Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
domi05 wrote:To i my się pochwalimy brzuszkiem
Zdjęcie zrobione wczoraj, więc 25+3, a na wadze na razie +5kg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/854a21b573f3.jpg
I jeszcze porównanie z brzuszkiem z przed 2 tygodni:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c227e1297f55.jpg -
Witajcie. Dziewczyny mam do Was pytanie. W związku z moimi nie przespanymi nocami i bolącym coraz bardziej kręgosłupem zdecydowałam się zakupić cudowną podobno poduszkę motherhood. Zależy mi jednak, żeby trafić na tą oryginalną i taką, która spełni swoje zadanie. Na stronie motherhood poduszka kojec jest za 159 zł, jednak na allegro znalazłam wyglądającą identycznie za 139 zł plus kocyk dla dziecka gratis. Powiedzcie proszę czy któras z Was zamawiała na allegro tą poduszkę z kocykiem i jak się ona sprawdza? Czy nie jest to tylko tańszy zamiennik oryginału wzmocniony kocykiem?
Z góry dziękuję za pomoc i miłego dnia życzę
-
nick nieaktualny
-
A ja siedzę w poradni diabetologicznej... do Pani doktor wchodzę bez kolejki, Ale najpierw do pielęgniarki żeby zważyć, zmierzyć i po glukometr a tu już kolejka... chciałam wejść jak kazali na rejestracji, Ale oczywiście stare babska że tu kolejka i od razu się do drzwi pchają. .. Pani doktor do 12 przyjmuje a jak tak dalej będzie to nie zdążę...
-
hej dziewczynki
wróciłam z intensywnego weekendu i pospałam dzisiaj do 10
śliczne macie brzuszki
ale mnie biodro i nogi bolą od leżenia w jednej pozycji na lewym boku w nocy normalnie czuję się cała sztywna
muszę się brać za ogarnianie mieszkania -
fistaszek88 wrote:Od 1 lutego w lidlu beda ubrania dziecie posciel spiworek itp
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=979
Dzięki za infoPrzed chwilą mama też do mnie dzwoniłam z taką samą informacją
Byłam oddać mocz do laboratorium na posiew, oczywiście kolejka jak nie wiem co, same babcie tak zmalowane i wypindrzone, że chyba na randkę później szły a na chorą to żadna nie wyglądałaJakimś cudem udało mi się usiąść ale za chwilę przyszedł taki dziadzio ledwie na nogach stojący to mówię żeby sobie usiadł on oczywiście, że w moim stanie to ja mam prawo siedzieć a on postoi, ale szkoda mi go było żeby tak stał i zeszłam. Przemiłe panie stwierdziły tylko, że pewnie że tak młoda to niech stoi ma dużo sił (nieważnie że brzuch pod nosem, i straszna duchota w ciasnym korytarzyku
) Ale dałam radę mimo ich cudownej uprzejmości, i dogadywania, miały szczęście że prawą nogą z łóżka wstałam
-
AniaMW wrote:Witajcie. Dziewczyny mam do Was pytanie. W związku z moimi nie przespanymi nocami i bolącym coraz bardziej kręgosłupem zdecydowałam się zakupić cudowną podobno poduszkę motherhood. Zależy mi jednak, żeby trafić na tą oryginalną i taką, która spełni swoje zadanie. Na stronie motherhood poduszka kojec jest za 159 zł, jednak na allegro znalazłam wyglądającą identycznie za 139 zł plus kocyk dla dziecka gratis. Powiedzcie proszę czy któras z Was zamawiała na allegro tą poduszkę z kocykiem i jak się ona sprawdza? Czy nie jest to tylko tańszy zamiennik oryginału wzmocniony kocykiem?
Mi mąż kupił na allegro też za 130 około, dzisiaj w nocy mi życie uratowałaKręgosłup tak dawał w dupę, że myślałam, że nie zasnę, wyciągnęłam sobie tą poduszkę i matko kochana spałam jak dziecko w końcu
faktycznie odciążyła mi ten kręgosłup, byle pod głowe nie podkładać więcej poduszek, wtedy masz kręgosłup idealnie w linii prostej, a u mnie już promieniowało na żebra, łopatki, nie do zniesienia.
AniaMW lubi tę wiadomość
-
migussia wrote:Pasia walcz o Lilianne piekne imie, do tego slodkie zdrobnienie. Ale dlaczego biednie wg Twego meza? Chyba ze zle cos wyczytalam:D
Ja glukoze dopiero za 3 tygodnie robie, mam nadzieje ze nie za pozno bedzie
-
AniaMW wrote:Witajcie. Dziewczyny mam do Was pytanie. W związku z moimi nie przespanymi nocami i bolącym coraz bardziej kręgosłupem zdecydowałam się zakupić cudowną podobno poduszkę motherhood. Zależy mi jednak, żeby trafić na tą oryginalną i taką, która spełni swoje zadanie. Na stronie motherhood poduszka kojec jest za 159 zł, jednak na allegro znalazłam wyglądającą identycznie za 139 zł plus kocyk dla dziecka gratis. Powiedzcie proszę czy któras z Was zamawiała na allegro tą poduszkę z kocykiem i jak się ona sprawdza? Czy nie jest to tylko tańszy zamiennik oryginału wzmocniony kocykiem?
Spokojnie możesz kupować ja też ją zamawiałam i jest gitAniaMW lubi tę wiadomość
-
Zobaczcie jakie olbrzymie trampki wczoraj dorwaliśmy
Śmieję się do męża, że chyba sobie je w samochodzie na lusterku powiesi, ale się uparł że jego syncio musi mieć takie buciki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a3f2b12b7bd.jpg
A i jak któraś z Was ma auchan pod ręką to są świetne (wg mnie) kocyki dla maluszków po 10 zł, czasem taniej jak jest promocjaJa wczoraj kupiłam ten kremowy co buciki na nim są, jest strasznie milutki i cieplutki się wydaje choć jest cienki
Były jeszcze niebieskie, fioletowe i zielone.
Carolq, migussia, paris, JusWik, pasia27, bereda11, helutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
miggusia zależy jeszcze na jakie panie trafisz, ale te to widać było że stałe bywalczynie, wszystkie się już chyba znały
tola buciki kosztowały 16 zł, ja tam wątpię żebym je założyła małemu ale na upartego męża nie ma lekarstwaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 11:55
pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Witam się od poniedziałku
U nas remontu ciąg dalszy i powiem Wam, że mam już serdecznie dość. Jak chodziłam do pracy to mi tak bardzo nie przeszkadzał ale teraz mam wrażenie że cały czas chodzę ze ścierą a i tak jest brudno. Na szczęście to już chyba ostatni tydzień jeśli nic nie wypadnie po drodze. Wczoraj wybraliśmy farby i na razie zdecydowaliśmy się na cały szary pokoik z kolorowymi dodatkami. Póki nie zmienię zdania (a mam wrażenie, że zmieniam je co 30 sekund...) na jednej ścianie będą kolorowe kropki. Od dawna już mi się podoba taki motyw dziecięcego pokoiku ale chyba ostatnio jest dość popularny więc trochę mnie to zniechęcało. Na razie jeszcze trwa przepychanka nad kolorem kropek
Mąż absolutnie nie chce zgodzić się na róż
stanęło na liliowym ale jeszcze zobaczymy.
W temacie imion, mi bardzo podoba się LilkaI gdyby mąż nie uparł się na inne to byłoby to jednym z faworytów. Tola2014 już od jakiegoś czasu chciałam się Ciebie zapytać o nick? To jest twoje imię, twojego dziecka czy przypadek?
pasia27 lubi tę wiadomość