Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Justyś ja co parę dni pisze, żeby podawać mi tp i płeć ew. imię, wiec bez pretensji, ale nie napisałaś, dlatego nie ma a po drugie patrze ze dopiero 3 post Twoj, a ja na forum nie siedzę non stop mam już 2 dzieci i egzaminy na dniach plus ślub za 3 tygodnie nie jestem w stanie spamietać każdej mamy ,która raz czy 2 napisała
Pati to Ty masz niezłe urwanie głowypodziwiam!
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusWik wrote:
Gratulujespory maluszek a jaki slodki ♡.♡
josephinka84, Agnieszka0812, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! Zwracam sie do Was z pytaniem, czy korzystacie z kas pierwszenstwa dla kobiet w ciazy?
Czy czekacie w kolejce az ktos Was przepusci, czy idziecie na poczatek kolejki i dajecie znak kasjerce? Czy pytacie osoby w kolejce czy one sa uprzywilijowane? A jesli tak to w jaki sposob?
Dzis spotkala mnie i meza nieprzyjemna sytuacja z osoba na poczatku kolejki ktora musiala nas przepuscic? -
nick nieaktualnyacha a u mnie jeszcze wyszla jakas plamka na sercu, lekarz mowi, ze to nic groznego i , ze taki urok maluszka, ale jak sie urodzi i beda sprawdzac serducho to moze byc slychac delikatnie szmery i zeby sie tym nie przejmowac. spotkalyscie sie z takim czyms? od dzis mam odstawic duphaston calkiem i sie tym bardzo stresuje, ze mi sie szyjka skracac bedzie i dojdzie do przedwczesnego porodu. a i dzidzius ma polozenie podluzno glowkowe . lekarz mowi, ze na tym etapie dzidzius zmienia swoje polozenie no ale i tak siedzi mi to w glowie.
-
Iwa81 wrote:Pati to Ty masz niezłe urwanie głowy
podziwiam!
Mam mam i to jakie :o
Dziewczyny super wieści
Bereda tola za Was trzymam mocno kciuki żeby to nic poważnego nie było :*
A u mnie sto razy dziennie zmienia położeniehehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 18:24
JusWik lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnytiffi wrote:Hej Dziewczyny! Zwracam sie do Was z pytaniem, czy korzystacie z kas pierwszenstwa dla kobiet w ciazy?
Czy czekacie w kolejce az ktos Was przepusci, czy idziecie na poczatek kolejki i dajecie znak kasjerce? Czy pytacie osoby w kolejce czy one sa uprzywilijowane? A jesli tak to w jaki sposob?
Dzis spotkala mnie i meza nieprzyjemna sytuacja z osoba na poczatku kolejki ktora musiala nas przepuscic?
Ja nie liczę na takie luksusyw kościele juz 2 razy mnie wypchali z ławki ze Malo nie wypadłam, a jak wróciłam od komuni i to juz mi miejsc nie zrobili
a siedziałam tam ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 18:24
-
tiffi wrote:Hej Dziewczyny! Zwracam sie do Was z pytaniem, czy korzystacie z kas pierwszenstwa dla kobiet w ciazy?
Dzis spotkala mnie i meza nieprzyjemna sytuacja z osoba na poczatku kolejki ktora musiala nas przepuscic?
U nas w ogóle takich kas nie ma, a jak już są to nie ma przy nich kasjerki... a przy normalnej kasie to można pomarzyć żeby ktoś puścił, jak zemdlejesz to Cię wyniosą i tyle... Najgorzej jest w kolejce przy wędlinach/mięsie... tam to trwa 3xtyle co przy kasach, ale zapomnij że ktoś Cię przepuści... Jeden raz na szczęście byłam z mężem, bo po 10min stania zaczęło mi się robić słabo, bo w sklepie ciepło, młody jeszcze kopał i postawiłam go w kolejce, a sama poszłam po resztę zakupów, bo w tym tłumie już wystać nie mogłam... -
tiffi wrote:Hej Dziewczyny! Zwracam sie do Was z pytaniem, czy korzystacie z kas pierwszenstwa dla kobiet w ciazy?
Nas wczoraj Pani kasjerka w marks&spencer sama poprosiła, a kolejka była ze 20 osób bo wyprzedaże:)
-
bereda11 wrote:hejka ..wracamy wlasnie...wiec synek jest synkiem ...generalnie bez zmian ,nereczka dalej powiekszona ma jednak jakas blokade w nerce I moze miec problem z moczem jak sie urodzi ..beda kontrolowac nastepna wizyta za 2 tyg znowu w cardiff .doszlo jeszcze do tego jakas dziurka w serduszku ,zawolali kardiologa ale nie Kazali sie tym martwic ale NA wszelki wypadek bedzie scan kolejny tez w tym samym czasie ...jakos nie panikuje bo czuje ze jestem pod dobra opieka
i to jest najważniejsze, że jesteście w dobrych rękach!bereda11 lubi tę wiadomość
-
Mi dziś dał mały brzdąc popalić, strachu się najadłam, bo się nie odzywał od rana do 17. Jestem oczywiście największą panikarą na świecie i już 1000 złych myśli, ale tatuś wrócił i mały się ożywił
a jak mamusia głaskała, wołała to nic! ech, już czuje, jak to będzie:)
-
Mój po wczorajszym zobaczeniu cipeczki zamiast siusiaka doszedł do sievie i teraz cos bąka i marudzi ze jemu zamiast Nelka bardziej Zoja sie podoba oO
a jak mial nadzieje na synka to imie dziewczece twierdzil ze kazde mu sie podoba...pasia27, migussia lubią tę wiadomość
-
A opowiadałam kiedyś jak babę w aptece zjechałam
brzuch duży a ta krowa mnie obsłużyć nie chciała w kasie pierwszeństwa kazała w kilometrową kolejkę stanąć zrugałam i wyszła no myślałam że mnie będą zaraz od Niej odciagac ze ja pobije...
Livia
Nela
Marcel