X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juswik superrrrr <3 ! Śliczna buźka :)

JusWik lubi tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juswik śliczne ujecie☺Ja miałam w planach do Tesco jechać-jakies ciuszki popatrzec dla malutkiej ale rodzice zaraz wpadną i podejrzewam że jak pojadą to mąż lenia dostanie.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już sama stresa dostalam,że nic nie mam,musze spisać wasze listy zakupów.Dobrze,że mam wybrane mebelki tylko zostalo je zamówić:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz po połowkowym. z dzidziusiem wszystko dobrze, ale zastanawia mnie waga 373g 21w2....lekarz mówi, że w normie...

josephinka84, bereda11, Agnieszka0812, Carolq, helutka, Różyczka, migussia lubią tę wiadomość

• domi05 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja byłam na USG 20w4d i Malutki ważył 360g, także na pewno wszystko dobrze, dzieci już teraz rosną w swoim tempie :)

Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Justyś ja co parę dni pisze, żeby podawać mi tp i płeć ew. imię, wiec bez pretensji, ale nie napisałaś, dlatego nie ma a po drugie patrze ze dopiero 3 post Twoj, a ja na forum nie siedzę non stop mam już 2 dzieci i egzaminy na dniach plus ślub za 3 tygodnie nie jestem w stanie spamietać każdej mamy ,która raz czy 2 napisała

Pati to Ty masz niezłe urwanie głowy ;) podziwiam!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    jestem dziewczyny, piszę dopiero teraz bo koleżanka była u mnie.
    Z malutkim wszystko ok waży prawie 500g, szyjka długa a bóle od jelit najprawdopodobniej i mam takie śliczne zdjęcie buźki

f97a47b775935f3cmed.jpg

Gratuluje <3 spory maluszek a jaki slodki ♡.♡

josephinka84, Agnieszka0812, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malena91 wrote:
    Hejka wam

Jae mam dzisiaj wizytację na 19.30 trzymajcie kciukasy! :)

trzymamy ;)

Malena91, Carolq lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    ja juz po połowkowym. z dzidziusiem wszystko dobrze, ale zastanawia mnie waga 373g 21w2....lekarz mówi, że w normie...

moja maluutka w tym samym tygodniu i dniu 384 g :)

tola2014 lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • tiffi Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Zwracam sie do Was z pytaniem, czy korzystacie z kas pierwszenstwa dla kobiet w ciazy?
    Czy czekacie w kolejce az ktos Was przepusci, czy idziecie na poczatek kolejki i dajecie znak kasjerce? Czy pytacie osoby w kolejce czy one sa uprzywilijowane? A jesli tak to w jaki sposob?
    Dzis spotkala mnie i meza nieprzyjemna sytuacja z osoba na poczatku kolejki ktora musiala nas przepuscic?

f2w3yx8dbb5gr2db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha a u mnie jeszcze wyszla jakas plamka na sercu, lekarz mowi, ze to nic groznego i , ze taki urok maluszka, ale jak sie urodzi i beda sprawdzac serducho to moze byc slychac delikatnie szmery i zeby sie tym nie przejmowac. spotkalyscie sie z takim czyms? od dzis mam odstawic duphaston calkiem i sie tym bardzo stresuje, ze mi sie szyjka skracac bedzie i dojdzie do przedwczesnego porodu. a i dzidzius ma polozenie podluzno glowkowe . lekarz mowi, ze na tym etapie dzidzius zmienia swoje polozenie no ale i tak siedzi mi to w glowie.

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    Pati to Ty masz niezłe urwanie głowy ;) podziwiam!

Mam mam i to jakie :o

Dziewczyny super wieści ;)

Bereda tola za Was trzymam mocno kciuki żeby to nic poważnego nie było :*

A u mnie sto razy dziennie zmienia położenie :P hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 18:24

JusWik lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tiffi wrote:
    Hej Dziewczyny! Zwracam sie do Was z pytaniem, czy korzystacie z kas pierwszenstwa dla kobiet w ciazy?
    Czy czekacie w kolejce az ktos Was przepusci, czy idziecie na poczatek kolejki i dajecie znak kasjerce? Czy pytacie osoby w kolejce czy one sa uprzywilijowane? A jesli tak to w jaki sposob?
    Dzis spotkala mnie i meza nieprzyjemna sytuacja z osoba na poczatku kolejki ktora musiala nas przepuscic?

Ja nie liczę na takie luksusy :-\ w kościele juz 2 razy mnie wypchali z ławki ze Malo nie wypadłam, a jak wróciłam od komuni i to juz mi miejsc nie zrobili :-( a siedziałam tam ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 18:24

• domi05 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tiffi wrote:

U nas w ogóle takich kas nie ma, a jak już są to nie ma przy nich kasjerki... a przy normalnej kasie to można pomarzyć żeby ktoś puścił, jak zemdlejesz to Cię wyniosą i tyle... Najgorzej jest w kolejce przy wędlinach/mięsie... tam to trwa 3xtyle co przy kasach, ale zapomnij że ktoś Cię przepuści... Jeden raz na szczęście byłam z mężem, bo po 10min stania zaczęło mi się robić słabo, bo w sklepie ciepło, młody jeszcze kopał i postawiłam go w kolejce, a sama poszłam po resztę zakupów, bo w tym tłumie już wystać nie mogłam...

tb732n0a0czusv9c.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tiffi wrote:

Nas wczoraj Pani kasjerka w marks&spencer sama poprosiła, a kolejka była ze 20 osób bo wyprzedaże:)

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    hejka ..wracamy wlasnie...wiec synek jest synkiem ...generalnie bez zmian ,nereczka dalej powiekszona ma jednak jakas blokade w nerce I moze miec problem z moczem jak sie urodzi ..beda kontrolowac nastepna wizyta za 2 tyg znowu w cardiff .doszlo jeszcze do tego jakas dziurka w serduszku ,zawolali kardiologa ale nie Kazali sie tym martwic ale NA wszelki wypadek bedzie scan kolejny tez w tym samym czasie ...jakos nie panikuje bo czuje ze jestem pod dobra opieka

i to jest najważniejsze, że jesteście w dobrych rękach!

bereda11 lubi tę wiadomość

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś dał mały brzdąc popalić, strachu się najadłam, bo się nie odzywał od rana do 17. Jestem oczywiście największą panikarą na świecie i już 1000 złych myśli, ale tatuś wrócił i mały się ożywił:) a jak mamusia głaskała, wołała to nic! ech, już czuje, jak to będzie:)

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój po wczorajszym zobaczeniu cipeczki zamiast siusiaka doszedł do sievie i teraz cos bąka i marudzi ze jemu zamiast Nelka bardziej Zoja sie podoba oO

a jak mial nadzieje na synka to imie dziewczece twierdzil ze kazde mu sie podoba...

pasia27, migussia lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny coś mnie strasznie swędzi tam na dole dziś? Mialyscie jakąś infekcję może? Czy coś bez recepty mogłabym sobie kupić? Wizytę u giną mam dopiero za 2 tygodnie :(

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A opowiadałam kiedyś jak babę w aptece zjechałam :P brzuch duży a ta krowa mnie obsłużyć nie chciała w kasie pierwszeństwa kazała w kilometrową kolejkę stanąć zrugałam i wyszła no myślałam że mnie będą zaraz od Niej odciagac ze ja pobije...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1047 1048 1049 1050 1051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ