba oO

a jak mial nadzieje na synka to imie dziewczece twierdzil ze kazde mu sie podoba...

pasia27, migussia lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny coś mnie strasznie swędzi tam na dole dziś? Mialyscie jakąś infekcję może? Czy coś bez recepty mogłabym sobie kupić? Wizytę u giną mam dopiero za 2 tygodnie :(

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A opowiadałam kiedyś jak babę w aptece zjechałam :P brzuch duży a ta krowa mnie obsłużyć nie chciała w kasie pierwszeństwa kazała w kilometrową kolejkę stanąć zrugałam i wyszła no myślałam że mnie będą zaraz od Niej odciagac ze ja pobije...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1047 1048 1049 1050 1051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ