Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolq ją dostalam opierdol ze zwlekałam byłam dopiero na drugi dzień i też na tyłek upadłam i gin kazał jechać od razu na IP przy następnym razie mówił że robią ktg i USG i badają ew. 2-3 dni obserwacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 10:13
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
klaudia1534 wrote:Hej
Widzę, że nie tylko ja ciepię na bezsenność ;/ Ale podobno takie uroki ciąży
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
oj mnie tez biodra bolą od spania na lewym boku i plecyale ból szybko mija...spać mi się chce dalej ale ogarniam chatę dzisiaj mamy kolędę, kurczę jestem wierząca ale przyjmuję dziś kolędę sama bez męża bo nie zdąży dojechać a można powiedzieć ,że jestem nową parafianką i nie mam pojęcia czego się spodziewać..takie sytuacje są dla mnie stresujące
muszę się ogarnąć...i jeszcze dziś zacząć haftowanie metryczki kurczę jakoś weny mi brak to chyba przez tą zimę
-
migussia wrote:Witajcie z rana Mamuśki.
Pati marsz do lekarza, jakoś musisz się wyleczyć bo za 10 dni taki dzień, szkoda żeby głupie przeziębienie przeszkadzałoBrzuszek super i duuzy
U mnie maluch tez ostatnio coś szaleje w nocy, czy to znaczy że po urodzeniu nie będzie mu w głowie spanie?
Od dziś wracam do zdrowego odżywianiaPrzez ostatni miesiąc troszkę zapomniałam o tym, więcej słodkiego, tłustego no i może to jest przyczyna mojego ciągłego zmęczenia..
Zapisałam się na jutroAAA co do aktywności maluszek głównie się rusza najwięcej kiedy jesteśmy same w spoczynku
Carolq wrote:Pati no nie wiem glebnełam na sam tyłek praktycznie na klatce na płytkach. Mała zaczęła się odzywać , detektorem sprawdzałam i tętno w normie 144 jak zawsze ma. Myślałam że na taką pierdołkę nie ma sensu jechać... teraz już sama nie wiem .
Kochana ale czasem na pierwszy rzut oka nie widać czy łożysko się nie zaczyna odklejac dlatego warto sprawdzić po prostu przestrzegam po tym jak ją sama glebłamobserwuje się i zastanow koniecznie ,bo warto niech zerkna te łożysko
josephinka84 wrote:Cześć dziewczyny,
też wczoraj o mało nie wylądowałam na pupie, tak ślisko. Mam pytanie, czy to normalne, że ja czuje kopniaczki tuż nad spojeniem łonowym? Nie za nisko? My dziś wkroczyliśmy w 25 tydzień
Miłego dnia:)
Na pewno niunia ułożona miednicowoNie martw się
Teraz maja jeszcze dużo miejsca i będą robić sto razy dziennie fikołki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 10:41
migussia, josephinka84 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczyny, ja też czuję ruchy bardzo nisko,bardzo delikatne, a mocniejsze powyżej pępka, wiec wnioskuję, że mała ułożona wzdłuż mojego ciała. Poza tym czuję, że mam wyżej przesunięty żołądek. Jak piszecie o tych wyprawkach, ehh,ja jeszcze nic kompletnie nie kupiłam. Muszę się jakoś w lutym za to wziąść, bo czas leci. Niedawno pisalysmy o pierwszych objawach,a niedługo wkroczymy w 3 trymestr,ale to szybko leci.
Śpię ostatnio jako tako,ale to tylko dlatego,ze musze wstawać o 6,córka ma na 7.30 do szkoły i muszę ją dowozic.
Pati Ty się kuruj,żeby z nocy poślubnej coś bylo☺
Miłego dnia dziewczyny. P.S. Czy też już chodzicie jak pingwiny? Ja jak chodzę to tak się czuję, oczywiście jak bardzo powolny pingwin,bo ślisko jak cholera.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
maimama wrote:Hej dziewczyny, ja też czuję ruchy bardzo nisko,bardzo delikatne, a mocniejsze powyżej pępka, wiec wnioskuję, że mała ułożona wzdłuż mojego ciała. Poza tym czuję, że mam wyżej przesunięty żołądek. Jak piszecie o tych wyprawkach, ehh,ja jeszcze nic kompletnie nie kupiłam. Muszę się jakoś w lutym za to wziąść, bo czas leci. Niedawno pisalysmy o pierwszych objawach,a niedługo wkroczymy w 3 trymestr,ale to szybko leci.
Śpię ostatnio jako tako,ale to tylko dlatego,ze musze wstawać o 6,córka ma na 7.30 do szkoły i muszę ją dowozic.
Pati Ty się kuruj,żeby z nocy poślubnej coś bylo☺
Miłego dnia dziewczyny. P.S. Czy też już chodzicie jak pingwiny? Ja jak chodzę to tak się czuję, oczywiście jak bardzo powolny pingwin,bo ślisko jak cholera.
Hehehe noc poślubna niestety najszybciej będzie po 34tyg jak będzie bezpieczniea co do kroku pingwina zależy od dnia ale już przeważnie tak kulam się
Carolq lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
josephinka84 wrote:Cześć dziewczyny,
też wczoraj o mało nie wylądowałam na pupie, tak ślisko. Mam pytanie, czy to normalne, że ja czuje kopniaczki tuż nad spojeniem łonowym? Nie za nisko? My dziś wkroczyliśmy w 25 tydzień
Miłego dnia:)Jeśli Dziecinka jest tak ułożona to tak te ruchy czujemy. Jak mnie kopie w pęcherz staram sie położyć na lewym boku, czasem pomaga.
Carolq, josephinka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiem Pati wiem
i dobrze że czasami Nasz ustawiasz
i za te doświadczone rady pewnie wszystkie są Ci wdzięczne
ale ten upadek był w miarę delikatny. Dzwoniłam do lekarza powiedział że raczej nic nie powinno się stać, żebym monitorowała detektorem co jakieś 30 min przez pierwsze 3 godziny później co godzinę. Ale jak się nie pokoje to na IP lub zaczęło by się coś dziać w jakieś kucia , skurcze to mam przyjechać na IP . I że przy upadkach często dolegliwości pojawiają się od razu po , mówił coś o skurczu np mięśni. A tak uważa że nie powinno się nic stać że jeszcze dziecko ma dużo miejsca i obserwować. Także narazie się poobserwuję detektorem ja mam szpital 5 minut więc w każdej chwili mogę podjechać jak coś. W sumnie na pewno bardziej bym schizowała jak bym nie mogła sama tego skontrolować wtedy na pewno bym pojechała do szpitala.JusWik, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Carloq-xpatiiix3 ma rację. Nie chce Cie straszyć ale ja jak upadlam w 12 tyg a dopiero na wizycie powiedzialam ginowi to tez mnie ochrzanil. Teraz jak bym tak upadla( tfu tfu tfu) to bym poleciala odrazu. Obserwuj się, mam nadzieję ze to nie byl mocny upadek i napewno bedzie dobrze.
ogólnie to zaczelam strasznie sie stresować i strasznie się bać przedwczesnego porodu i kurna stresuje mnie byle jakie ukłócie.
u mnie zimno za oknem i pochmurno, biorę się za ogarniecie mieszkania.Carolq lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Jeszcze 40 min. w poczekalni i ostatnie pobranie krwi mnie czekanawet szybko ten czas leci, mogę Was poczytać i na spokojnie odezwać sie do koleżanek
I tak sobie chatujemy ponad 1,5h
Mam nadzieje, że wyniki będą w porządku, że nie przyplątała się żadna cukrzyca itp. Ostatnio strasznie byle jak jadam. 2,3 posiłki dziennie, nieregularnie... Zaczynam dzien zamiast od śniadania to od kawy...
Od dziś to zmieniam i po badaniach ide na zdrowy obiad!
Pozdrawiam!