Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też już po wizycie i wszystko z maluszkiem w porządku. Pani doktor posprawdzała jeszcze raz wszystkie narządy dokładnie i wszystko super. Mały jest ze wszystkimi wymiarami do przodu 2 tygodnie, przeważnie na 26t 4d, waży 792 g więc już kawał chłopa z niego
Moja waga też w porządku, mam za tydzień zrobić bakteriologiczny posiew moczu bo znów mi bardzo liczne bakterie wyszły. A na następną wizytę morfologia, mocz i nieszczęsne obciążenie glukozą..
helutka, katarzyna_d, Carolq, migussia, xpatiiix3, Dariaaa88, pasia27, JusWik, bereda11, maimama, mamamiśka, patkaaxx90, josephinka84, Agusia ;), Różyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poli9106 wrote:Co ile macie wizyty u swoich ginekologow?
Ja mam wizyty co 4 tygodnie, teraz następna 15 lutego
Carolqa waga pewnie większą bo jak malec 2 tygodnie do przodu wypruł to się nie ma czemu dziwićCarolq lubi tę wiadomość
-
Cześć ja nie mam zadnych dolegliwosci oprocz wiecznego plakania i nerwow na wszystko. Ale same powiedzcie jestem sama z malym czy ze slawkiem i z nim i dziecko samo sie zabawi i spokojne w miare i zjesc zje bez zlosci . wystarczy tylko tesciowa wyczaji to diabel wcielony krzyki darcia mnie ma w d .. Jesc nic nie wezmie tylko oczywiscie slodkie...ehhh ta wychodzi na podworko i dziecko od razu inne... Mam szczerze dosc wieczne klotnie i wogole ja rozumiem slawka bo to jego mam niech sobie zyje i 150 lat ale kurde oddzielnie.
Ja mam polowkowe w piatek jeeee.
Co do wyprawki nie szaleje bo tam po synku prawie wszyatko jest tylko kosmetyki i jakies drobiazgi.
A o przytulanie jesli chodzi to u mnie checi ni nico.... W niedziele rankiem cos mnie naszlo po snie jakim ero ale ledwo sie zaczelo i tup tup Alek u nas na lozku... Cieszcie sie ze jeszcze macie tego problemu.
Ooo nie jest u mnie jedna dolegliwosc lapia mnie dusznosci i slabosci w sklepach wczoraj w kosciele wyatalam cale 10 minut i musialam wyjsc bo bym fikla.dusznosc ciezie oddychanie i sama nie wiem co mi wtedy sie dzieje.
Rozebrałam choinke i chwila spokoju bo babcia wyszla z domu. Ehhh moze i tesciowe nie sa zle ale tylko na odleglosc i na chwile -
katarzyna_d wrote:Poli
Może przelecz swojego Męża!! Ja stale łapałam infekcje !! Od kiedy męża przeleczylam w raz ze sobą jest spokój !! Jak nigdy cisza
Ja znowu mam bóle jelitowehorror ..... Leze i umieram z bólu
katarzyna_d jak te bóle jelitowe się u Ciebie objawiają i czy masz jakiś sposób na to?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyKlaudia już duży chłopak
ja mam jutro wizyte i też już się nie moge doczekać.
Ja wizytuje co 4 tyg.
Byliśmy właśnie w hurtowni dziecięcej, nakupiliśmy rzeczy dla młodego więc jestem zadowolona - mamy łóżeczko, wanne i wkład, przewijak, becik i 2 ręczniki. Zostało tylko zamówić pościel i zrobić zakupy w gemini.klaudia1534, pasia27, migussia, katarzyna_d, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyśM wrote:katarzyna_d jak te bóle jelitowe się u Ciebie objawiają i czy masz jakiś sposób na to?
Lekarka kazala mi diete zastosowac lekkostrawna, i lactuloze pic, ale nie kupiłam bo myslalam ze juz to cholerstwo nie wróci.
Zaparzylam suszone sliwki i ranno na czczo wypije i zjem sliwki, podobno ta kkuracja pomaga i jeszcze tarte jabłka tez sa dobre, tylko ze mi sie ostatnio nje chcialo trzec, a bardziej chciało mi sie jesc słodkości