Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry mamusie
Ja ostatnio jakąś chandrę mam, zajrzę do was poczytam ale nie chce mi się pisać... Brzuszek rośnie coraz bardziej, czuję się ciężka. Wogóle zła jestem bo pożyczyliśmy pieniądze Męża siostrze i szwagrowi a teraz się o zwrot nie możemy doprosić a ja bym chciała już coś dziecku kupić...
Siostra dała mi całą torbę ubranek po dziewczynkach unisex, więc wyprawka się powiększa.
Widzę że obstawiacie która pierwsza się rozpakuje hehehe, myślę tak jak pati, że któraś z bliźniakami hehehe. Oby w terminie i szczęśliwie. Mi się dziś śniło że urodziłam już mojego synka i karmiłam go piersią, był taaaaki śliczny i duży a wiedziałam że to 3 miesiące za wczasu...pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Na początku pampersa zmienia się co każda kupę itp u mnie w dzień szlo 7-8, w nocy nie zmieniam od kiedy młody skończył 1 mc bo nie znosił tego rozbudzania, a jak założe mu pampersa to spokojnie ba całą noc starczy.
A i zależy czy będziesz karmiła kp czy mm, bo mm dłużej się trawi i jest mniej kupek niż przez kp (przed, w trakcie jednej piersi i po)helutka, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bereda - trzymam kciuki!
U mnie 3kg na plusie od początku ciąży, zaczynam się cieszyć, że nie byłam trzcinką przed ciążą, bo nie odczuwam aż tak, że coś mi ciężko
Ale jaja... ja 2 maja mam ciążę donoszoną! A to znaczy, że mam tylko 3 miesiące na ogarnięcie wyprawki, kosmetyków, apteki i wszystkiegoA oczywiście nie mam nic
Imienia też nie mam.. Może Wy macie jakieś typy do podrzucenia? Na pierwszy rzut idą męskie na "M" - z czego Maciej, Marcin i Mieszko odpadają
Za tydzień albo dwa zaczynam szkołę rodzenia, ale nie przy szpitalu a taką małą, kameralną, prywatną - z umową na nfz
A jutro wizyta u mojego gina.. ciekawa jestem co mi powie na wyniki prenatalnych i wadę Młodego....
-
I u nas sprawdziła zasada, że pampersy które zakładasz po porodzie przyjmą się u dziecka, młodemu kupiłam pampers zielone, później po kilku paczkach chciałam spróbować dada, po 2 pupa się odparzyla i wrzucilam całą paczkę, dla Natana tez kupie pampers zielone bo wg mnie najlepsze a dada to cerata, że nawet nie było czuć ze kupa jest
pasia27, helutka lubią tę wiadomość
-
malvva wrote:ale jestem niezdara gotowałam zupę i chlapnęłam sobie wrzątkiem na brzuszek ;( troszkę piecze i jest czerwony ślad, i do tego te przesady ze dziecko bedzie mialo znamie glupie ale martwi
malvva lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:dziewczyny czy któraś Mama jest mi wstanie powiedzieć ile pieluch schodzi na jeden dzień na początku ? tak dla rozeznania na ile wychodzi np taka paczka jedna 88 sztuk
No z 12na dobę? Nie wiem dokladnie ale na pewno miałam myśli zeby mojemu synciowi bylo sucho mi milo hehe wiec Dlugo w mokrym nie polezal..dopiero jak przetal robic kupy w nocy to pampers starczal na 8-9god..ale.to tez na wyczucie jak miał za duzo.to i w nocy zdarzyło sie znów zmienić..
Tych 1i 2jest mniej w paczce ale te 3to juz można kupic pake pampersa i zaoszczędzićCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypasia27 wrote:Bylam na.szmatach i kupiłam 2bluzeczki malej.i jestem zla bo byla kamizelka ala futerko i nie wzięłam..rozowa i nowiutka 3-6mc na pazdz,list jak znalazł..przykdzie mój z pracy to polecę bo to kolo bloku..eh gdzie ja mam leb haha
Ja też ostatnio na szmatach kupiłam dużo fajnych ciuszkówpasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Odebrałam dziś paczkę z TextilMarket: pochwalę się łupami:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/084f7f07d405.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5af5874c1bfa.jpg
Nigdy wcześniej tam nie kupowałam, to był pierwszy raz i jestem zadowolona. Teraz pozostaje modlitwa, żeby córce siusiak nie urósłWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 14:06
Carolq, migussia, helutka, pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
-
helutka wrote:Bereda - trzymam kciuki!
U mnie 3kg na plusie od początku ciąży, zaczynam się cieszyć, że nie byłam trzcinką przed ciążą, bo nie odczuwam aż tak, że coś mi ciężko
Ale jaja... ja 2 maja mam ciążę donoszoną! A to znaczy, że mam tylko 3 miesiące na ogarnięcie wyprawki, kosmetyków, apteki i wszystkiegoA oczywiście nie mam nic
Imienia też nie mam.. Może Wy macie jakieś typy do podrzucenia? Na pierwszy rzut idą męskie na "M" - z czego Maciej, Marcin i Mieszko odpadają
Za tydzień albo dwa zaczynam szkołę rodzenia, ale nie przy szpitalu a taką małą, kameralną, prywatną - z umową na nfz
A jutro wizyta u mojego gina.. ciekawa jestem co mi powie na wyniki prenatalnych i wadę Młodego....
Ja nie znam jeszcze plci.. Ale jak bedzie chlopczyk to chcialabym dac na imie Milosz
pasia27 lubi tę wiadomość