Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
klaudia1534 wrote:miggusia rzeczywiście mniej nas tutaj i o wiele spokojniej ale ja też nigdzie indziej się nie ruszam i zostaje
kokoszanel ja na zgagę stosuje zawiesinę gaviscon i na mnie działa bardzo dobrze.
Cigaretta to z wizytami od początku idziemy łeb w łeb, teraz ja w lutym 15 a Ty 16 masz
Byłam niedawno w pepco, bo biustonosz mi się jakoś bardzo za mały zrobił i pojechałam czegoś poszukać a z ostatniego kupionego tam byłam zadowolona. Przy okazji Kacperkowi kupiłam czapeczkę i taki fajny jaśniutko beżowy kocyk w małe brązowe serduszka
Muszę kupić magnez, polecicie jakiś konkretny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 21:34
klaudia1534 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRóżyczka wrote:Klaudia mi lekarka zasugerowała Asmag forte ( powinnam zażywać 3xdziennie, ale zazwyczaj udaje mi się tylko 2x piłknąć tabletkę
)
No ja ten magnez biorę na skurcze i naprawde jest dobry !!
Jeśli chodzi o krzywa to z młodym pojechalam na badanie a i wczesniej zjadłam kromkę z nutellai wynik tez bym w normie haha 7 lat temu to było
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa biorę 2 rodzaje magnezów naraz 2x1 masakra i wszystko jest nie powlekane aż staje w gardle
Ja tu na forum jestem od 4 tyg ciąży chyba albo od 5nie pamiętam hahaha
Nie zostawie was babeczki hahahakto was będzie wkurwial jak nie ja
JusWik, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydomi ja mogę pomóc dowiedziałam się o cukrzycy ciążowej w 16 tyg mniej więcej podaję linka tam masz dietę.
http://www.szpitalkarowa.pl/dieta-dla-ciezarnej-chorej-na-cukrzyce
Skierowanie dostaniesz od lekarza prowadzącego . nie wiem skąd jesteś , bo jak z Wawy to pewnie wylądujesz na Karowej na jednodniowe szkoleniespokojnie idzie przeżyć
najgorsze pierwsze tygodnie , aby się przyzwyczaić , jak będziesz chciała się czegoś dowiedzieć napisz na prv to Ci wyjaśnię
co do allegro dziś przeszukałam całe chyba z 5 godzin a miałam pracowaćhehe jakoś tak czas mi szybko upłynoł
dzwonili jeszcze do mnie wieczorem z kliniki przełożyli mi wizytę z 2 na 9 bo robią remont i zamknięte maja mieć cały tydzieńmasakra , jeszcze te 3 tygodnie wytrzymuje ale w czwartym dostaję porządnych schizek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 10:00
-
Heloł heloł melduje, że obrączki i sukienkę mam ,ale zamówiona pochwalę się jak przyjdzie
Jutro też wrzucę Wam bebzunka, bo ooo jutro zaczynam 28tydzien 7 miesiąc i tym samym ostatni najcięższy etap 3 trymestr, ale za to uwieńczony cudowną nagrodą na mecie
Dobrej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 23:00
Carolq, bereda11, Negra, Różyczka, katarzyna_d, JusWik, Aniu_leczka, maimama, Agnieszka0812, helutka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Marta USA wrote:Larisa, gdzie taki komplecik mozna dostac z avatarka? Musze mamie podeslac
kamenkaa, Marta USA, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Ale mnie Mała kopie, to jej pora
Po tych kopniakach wiem, że nadal ułożona jest miednicowo czyli nóżkami w dół.
Jestem bardzo zadowolona bo udało mi die znaleźć świetna położna ktora przyjmie mnie s pt.
Od marca mam zacząć szkole rodzenia a jakby co bedzie mnie indywidualnie przyjmować. Zna moją lekarkę i ma dobrą opinię o szpitalu, w którym będę rodzić. Cieszy mnie, że jakoś się to wszystko zaczyna składać
Jeszcze tylko zakupy wyprawkowe ii będę spokojniejsza
Jutro rano czeka mnie przyjemność wypicia glukozy bo mam badanie na obciążenie
Musze naładować telefon i wziąć książkę, żeby się nie zanudzić w poczekalni...
Dobranoc
-
Ja dzisiaj po wizycie! Dowiedzialam sie, ze to chlopiec
Dostalismy miedzy innymi takie slodkie zdjecie z zaznaczona stopka!
Widzielismy bijace serduszko, wszystkie organy w porzadku ale wszystkie zdjecia zostaly wyslane do analizy 2 pietra wyzej gdzie zawsze chodze na wizyty-dzisiejsza to tylko ultrasound w celu poznania plci. Na kolejnej wizycie czyli 1 lutego dowiem sie wszystkiego co bylo na dzisiejszym usg 3D ale juz bardziej pod katem wymiarow narzadow - dokladnej wielkosci itp. Z tej okazji szybko pojechalismy do sklepu i zakupilismy taki oto kocyk:
Z pewnoscia oczywiscie dokupie na jednostce jeszcze pare militarnych ciuszkow - juz nie moge sie doczekac ale to dopiero w lutym - po przeprowadzceWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 01:59
xpatiiix3, Kłosia, Diabla85, Carolq, Dariaaa88, klaudia1534, Agnieszka0812, mamamiśka, katarzyna_d, Cigaretta, migussia, Agusia ;), kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Dzisiaj zaczynamy 28 tydzień, 7 miesiąc i 3 trymestr w końcu jeszcze aby 3 z przodu wskoczyła, następny szczebel pokonany
My już, bo i mojej córeczce coś się odwidziało spanie już, a jak poszła spać dalej to już ja musze wstawać zaraz i budzić synuśka może babcia zaprowadzi kurde aby się zlitowaładzisiaj młody choinkę ma i Mikołaj będzie przebieramy go za pająka
Bo mnie niestety masakrycznie rozłożyło i to 10 dni przed ślubem, ledwo oddycham mam tak zawalone gardło i nos że szok.. Także odwiedzę dzisiaj lekarza.. No nie mogę teraz się rozchorować.. wgl to mam taką chrypa ze gadam jak facet :o
Buziaki, miłego dnia kochane i udanych wizytJusWik, Carolq, Agnieszka0812, mamamiśka, katarzyna_d, migussia lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej co do zylakow ja bylam na ich usg z jakues 2 tyg temu i od tego czasu gdzies nosze ponczochy uciskowe. Jedna zyla ktora jest widoczna to bedzie do usuniecia ale to gdzies na jesieni sobie zrobie.a te wewnątrz lydki coz z nimi nic sie nie da tylko trzeba zyc i jakos przecierpiec od nich lydka mbie czasem bolala no teraz bez bolu.
Nooo juz do piatku coraz blizej.
Wczoraj bylam w tesco ale u mnie przebrane a ja chce cos rozpinane na szputal kupic dla Błażka .
Pepek mi jyz wypycha robi sie guziczek . ooo musze wstac bo mi dziecko zwialo z lozka . milego dnua mamusie -
No piękny Livcia ma ten apartamencik.Ja też jakoś niebawem cykne focie.Badania odebrane wydaje się że jest Oki, standardowo nieliczne bakterie w moczu ale jest lepiej niż poprzednio.Zakupilam sok z żurawiny i mam zamiar spożywać ☺Miłego dzionka majoweczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 08:30
xpatiiix3, Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]