Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny na allegro widziałam butelki firm avent tommee tepee i wiele innych w fajnych cenach. wysyłają je luzem bez opakowania, ponieważ są z opakowań zbiorczych. myślicie , że warto kupić takie czy lepiej nie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 09:23
Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
My sie dopiero zwlekaliśmy z łóżkaale to dobrze
Co do położnej ja wykupuje to mój pierwszy poród i strasznie sie boje wole żeby ktos stał po mojej stronie , pozatym troszkę w bielańskim słyszałam takie opinie ze jak sie nie ma własnej położnej to jest lipa .
Co do wyborów ja mam tak samo ciagle niwzdecydowana na nic zmieniam decyzje co chwileno ale to chyba norma dobrze ze mój maź zaczol to zauważać i przynajmniej wyraża opinie bo było by cieżko ;P
Wczoraj Mamusia kupiła mi troszkę rzeczy do wyprawki , matę na przewijak , prześcieradełko , śpiworek bo chce by mała spała w śpiworku bo podobno dziecko jest spokojniejsze , szczotkę do mycia butelek , rożek i podusie do karmieniadziadki szaleją ale moja Mama nie moze sie oprzeć bo to pierwsza wnusia
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam w niedzielne popołudnie. Dopiero dochodzę do siebie , mąż wczoraj mnie wkurza tak że wyszlam z siebie,byliśmy u znajomych,ja już zmęczona chciałam jechać , a on na to że tylko zapali no ale po fajce jeszcze poszedł się z kumplem przejść się z psem na 30min-wpadłam w szal.Niby nic ale jakoś pewne rzeczy wywołują u mnie takie emocje,nie to żebym wykorzystywala swój stan.Faceci pewnych rzeczy nie rozumieją i trzeba chyba im rysowac...szkoda gadać! Od soboty znowu mam bóle w lewym podbrzuszu,mi się kojarzą z kolkowymi - cholera wie co to,jutro mam wizytę to zapytam,leków żadnych nie biorę choć czasami boli całkiem mocno i najlepsza pozycja staje się pozycja stojąca zgieta w pół ze zwisajacymi rekoma....
tola2014 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyJustyśM - co do bólów kolkowych też mam to samo tak jakby mnie łapała kolka ;/ niezbyt przyjemne uczucie.
Co do zachowania męża , mój też mnie z tym wkurza, najgorsze jest to że on nie rozumie że ja mogę być zmęczona , chcę się położyć odpocząąc tylko pyta się po czym ;/ no kurde ... ale podyskutowałam z nim na ten temat , może też spróbój pogadać ze swoim na spokojnie. Tak samo wpadałam w furię , znajomi mi tylko powiedzieli ze stałam się strasznie zrzędliwa przez tą ciażę i tyle i nikt mnie nie rozumie ;/ masakra jakaś -
nick nieaktualnyJustyśM wrote:Witam w niedzielne popołudnie. Dopiero dochodzę do siebie , mąż wczoraj mnie wkurza tak że wyszlam z siebie,byliśmy u znajomych,ja już zmęczona chciałam jechać , a on na to że tylko zapali no ale po fajce jeszcze poszedł się z kumplem przejść się z psem na 30min-wpadłam w szal.Niby nic ale jakoś pewne rzeczy wywołują u mnie takie emocje,nie to żebym wykorzystywala swój stan.Faceci pewnych rzeczy nie rozumieją i trzeba chyba im rysowac...szkoda gadać! Od soboty znowu mam bóle w lewym podbrzuszu,mi się kojarzą z kolkowymi - cholera wie co to,jutro mam wizytę to zapytam,leków żadnych nie biorę choć czasami boli całkiem mocno i najlepsza pozycja staje się pozycja stojąca zgieta w pół ze zwisajacymi rekoma....
U mnie jest jak u Ciebie, jeszcze zapale i idziemy i schodzi 1 h.
Szukając w necie co jeszcze kupić dla noworodka trafiłam na ciekawą ksiazke:
http://makulka.blogspot.com/2015/06/dziecko-bez-kosztow-przewodnik-po.html -
nick nieaktualny
-
Carolq już jakąś tam rozmowę przeprowadziliśmy ale dla mnie to takie wymuszone dla mnie yo kN sam powinien zrozumieć,przyjść i mnie przeprosić z nie ze ja go naprowadzam jak dziecko i jeszcze w pewnym sensie się doszukuje mojej winy,że przecież to tylko chwila była ahhhh szkoda gadać.
A co do tych boli rozmawiałas o tym z lekarzem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 15:09
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnytak pytał si kiedy się pojawiają bo u mnie głównie przy chodzeniu , i gdzie dokładnie boli jak długo i powiedział ze to kolki . Że to normalna rzecz , bo wszystkie organy i całe wnętrzności zmieniły ustawienie i są ściśnięte dlatego mogą się pojawiać takie rzeczy. Kazał się w razie co zatrzymać i odpocząć chwilkę i zwolnić tempo. Jakby nie chciało przejść lub był dokuczliwy to nospa a jak nie pomoze to na IP . ale mi przechodzi po chwili łapie jak normalna kolka i ten ból też tak odczuwam ,
-
katarzyna_d wrote:Podobno butelki lovi maja więcej pozytywnych opini niż Avent.. Ja miałam lovi i młody super tolerował i nie miał kolek.
Siostra męża ma z avent i maly nie chce pic z nich
Ja tez z Lovi kupie
no właśnie też zwróciłam uwagę na tę firmę, chociaż wcześniej jej nie znałam. i dzisiaj akurat były w fajnej cenie ich smoczki więc kupiłam dwakatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, poradzcie mi prosze w czym wyprac i wyplukac ubrania? Moja mama sie nimi zajmuje, pierze w platkach mydlanych ale plucze w zwyklym plynie dla doroslych. Macie jakies doswiadczenia ze zwyklym plynem? Bardzo lubie ladne i pachnace ubrania
jesli definitywnie nie to jaki plyn polecacie?
-
Marta USA wrote:Dziewczyny, poradzcie mi prosze w czym wyprac i wyplukac ubrania? Moja mama sie nimi zajmuje, pierze w platkach mydlanych ale plucze w zwyklym plynie dla doroslych. Macie jakies doswiadczenia ze zwyklym plynem? Bardzo lubie ladne i pachnace ubrania
jesli definitywnie nie to jaki plyn polecacie?
A plukac nie plukalal bo lubialam zapach maluszka a nie ten sztuczny chemicznytym bardziejze skorka jest tak delikatna na poczatku..
Kolezanka poleca proszek yelp..ale tym razem.kupie co będzie na promocji a plynu nie będę uzywala do pól roku a później może jakiś ? Chyba jest taki hipoalergiczny.tesciowa nam w nim plukala jak byliśmy u nich
Zaraz poszukam.bo.zappmnialam nazwy haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 19:24