Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
myszka2070 wrote:kochana no ja juz 4dzien mam tez problem z tym biodrem-wczoraj az sie do domu zwolniam.. ale to tez przez klucie jajnikow-nie wiem cczy to ze soba laczyc.. i ten bol w biodrze sie mi rozchodzi w strone kolana i w strone plecow..coz dzis wizyta to zapytam....
myszka2070 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monik wrote:Hej dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i czekam na relecje
Ja za wizyte płaciłam 250zł ale teraz pójdę do innego za 150zł jest nowy u mnie w mieście więc zobaczymy co to za gin
Wczoraj byłam u internisty aby dał mi recepty na refundowaną luteine to wieśniak mi nie dał i kazał iść do ginekologa ,w ogóle nie było z nim rozmowy. A jak zapytałam się o lek na zapalenie(tam na dole ) to powiedział że najpierw musze badania zrobić a potem przyjść z wynikami i dopiero moze wtedy coś wypisac. Ale byłam zła. \
A wy możecie coś polecić na zapalenie ,,tych dolnych części ciała''??
Ja na infekcję dostałam antybiotyk w globułkach Pimafucin, ale biorę doustnie provag i stosuję żel provagFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:To Ci się trafił lekarz tfu tfu! No żeby lutki nie przepisać, chyba bym zażądała! Ja pierdzielę!
Ja na infekcję dostałam antybiotyk w globułkach Pimafucin, ale biorę doustnie provag i stosuję żel provag
Ale czy ja go kupię bez recepty??? wizytę dopiero mam 24.09 i boję sie że do tej pory infekcja może się już na dobre rozwinąć
Smerfetka trzymam kciuki i się nie stresuj
A mam takie pytanie bo mieszkam na mazurach i uwielbiam chodzić na grzyby i się zastanawiam czy to w ciązy to dobry pomysł?? Najbardziej obawiam się kleszczy. Zazwyczaj tak się ubierałam i pryskałam środkami przeciw kleszczom ale teraz mam strach.
-
nick nieaktualny
-
monik wrote:Ale czy ja go kupię bez recepty??? wizytę dopiero mam 24.09 i boję sie że do tej pory infekcja może się już na dobre rozwinąć
Smerfetka trzymam kciuki i się nie stresuj
A mam takie pytanie bo mieszkam na mazurach i uwielbiam chodzić na grzyby i się zastanawiam czy to w ciązy to dobry pomysł?? Najbardziej obawiam się kleszczy. Zazwyczaj tak się ubierałam i pryskałam środkami przeciw kleszczom ale teraz mam strach.ja też mam wizytę 24
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Kurczę dokładnie mam tak samo! Promieniuje do kolana, zapytaj i daj znać! Straszny ten ból, ja wczoraj nasmarowałam wódką, potem termofor i nie najgorzej było, ale od 4 rano znów to samomyszka2070
-
myszka2070 wrote:Aga anie wydaje ci sie ze biodra ci poszly na boki??? Ja wiem mam wzdecia i to slabiej widac ale wczesniej wydawalo mi sie ze mam bardzo waskie te biodra a teraz sa jakby mniej wystajace i jakby troche sie na boki rozeszly... A U ciebie jak????
ale może faktycznie miednica pracuje, ból promieniuje, a ja dokładnie nie mogę tego miejsca określić
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Eh to ja za każdym razem płacę 180zl za wizytę z usg. Ale cała reszta badań prywatnie w labo. Niby mam 5% rabatu ale to wcale nie dużo. A z lekami jest różnie, czasem mi da taka receptę ze mam taniej a czasem 100%.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualnyAlicce wrote:Witajcie
Ja juz po pracy ///
kurcze mam problem ...
wiem wiem co pomyślicie
zapomniałam o kwasie foliowym
nie brałam wogle
mam nadzieje ze dziecku nic sie nie stanie
musze jutro koniecznie kupic
odebrałam wynik tsh
kurcze 3,90
za duzo prawda??
Spokojnie ja z młodym zaczelam brabc 9 tyg bo się dowiedziałam wtedy o ciazy:P synek zdrowy ma 6,5 roku
echhAgnieszka0812, Alicce lubią tę wiadomość