Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja używam do przeprania rzeczy dla małej - Bobini , zarówno płynu do prania jak i płynu do płukania, tym bardziej że też mnie swędzi skóra po proszkach i płynach dla dorosłych , więc swoje rzeczy również piorę w Bobini, ewetualnie w Białym Jeleniu ( ale Bobini ma ładniejszy zapach)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 19:51
pasia27, kamisia88 lubią tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:ja używam do przeprania rzeczy dla małej - Bobini , zarówno płynu do prania jak i płynu do płukania, tym bardziej że też mnie swędzi skóra po proszkach i płynach dla dorosłych , więc swoje rzeczy również piorę w Bobini, ewetualnie w Białym Jeleniu ( ale Bobini ma ładniejszy zapach)
pasia27 lubi tę wiadomość
Kazik :* -
nick nieaktualny
-
I ja bobini używam, bo tanio
ostatnio te 2l butle w promocji kupiłam on wydajny jest nawet
Noo, a powiedzcie mi, wiecie może gdzie teraz w promocji jakikolwiek dzieciowy proszek znajde.? Bo te moje srele tak się brudzą ostatnio tzn wiecie jak to jest jak babcia pilnuje tu cukierek po cichu da
,to zupą nakarmi i ślimaka nie założy i pół za kołnierz.. Ehh dlatego przy Nich nie zakładam dzieciom już nowych rzeczy, bo wrócę do domu i są tak poplamione ,że się nie odpierają te ubranka.. Ja rozumiem daje im się brudzić nie jestem przewrazliwiona na tym punkcie, ale chcę mieć czasem jakieś ubranie do wyjścia lepsze, bo często jest tak, że swieże nowe ubranie wyciagam i juz tylko po domu mi zostaje po jednym zalozeniu.. no i potem wychodzi na to, że wszystko won ,bo nie ma nawet jak odkładać dla Livki po Nelce, bo i tak sie nie odpiera.. a ubrania takie w których się mogą brudzić do woli też mają... a piórem czasami w dorosłych proszkach i płukam w dzieciecych ale mam wrażenie ze po tych dorosłych ubrania się ciut bardziej niszczą tzn kulkuja itd..
Co do butelek u Nas egzamin zdały tylko Tomek Tippee przy obu korzystałam i teraz tez będęten cyckowy kształt mnie przekonuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 22:00
Livia
Nela
Marcel
-
Cigaretta wrote:Ja kupiłam proszek Lovela bo w rossmannie są teraz przecenione proszki i płyny do płukania właśnie z loveli i bobini
No właśnie ostatnio te płyny kupiłam ale dzisiaj byłam i juz nie było u mnie tej promocji stały te płyny i proszki w normalnej cenie..Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Co do promocji dla maluchów polecam stronę promobaby.pl
Znajdziecie tam zestawienie (aktualne) promocji marketowych na artykuły dla dzieciaczków, pomocne zwłaszcza na początku, kiedy poluje się np na pieluchy w dobrej cenie:))
Odkryłam przy okazji pierwszej ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 22:37
pasia27, Cigaretta, helutka lubią tę wiadomość
-
Majóweczka78 wrote:Co do promocji dla maluchów polecam stronę promobaby.pl
Znajdziecie tam zestawienie (aktualne) promocji marketowych na artykuły dla dzieciaczków, pomocne zwłaszcza na początku, kiedy poluje się np na pieluchy w dobrej cenie:))
Odkryłam przy okazji pierwszej ciąży
Hahaha o ja Cię a ja bez kitu pytam tu a dzisiaj pampków szukałam w promocji tam ale o proszku zapomniałam i myślę aaa spytam dziewczyn xD hahahaLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnya ja dziś obkupilam się na allegro. za 142 zł wraz z przesyłkami kupiłam :
rożek, 3 pieluchy flanelowe w tym 1 z ceratka, pościel, 2 prześcieradło Jersey i flanelowe, prześcieradło na przewijak, prześcieradło do wózka, termometr do kąpieli. teraz nie mogę się doczekać aż wszystko przyjdzie. -
nick nieaktualny
-
To i my się pochwalimy brzuszkiem
Zdjęcie zrobione wczoraj, więc 25+3, a na wadze na razie +5kg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/854a21b573f3.jpg
I jeszcze porównanie z brzuszkiem z przed 2 tygodni:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c227e1297f55.jpgmigussia, klaudia1534, Carolq, xpatiiix3, pasia27, Aniu_leczka, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Negra wrote:Pati- mój syn też miał żoltaczkę która trwała do 14 tygodnia życia. Jak miał miesiąc trafiliśmy do szpitala ze względu na podwyższoną bilirubine, która nie chciała spadać. Był naświetlany, ale na niewiele się to zdało. Wyszliśmy do domu i musieliśmy zrobić test mojego mleka- tzn na weekend musiałam go odstawić od piersi i podawać Nutramigen (fuuuujjj, aż mnie wzdryga). Po tym weekendzie miał pobraną krew i okazało się, że na sztucznym mleku bilirubina spadała. Diagnoza: miałam w mleku enzym, który u dziecka powodował wtórne wchłanianie bilirubiny z układu pokarmowego. Kazali wrócić do kp i czekać do 14 tygodnia życia. I mniej więcej w tym czasie wszysko samoistnie wróciło do normy. Podobno około 3% kobiet ma w swoim mleku ten enzym. Chyba jesteśmy tymi "szczęściarami" hehe
U Nas właśnie na nutramigenie rosło też a byl 7 dni w szpitalu na Nim z 11 do 17 i rosło do 19 potem właśnie na KP spadałoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 09:44
Livia
Nela
Marcel
-
Malena91 wrote:Hej laseczki
U mnie dzisiaj pogoda barowa, cały czas padakoncze kawke, zaraz snaidanko, młody daje czadu
Po południu podróż do teściów bo malz wkońcu będzie panele kładł w naszym pokoju i zejdzie mu do wieczora pewnie
Życzę miłego dzionka, kciuki dla wizytyjacych
U nas już 23,24 tydzień
Jestesmy prawie równo he wiec może na porodówce sie spotkamy haha gdzie rodzisz?