Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A tu studniówkowy apartamencik Livki w 25t5d
Jeszcze tylko 100 dni do terminu
migussia, Kłosia, bereda11, Carolq, paris, malvva, maimama, Dariaaa88, Malena91, pasia27, klaudia1534, helutka, tola2014, Różyczka, TakaMama, josephinka84, Agnieszka0812, Aniu_leczka, Negra, katarzyna_d, zabuszka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
ja też wrociłam z wizyty, ale dalje jestem taka głupia, jak byłam. Gin robił tylko pomiary kości udowej, kręgosłupa, głowy, wszystko w porządku, ale do ręki nie dostałam nic, dziecię było tak obrócone że nie dało rady (ponoć) podejrzeć płci, nie zapytał nawet jak się czuję, .. rejestruję się prywatnie, bo widzę że za wiele się chyba nie dowiem. Ogólnie cieszę się że jest ok, ale poza tym zawiedziona jestem. CO do badań serca, nerek... nie zauwazyłam żeby zwracał uwagę jakoś szczególnie, ale kurczę małomówny jest, mało wylewny i oprócz tego że wszystko w porządku i widzimy się za m-c to nie wiem nic. Ech...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 17:06
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
migussia ciesze sie bardzo ze wszystko w porzadku , ale wkurzyl mnie twoj lekarz co za BUC ...gratuluje synka ..
my niby tez imie mielismy wybrane , ale narazie na 100 % nie jestesmy pewni ..
wiecie martwie sie tym wszystkim ale synek dokazuje bardzo wiec dzieki temu jestem spokojniejsza i uwielbiam jak tam szaleje i boksuje moj brzuch
pati piekny apartamentxpatiiix3, migussia lubią tę wiadomość
-
Dobra z okazji tego że będę zaraz wyrzucać tu miggusia płeć kto chce dołączyć na pierwszą stronę.? Widziałam że że 3 czy 4 mamy się odezwały których nie ma na liście wiec termin płeć imię oczywiście jeśli wiadomo
Buziole w bebzunkiCarolq, migussia lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnybrak słów ;/ no ale ważne ze Ty zobaczyłaś i ze wsyztsko w porządku. A to Ty chodzisz na NFZ? czy co ? jejku dla mnie to jest taki stres że nie wytrzymałabym chyba jakby męża przy mnie nie było.
jeszcze mój doktor zawsze mówi do męża
niech Pan usiądzie bliżej żony i potrzyma ją za rękę
bo jak Mama szczęśliwsza to dzidziuś szczęśliwszy i się ładniej Nam pokarze
migussia lubi tę wiadomość
-
KokoszaNell wrote:Ja nadal nie wiem. Trochę mi smutno z tego powodu, ale nie będę się dołować tylko umawiam wizytę
Może na następnej wizycie się dowiesz mi synek w 34 tygodniu dopiero siusiaka pokazałCarolq, KokoszaNell lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poproszę o dopisanie mnie do lisy, tp 23.05 i dziewczynka
Dziewczyny wierzę że z waszymi dzieciaczkami będzie wszystko dobrze. Lepiej żeby lekarze sprawdzali więcej, dłużej i niczego nie przegapili i w porę pomogli maleństwu.
Jeśli chodzi o lekarza który wyprasza męża z gabinetu to nie tylko buc ale łamie prawa pacjenta. Może jest świetnym specjalistą i dlatego sobie na to pozwala ale ja bym nie zniosła takiego traktowania, nawet czytając o tym ciśnienie mi się podnosi.
Ach zapomniałabym napisać, jakie wy macie piękne brzuszkibereda11, xpatiiix3, pasia27, Negra lubią tę wiadomość