Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak na dzień dzisiejszy wygląda garderoba Naszego Dominika:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dd5b3573069.jpg
Na dolnej półce roz. 56 i 62, a na górnej 68 i kilka 74
I jedno z naszych ulubionych:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/80df36aaf450.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:42
Cigaretta, xpatiiix3, klaudia1534, Agnieszka0812, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja musze najpierw kupić komodę ale najlepsze w tym to że mam meblościankę w kolorze olchy miodowej a komody w tym kolorze nie mogę dostać a inny kolor jak kupie to za dużo nasrane będzie w pokoju bo maluchy będą razem z nami ale .... mam białe łóżeczka ...i tak nad białą się zastanawiam ale czy to dobry pomysł ?? i jak ją kupie to dopiero zacznę poważne zakupy dla maluchów
zazdroszczę wam
katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Dopisałam; )
A teraz niestety stresu nie da się ominąć, a na pewno nie do końca stycznia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 13:03
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnySylika ja polecam komode z ikea, myśmy kupili w zeszłym miesiącu z 4 szufladami i jest naprawde pojemna i ładna. Ja znowu mam łóżeczko brązowe które mi kompletnie nie pasuje do reszty mebli, mąż będzie je malować na biało..
Sylika, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Siema, ja dziś zaniosłam mojej gin listę z mierzenia cisnienia z całego tygodnia i okazało się, że nie jest kolorowo bo jest o wiele za wysokie zazwyczaj przekracza 150\90 i muszę 3 razy dziennie brać leki na nadciśnienie. Jakoś dam radę, tym bardziej, że czuje sie ok. Zamówiłam na pocieszenie pieluchy tetrowe, flanelowe i muślinowe, no i galoty bezuciskowe:P miłego dnia
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kazik :* -
Co do ciuszków to ja dla Marianki mam już 2 kartony (część po synku unisexów a resztę kupiłam na wyprzedażach) a jeszcze jeden karton został u rodziców. Jeszcze mam dostać jakieś ciuszki od kuzynki męża. Nie wiem gdzie ja to pomieszczę. Na razie w każdym pomieszczeniu w domu stoi jakiś karton z ciuchami bo już w szafach nie ma miejsca
-
kamisia88 wrote:Siema, ja dziś zaniosłam mojej gin listę z mierzenia cisnienia z całego tygodnia i okazało się, że nie jest kolorowo bo jest o wiele za wysokie zazwyczaj przekracza 150\90 i muszę 3 razy dziennie brać leki na nadciśnienie. Jakoś dam radę, tym bardziej, że czuje sie ok. Zamówiłam na pocieszenie pieluchy tetrowe, flanelowe i muślinowe, no i galoty bezuciskowe:P miłego dnia
Bo niby lepiej mieć za niskie jak walczyć z podwyższonym... Poza dupiatym samopoczuciem matki, w sumie ok...
Masz jakieś ciekawe linki, gdzie można nabyć pieluchy? -
helutka wrote:Czyli z moim ciśnieniem 100/60 powinnam się cieszyć....
Bo niby lepiej mieć za niskie jak walczyć z podwyższonym... Poza dupiatym samopoczuciem matki, w sumie ok...
Masz jakieś ciekawe linki, gdzie można nabyć pieluchy?
Kazik :* -
Cigaretta wrote:Sylika ja polecam komode z ikea, myśmy kupili w zeszłym miesiącu z 4 szufladami i jest naprawde pojemna i ładna. Ja znowu mam łóżeczko brązowe które mi kompletnie nie pasuje do reszty mebli, mąż będzie je malować na biało..
A z wyprawki procz kilku kosmetycznych probek i jednego ubranka i koca nie mam nic ;(
myszka2070